Pikica pokica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: Mokka1 Pikica pokica, če se ne motim, si ti tud rodila v CE...in jaz tudi... in obe 6.9.... pa se nisva srečali?? MOKKA, zdaj pa vem, katera si. Na ctg ju si bila, ko sem jaz prišla v p.-zvečer. Potem so te dali v porodno sobo, pa z babico si se morala poznati, ker sta se tako pogovarjali. Potem sem te pa malo prehitela . Sem pa slišala, ko sem se že crkljala z našo Zojo, da je še en dojenček začel jokati. Torej tvoj . TAJA, jaz sem zadovoljna s CE porodnišnico. Nimam nobenih pripomb, le gužva je bila!!! No, hrana res ni ne vem kaj in bi lahko bila prilagojena doječim mamicam, smo pa dobivale sveže sadne, kislo solato, zelje, paradižnik in papriko... . KAr se oa osebja in babic tiče, pa nimam pripomb. Tudi vložkov, spalnih srajčk, brisač, hlačk za 1x uporabo... je dovolj. Mogoče pa sta se, pa se nista spoznali. Če se ne motim, je Pikica Pokica rodila ob 3:34, ti pa ob 4:07. Zanimivo, res! Verjetno sta imeli porodni sobi ena ob drugi hehe. Al pa on ven, ti noter. Kdo ve. Slovenija je majhna!
|