|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
10.9.2007 14:19:22   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Skoraj si troflauser posted image  Valisavljevič.

user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    Veljko VLAISAVLJEVIĆ

Vida GAVRIĆ LOVREC

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
10.9.2007 14:21:39   
Skye
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
10.9.2007 14:56:39   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Da ne bom odpirala nove teme eno hitro vprašanje.
A je 1 postopek pri Rešu vedno samoplačniško al kako?
Men ni nič reku da bi bil,mi je pa povedal da so letos dobili odobrenih več posegov.
Prosim za čim hitrejši odgovor
HVALA
Večina parov se za prvi samoplačniški postopek odloči zato, da preskoči večmesečno čakanje na brezplačni postopek, kar pomeni, če greš prvi postopek samoplačniško in morda žal ne uspe si takoj čez 3 mesece ponovno na vrsti brezplačno. Če pa se odločiš prvega brezplačno je pa velika verjetnost, da boš čakala kar nekaj časa!

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
10.9.2007 15:43:30   
sayuri
user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča (2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8. nadaljevanje z menopurjem,punkcija 21.8., ET 23.8 
  • zalazoya (2.IVF;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur,  punkcija 29.8. ET 3.9.
  • ele (2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur,  4.9. začetekKlomifen
  • DaisyE (2.ICSI;PO,dr.Reš) začetek špikanja 9.8, punkcija 21.8, ET 26.8.
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9, ET 10.9.
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • fortun (PO;dr. Reš) punkcija 23.8., ET 25.8.
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled UZ 30.8 in  začetek Suprefact, injekcije Menogon 
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš) Menopur, nato GonalF
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact , špikanje z Menopurjem
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš), punkcija 1.9.
  • PAMELA (MB, dr. Reljič), kratek postopek, začetek 24.8. Menopur, punkcija 3.9.,
  • kajatina (3.IVF;LJ,Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur
  • darmar (ICSI;PO; dr.Reš) 30.8. punkcija, ET 2.9.

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image

• Goldy (1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • GITA14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek s špikami 14.9.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš), začetek okrog 16.9.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9.
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka konec septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact
  • bety upa (6.ICSI;PO, dr. Reš) 23.9. razgovor

user posted image KANDIDATKE ZA OKTOBER / NOVEMBER / DECEMBERuser posted image

• pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš)
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš)
user posted image Navijačice: user posted image
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, bekyca, anadejka, Amelia, pika 74. MIŠEK13

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image AKTUALNO V TEM TEDNU user posted image

Ponedeljek, 10.9
Ozone - UZ
Skye - ET
taša33 - UZ

Torek, 11.9.
pikovit - punkcija

Sreda, 12.9.

Četrtek, 13.9.

Petek, 14.9.
mandarinca - UZ

Sobota, 15.9.

Nedelja, 16.9.
Goya - TEST
darmar - TEST

user posted image user posted image  T R E P E T A L K Euser posted image user posted image
(beri TESTI)

GoYa greje user posted image user posted image  - TEST 16.9

darmar greje user posted image user posted image - TEST 16.9

zalazoya greje user posted image user posted image  - TEST  17.9

Skye greje user posted image user posted image  - TEST 24.9

user posted image DaisyE user posted image
user posted image upajočauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image FORTUNuser posted image

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
10.9.2007 18:44:09   
soncek.djukelica
ojla,

Skye, čestitke za uspešen transfer!user posted image  Naj ti teh 14 dni mine hitro!
Mišek, fajn,da ti je boljše!user posted image
Pikovit, želim ti veliko jajčec in kot je rečeno, kvaliteta je najbolj pomembna! Jaz sem imela le 4 celice, zato verjamem,da boš ti boljša!
Tole je nasvet za bodoče mamice, ki sem ga danes zvedela v šoli za starše: stanje vaših zob vpliva na otrokove zobe že v vašem trebuščku!
Ker pa verjamem,da ste same borke,vam ne bo težko popraviti kakšen vaš zob!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
10.9.2007 19:46:25   
sayuri
Skye, čestitke za vseh 5 krasnih borcev in za dva, ki se grejeta pri tebi. user posted image  Naj ti teh 14 dni mine en dva tri in da bo rezultat en debel plusek.user posted image
Pikovit, jutri naj bo punkcija čimmanj boleča s čimvečjim pridelkom user posted image
Zalazoya,se je izcedek umiril? Kaj pa Goya?

Jst sem danes nekam utrujena.user posted image Neki se me loteva izgleda user posted image  Otroci v šoli so vsi smrkavi in prehlajeni...tako da...mi ni rešitve user posted image  Še pri frizerju sem komaj zdržala user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
10.9.2007 20:30:15   
pikovit
No tako pa se jutri bliža neizogibno.PUNKCIJA.Ne vem kaj naj rečem.Ampak napihnjena nisem nič,boli me nič tako da ne vem če je to dober znak?Pri prejšnjih postopkih z gonalom sem bila kot balon.Tudi joške me nič ne bolijo niti niso ogromne.Zdej me je začelo skrbeti da so celice popokale.A mislite da se lahko to zgodi.Sem pa se opremila z protibolečinskimi pripravki v primeru če bi slučajno jutri bila punkcija.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
10.9.2007 20:39:30   
sayuri
Pikovit, kar pogumno.user posted image  Kolikor se jaz spomnim, nisem imela tud čist nobenih bolečin ali stanja napihnjenosti pred punkcijo. Kot da bi na običajen UZ prišla. Tko da...brez panike. user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
10.9.2007 20:41:35   
fortun
'čer, borke, trepetalke, navijačice...

tokrat se vam izjemoma javljam v večernem času - mam mal časa...

skye - čestitke za uspešen transfer - naj ti teh 14 dni negotovosti čimčimhitreje mine - upam, da ne boš tako živčna kot sem bila jaz

goya - zakaj ne dovoliš, da te Sayuri prestavi k meni? da mi boš delala družbo user posted image user posted image  saj sem prepričana, da prideš k meni!! držim pestke!!!

darmar, zalazoya - še malo, a ne? pa prideta tudi vidve!! joj, kako lepa družbica srečk user posted image user posted image  bomo... se že veselim...

pikovit - upam, da punkcija jutri ne bo preveč boleča... in da jo boš čimlažje prenesla ter ti bo hitro minila... ti samo lepo misli na user posted image user posted image , pa ti bo takoj laže

Ana_P - no, samo toliko, da ne bosta preveč tehtala in razmišljala koliko in kako, naj ti povem, da se je v mojem primeru oplodilo le eno jajčece, ki je obrodilo sadove in nama se ni bilo treba nič odločati koliko naj mi jih prenese user posted image user posted image user posted image  - za pogum pa naj ti povem, da je bilo tole jajčece kot kažem pravo - saj sem sedaj srečka user posted image . Se pravi, da je pravi rek: važna je kvaliteta ne kvantiteta!!

Goya se moram še enkrat ob tebe obregniti user posted image user posted image  - punca, kaj ti je, da tako obupuješ?? a se ne spomniš kako sem jaz jamrala glede izcedka?? pa je potem kar lepo minil!!! in se je kar lepo pokazal +!! le pogum!! pa CB kupi in  poskusi še z njim!!

no, zdaj pa naj zaželim srečo še vsem ostalim, ki jih nisem posebej "obdelala" user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
10.9.2007 20:42:49   
pikovit
Joj punce kaj bi jaz brez vas.Kdaj se pa bomo kaj dobile?user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
10.9.2007 20:43:41   
GoYa
Skye, user posted image  za user posted image user posted image . Pridno ju razvajaj, da ti bosta čez 14 dni pokazala user posted image user posted image .

Pikovit, pogumno jutri na punkciji. Eh, pusti joške. Mene tudi tokrat niso nič bolele in me še vedno ne. KAr se pa tiče predčasnega popokanja...tega pa se vse bojimo in trepetamo dokler nas tam na mizi ne pomirijo, da so še ok.

Spelka12, praviloma je prvi postopek samoplačniški. Ampak izjeme potrjujejo pravilo. Jaz sem npr. tudi ena taka izjema, ki je imela 1. in 2. postopek koncesijski in šele 3. samoplačniški.

Sayuri, včeraj ni bilo izcedka. Danes zjutraj pa spet čisto mičkeno. Pa ne vem, al sem zmešana al mi kej iz riti teče user posted image user posted image user posted image . Da ne bo katera zdej mislila, da si riti ne umivam in so od tod rjavi izcedki user posted image user posted image user posted image . Nč, sem potem kar klicala G. Je reku: "Ja, očitno se je neki primlo, če je pa res kaj, pa še ne vemo. Bo treba počakat." Buu, me je kr mal potrl s tistim "če je pa res kaj ..." Ampak dejansko je tako in ne preostane mi drugega kot čakanje. V četrtek zjutraj ponovim test in ga moram poklicat. Je pa reku, da kr nadaljujem z 2 prometriumi, ne rabim 3. Tudi prav. Mi vsaj ni treba v službi prsta tja dol vtikat user posted image .

Zalazoya, kaj je pa s tvojimi rdečimi lisami? Upam, da so zginile.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
10.9.2007 20:44:54   
fortun
ja pikovit - tudi z mano je bilo enako kot s sayuri - sploh nisem čutila ničesar, počutila sem se kot da ni nič - edino mogoče to, da sem imela napete - ne pa tudi boleče- joškice

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
10.9.2007 20:47:00   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: fortun
goya - zakaj ne dovoliš, da te Sayuri prestavi k meni? da mi boš delala družbo user posted image user posted image  saj sem prepričana, da prideš k meni!! držim pestke!!!

Bom v četrtek dala dovoljenje user posted image . Če bo test dal meni dovoljenje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: fortun
Goya se moram še enkrat ob tebe obregniti user posted image user posted image  - punca, kaj ti je, da tako obupuješ?? a se ne spomniš kako sem jaz jamrala glede izcedka?? pa je potem kar lepo minil!!! in se je kar lepo pokazal +!! le pogum!! pa CB kupi in  poskusi še z njim!!

Pa saj veš, da mormo mal panike zganjat user posted image . Ampak kako je to - ko gre za druge smo vse pametne in racionalne. Če si pa sam v isti situaciji, pa kar neki kompliciraš in vidiš tistega, kar ni oz. ne vidiš tisto kar je. Šment, smo ena zakomplicirana bitja.
Drugače pa ja, v sredo kupim CB in v četrtek lulam nanj.

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
10.9.2007 20:49:06   
GoYa
A vam povem, kaj je danes moj izjavil glede jošk?
Mu rečem, da me nič ne bolijo, ker za Lino so me. Njegova razalaga, zakaj me ne bolijo: "Če so pa že razvlečene" user posted image
Ok, pol špika me v trebuhu tudi ne, ker imam tudi maternico že razvlečeno user posted image .

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
10.9.2007 20:54:21   
pikovit
Moški hihihi

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
10.9.2007 21:18:46   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

A vam povem, kaj je danes moj izjavil glede jošk?
Mu rečem, da me nič ne bolijo, ker za Lino so me. Njegova razalaga, zakaj me ne bolijo: "Če so pa že razvlečene" user posted image
Ok, pol špika me v trebuhu tudi ne, ker imam tudi maternico že razvlečeno user posted image .

user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
10.9.2007 21:56:49   
blanč
Pozdravljene. Jaz sem bila danes pri Rešu, da bi se dogovorila za drugi postopek. Pričakovala sem sprej v nos pa inekcije po drugem dnevuuser posted image user posted image . V dveh sekundah me je pregledu, pa dol iz mize ruknu. Jaz seveda vlačim hlače gor jih mam glih nekje pri kolenu pa men on" ja kje si zdej, poglej tule je ampula pa še ena, odpreš, zmešaš in potem še sama ne vem kdajuser posted image  in kako, sem se že v trebuh špiknila".Grozaaaaaaaaaaauser posted image . Pol pa še pove, da se moram kar pod kožo in da ni straha ker imam kar dovolj kože (špeha je misluuser posted image ). Joj no pa še, da po 5 uri popoldan naj sam vodo pijem user posted image ... Jaz pa sem mislila, da sem samo malo bolj okrogolična puncauser posted image .
Ja, ja saj bom jutri sam vodo pila, ker dones sem pa mogla še na eno pico it.
Lepo pančite.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
10.9.2007 22:00:38   
sayuri
O blanči, tole pa je blo ekspresno user posted image . Sem se prav nasmejala user posted image user posted image user posted image  tipično Reševo user posted image . Uf...se pravi mu grejo v nos rešilni šlaufi okrog pasu user posted image user posted image user posted image . Pri men bo tud zihr imel komentarje user posted image user posted image user posted image

Uspešno user posted image ti želim user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
10.9.2007 22:03:51   
blanč
Sayuri kaj pa vem no. Saj jaz to vse bolj za hec uzamem on pa tudi. Danes je bil izredno dobre volje. Malo sem že obupala nad njim, sam ko sem pa dones njegove "čedne" učke pogledala sem pa kar vedela, da je pravi zame. No pa gremo v nove boje...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
10.9.2007 22:06:19   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

sam ko sem pa dones njegove "čedne" učke pogledala sem pa kar vedela, da je pravi zame.

user posted image

To mi pa zveni tko, kot bi o princu na belem konju pisala user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
10.9.2007 22:11:31   
blanč
user posted image  pa se mu upri če morešuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
10.9.2007 22:12:22   
Amelia
Hej punce, tolk vas je, da sploh ne sledim več katera ima kaj, skratka držim pesti, da vam kar vsem uspe, zakaj pa ne, sem tolk vesela ko berem vesele novice, me to ful pokonc drži, enkrat zagotovo pridemo vse na vrsto.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
10.9.2007 22:16:05   
PAMELA
Ojla Borke.
Ker se pripravljam na nove boje (tokrat pri Rešu), imam nekaj vprašanj za tiste, katere so "ga že dale skoz user posted image ".
V prvem postopku sem se začela pikat 24.08 do 01.09. Punce a mislite, da me bo Reš vzel v mesecu novembru (m nekje 20.11)? Al je to preitro? Jaz bi najraje počakala na december, pa je ena punca pisala, da takrat zaradi praznikov glih ne planira teh posegov. Kaj mislite?
Aja pa še to: Z dragim potujeva 12.11 v "tople kraje" - in se vračam 26.11. A mislite, da mi bo Reš dal prej (če zve za razlog) tiste šprice in jih jaz tako lahko lepo vzamem zraven in začnem s pikanjem v tropih user posted image ? Vrnem se 26 - to bi pol nekako bil 6 - 7 dan M. Meni bi ta plan ful pasal - zaradi službe pa zaradi dopusta tudi.
No Reševke - kaj menite?
P.S. Ja saj vem da kompliciram, ampak sem take narave, da imam rada stvari splanirane (te me ne muči), drugače me pa negotovost dobesedno ubija. user posted image - če pomislim naprej - kak bom sploh zdržala tistih 14. dni od ET ja do test? user posted image - Ja kompliciram - saj vem

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
10.9.2007 22:21:10   
blanč
Pamela, jaz mislim, da če boš samoplačnica boš takrat že na vrsti. Ja po zdravila boš šla sama v Italijo. Špikat se boš pa tudi lahko sama začela v toplih krajih samo osmi dan  pa imaš UZ in, da si nam do takrat nazaj. Naš user posted image Reško je kar dojemljiv tip,no ja še prevečuser posted image user posted image user posted image . Ti kar poklič in se naroč, pa bo vse ok. Do testa ti bomo pa že me pomagale zdržat.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
10.9.2007 22:38:22   
PAMELA
Blanč - pravi cuker si. Glede pomoči pri testu - te primem za besedouser posted image .

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako si samopregledati dojke?
Rak dojk je najpogostejša oblika raka pri ženskah. V Sloveniji vsako leto odkrijemo več kot 1100 primerov raka dojk. Zel...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?