|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  571 572 [573] 574 575   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
8.9.2007 22:11:54   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

ircica, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem hotela citirat, kaj mi je najbolj smešno, pa sem prebrala naslednji post, pa še naslednjega, tako da so ti smileyi namenjeni kar vsemu, kar si napisala.

Nogavica, če lahko se tudi jaz podpišem pod tole. Ma kapo dol Ircica user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 14301
8.9.2007 22:31:47   
Nogavica
Zamima, jaz bi tudi geslo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 14302
8.9.2007 22:40:03   
Nogavica
O, kako je Zala sladka user posted image . Pa muca se ji kar pusti? Kaj lepo dela z njo ? Živa našega Luca najraje za rep vleče, ali pa tolče po njem user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 14303
8.9.2007 22:43:11   
ircica
se vidi, da nekaj časa nisem imela s kom delit svojih frustracij (kabelska rotovž user posted image user posted image user posted image user posted image )

Zamima, hvala za gesla. Lepo vas je gledat.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 14304
8.9.2007 22:54:35   
ircica
Kaj sem že omenila, da smo danes vsi trije (Frida, Kostja in jaz) gledali internet? Frida na levem kolenu, spala in predla, Kostja na desnem kolenu, vlačil miško, tipkovnico, Frido in metal CDje z mize. Za nekaj minut se mi je zdelo, da obvladam svoje življenje.

Mmm, kako je Malibu dober. Zadnjič je mama pazila Kostjo, da sem lahko šla v miru nakupovat. Potrebovala bi majice/pulovre. Kupila sem hlače (ki sem jih oblekla samo zato, da vidim, kako mi pristaja pulover) in Malibu, da se spomnim maturantskega izleta in kako manjši pas/prsi sem imela. Delujeuser posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 14305
8.9.2007 23:04:05   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Mmm, kako je Malibu dober ... Delujeuser posted image

user posted image

Zdaj mi je jasno, zakaj take sekaš. BTW imaš ZS user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 14306
8.9.2007 23:17:52   
ircica
Čakaj, da si dam vrečko na glavo in te lovim po hodniku!

Živa pa je pravi navihanček, tistega radovednega nasmeha ne zgubi niti v spanju.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 14307
8.9.2007 23:23:02   
Zamima

O, kako je Zala sladka user posted image . Pa muca se ji kar pusti? Kaj lepo dela z njo ? Živa našega Luca najraje za rep vleče, ali pa tolče po njem user posted image .

Uf, sploh se ji ne pusti, ampak je Zala čist nora na njo user posted image , pa jo kar stiska, pa masira user posted image  (no tak zgleda, gnete jo v bistvu), samo se ful bojim, da bi jo vgriznila, al pa prasknila user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 14308
8.9.2007 23:23:58   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Čakaj, da si dam vrečko na glavo in te lovim po hodniku!

to nam boš pa na srečanju pokazala kak zgleda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 14309
8.9.2007 23:26:27   
Nogavica
Jaz odhajam spat ... če katero zanima user posted image .

Lahko noč!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 14310
8.9.2007 23:26:48   
ircica
Ni problema, saj se dobimo v Tušu. Kaki mali nakup pa se bo že našel.user posted image

Ampak, če se dobimo v slaščičarni, kaj to pomeni nič mafinov???????? Nekdo je obljubljal mafine. Jaz bi zdaj en mafin. Sem bila danes v Šparu plemenita in se rekla, da nič keksov, ker hujšam.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 14311
8.9.2007 23:33:09   
Zamima
jaz sem obljubljala mafine user posted image , ampak če gremo v slaščičarno je zelo neprimerno, da jih prinesem user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 14312
8.9.2007 23:45:45   
Zamima

Jaz odhajam spat ... če katero zanima user posted image .

Lahko noč!

Nočko, tudi jaz grem.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 14313
8.9.2007 23:48:39   
ircica
Saj jih lahko prej prineseš, ni mi treba v Celje nosit mafinov, ko sem ti pred nosom.user posted image

Se samo hecam. Do 29. je še daleč, najbrž bom do takrat kaj spekla. Ali pa kak Malibu po grlu zlila.

Kaj pa ve rade pijete? Priznam , da sem pri alkoholu sladkosnedi snob. Če je malo sladko in ima lepo steklenico in nenavadno ime, sem že zaljubljena. Ouzo, Curvoisier, Malibu, Irish Mist...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 14314
9.9.2007 7:28:00   
krfjolca
Ircica, kot bi Anžeta opisovala :)
Naš dan izgleda podobno. Pa saj je faca tamau, pa cuker, da bi ga kar pojedel. (Ponoči ti je pa žal, da ga čez dan nisi user posted image )

Se je pa mulo naučil, da se Kale ne sme vleč in cukat. Smo mu skoz kazali "boža, boža", pa je ful hitro skapiral. Pride do nje, te pogleda, potem pa jo lepo poboža ali popraska. Res je nežen z njo, ful me preseneča. Ona pa tudi z njim. Prav face sta. Kala mu nosi igrače, Anže Kalo "futra" pri mizi. Pa strašno je vljuden - vedno ji najprej ponudi keks ali flaško, preden se ga sam loti (k sreči je naučena, da se ne dotakne ničesar, kar drugi ponudijo, če midva ne rečeva, da sme - ko pa sme, je ful hecna, ko mu tako previdno vzame iz rok, čisto narahlo na koncu prime z zobmi, da ga ja ne bi poškodovala). Edino posodo za hrano in vodo moram nekako umaknit, ker mu je blazno zanimiva. Potem ubogi pes trpi žejo, ker je posoda na kredenci celo dopoldne, ker jo pozabim dat nazaj.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 14315
9.9.2007 8:38:03   
Aja1
jutro.
Spali tako-tako. user posted image
Boli me hrbtenica user posted image
Zdaj pa gremo malo ven na user posted image  

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 14316
9.9.2007 8:43:55   
Nogavica
krfjolca, zdaj si me pa še ti za dobro jutro nasmejala user posted image .

Midva pa te dni učiva Živo, da se rože boža in ne trga (uboga dracena bi bila že čisto oskubljena, če ne bi ukrepala) in da se ribice v akvariju (torej šipo) tudi boža in ne tolče po njih. Z mačkom pa nista toliko skupaj, bolj ga gleda iz vozička in nori. No, tu in tam izkoristi priložnost, da ga povleče za rep, če gre slučajno preblizu mimo vozička. Je pa danes prvič naredila pa-pa. Roži user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 14317
9.9.2007 9:11:30   
Anonimen
Včeraj smo imeli trgatev, Val je bil glavni kontrolor...če smo pozabili kakšen groz gor, ga je takoj s prstom pokazal...ta bo pravi Hitler, boga Kaja...user posted image  je bil ful priden in ponoči pridno spal...zdaj pa počiva, ker se je že ful nagaral danes (razmetal dnevno in kuhinjo, preplazil celo stanovanje po dolgem in počez, brisal prah, pral cote...itd.)...

Zamima jaz bi tudi geslo...

Kostja in Ircica, s svojimi prigodami sta me nasmejala, sicer je pa pri nas precej podobno...pa čestitke za včerajšnih 10 mesecev...

Če katrera ni dobila ZS (dodala sem slike v album), naj mi javi...

LP

(odgovor članu marella1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14318
9.9.2007 10:16:00   
Anonimen

SREČANJE NOVEMBRK, Celje , Planet Tuš, Slaščičarna De La Creme,  29.9.2007 ob ???

• MucaMaca
  • Majas
  • **Petra**??? pridm, če ne pride kaj vmes user posted image
  • Aja1  Če bo user posted image  frej, da naju pelje user posted image

Ircica (če Nogaviček ne dela in naju sprejmejo v avto)
  • Marella1
  • Nogavica (razen 15. - 22. 9.)
  • Viv
  • Urška76
  • Atanja
  • Barby84
  • Krfjolca
  • Max81
  • Zamima  (dobila prevoz - majas user posted image )
  • Monika79
  • Malinčica
  • Melita73
  • Lana_s
  • Ema 79  (razen 15.,16.,22)

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14319
9.9.2007 10:16:16   
Anonimen
Vse najboljše za 10 mesecev, Neja in mamica! user posted image user posted image user posted image

Lepo nedeljo vsem skup!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14320
9.9.2007 10:25:55   
Zamima
grozljivka, kake risanke imajo na pop tv user posted image ,... neki Transformerji pa Ninja Želve - kaj za vraga? user posted image

Sem vidla, da je ob torkih Delo z risanko Smrkci, ji bom to kupovala, da ko bo jo TV začela zanimat ji bom kar smrkce predvajala za začetek.

A imajo vaši user posted image  tudi tak radi, če kdo poje? user posted image  Zala čisto znori ko sliši glasbo na TV ali pa če vidi, da kod pleše, takoj se postavi na kolena in začne poplesovat user posted image user posted image

Barby, meni še geslouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14321
9.9.2007 10:28:01   
max81
ojla babuške, kako smo?  Mi smo krasno, ati spi, ker je bil ponoč na šiht.....najina noč je bila ok, no od pikice je bila ok, moja je bila katastrofalna, ker je celo noč okol mene neki brenčalo, pa še 5krat me je pičil ta user posted image  komar, da sem se celo noč praskala kt zmešana.......za gratis se pa zjutri zbudim, no me je že preh zbudila budilka, ki jo je tastar pozabil ugasntuser posted image , sem skasirala še herpesuser posted image user posted image  a more res vse mene doletet, no bo žeuser posted image
evo danes mi je ratalo pospravit že zgornji štuk, je bilo prahu za  odvoz, zdej me pa čaka še spodni štuk sam kaj ko sem se parkirala pred računalnik, dvomom da mi bo ratal it starn od njegauser posted image
za kosilo mamo še pasulj od včeraj, tako, da nam vojna tudi danes ne uideuser posted image , po kosilu gremo pa na en špancir, da sem mal preluftamouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14322
9.9.2007 10:30:03   
max81
ja Zamima risanke so pa katastrofalne, kje so tiste stare risanke, ki smo jih mi gledaliuser posted image
barby jest bi tud geslo, pa mal gozdja mi lohka pošlješuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 14323
9.9.2007 10:32:19   
max81
naša uživa, če je na tv ali radiu glasba, pa tud rada ma če ji pojemo, pa ful fajn miga zravenuser posted image

mladoporočenca, upam, da uživate na morju in da mate lepo vreme, pri nas se je končno malo ogrelo, upam sa saj še nekaj dni ostane tako

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 14324
9.9.2007 10:32:58   
max81
eh vidim, da imam samogovoreuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 14325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  571 572 [573] 574 575   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  571 572 [573] 574 575   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?