Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS Jutro, sem mislila, da ne moremo spati slabše kot včeraj, pa sem se zmotila. Nismo spali niti pol ure v kosu, kar naprej je jokal, se dvogoval, obračal, ob 3 pristal pri meni, pa ni bilo nič bolje, ob 7 pokonci. Skratka obup. Pokakal se je že, da je vse čez prišlo , iz nosa mu teče kar potoček, vročine pa nima. Upam, da hitro mine, karkoli že je, čeprav bom danes popoldne klicala P, če bo še vedno po 5x kakal. Čeveljčke - mi zaenkrat še ne bomo kupovali, drugače sem pa razmišljala o tistih Gucci, ki jih pri Škratku prodajajo. Ali pa Cicibanove seveda. Najina sta ziher v sorodu? s tem da Ožbej ni jokal, ampak se gospod kar vstane in potem kriči, češ da sem ga jaz posedla, al kaj... Za čevlje sem že povedala, včeraj mu je moj naročil še tele ( http://www.superge.si/html/svn/2275248-AA.shtml ) in sicer pri njih v trgovini in št.21, da mu bodo čez kakšna 2meseca prav - zdaj so mu še orng prevelike. Ampak bolje malo večje, kot premajhne. Drugače pa nosimo sedaj št19 (kar imamo adidask adifit mehek podplat in M robeez in M bobux), št20 pa kar kupim v H&Mu (tiste mokasinke na štumf). Kakšne št.pa nosijo vaši mladički? Kako vam gre umivanje zob? Mi imamo vsaki dan take borbe. Sicer če mu dam zob.ščetko si nekaj sam žvali po zobeh, ampak ni to bogvekaj....
|