|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a sem sploh normalna
12.9.2007 10:35:25   
lenčica
včeraj sem bila v šopingu: po City parku sem hodila šest ur, tavala od štacune do štacune in sploh nisem vedela kaj hočem. Res je , da je moja garderoba zelo skromna zato sem iskala nekaj osnovnega. Na koncu sem si kupila hlače S. Oliver športno elegantne za 62 €, korenčkove temno modre kavbojke Vero moda za 40€ in ciklamno rdečo srajco-tuniko z ruskim ovratnikom  Vero moda za 30€. No in ko pridem domov nikamor ne zgleda ker videz ni popoln brez čevljev in dodatkov.

Zdej mi pa predlagajte kaj naj si kupim h kavbojkam, ful sede zraven njih ta star zlat pas, pa balerinke al kaj- skratka nekaj kar ne bo predrago. aja pa ful me je prjel da bi imela telovnik, sam kaj ko ne gre nobena križasta barva k tem temnim kavbojkam?

A gre čez rdečo srajco in rjave hlače širok rjav pas al je to za štiridesta leta?

pa še to : ne zahajam ven, hodim na nedeljske izlete, v šolo po otroka,... sem na porodniški- torej a sem glupa ker se mi vedno na koncu vsega zgodi, da dobim občutek, da so fency cunjice samo želja in jih v bistvu  paše da jih nosim po mojih poteh?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a sem sploh normalna
12.9.2007 13:21:44   
polona2
Če je tvoja garderoba že tako skromna, kot si napisala, potem rajši kupi najprej nekaj osnovnih stvari, ki jih lahko kombiniraš med seboj. Npr. kaj klasičnega, nič vpadljivega...Šele nato pa bi se jaz na tvoje mestu odločila za nakup nečesa, kar po moje res potrebuje dobršno mero stila in okusno izbranih dodatkov.

(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: a sem sploh normalna
13.9.2007 9:32:27   
jakaracman
Ne, kupila si čudne stvari.

(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: a sem sploh normalna
13.9.2007 9:56:17   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Ne, kupila si čudne stvari.


to pa ni res.

Meni je kombinacija korenčkovih kavbojk (t.modre barve) in tunika z ruskim ovratnikom lepa izbira. Glede na to, da si izbrala tuniko ciklamne barve, bi jaz bila z modnimi dodatki bolj umirjena.
Za tele korenček kavbojke so balerinke ok, ampak te opozarjam, da če nisi orto suha, bo zgledalo smešno. Potem si raje izbere čevlje na petko, ker ti bodo optično podaljšale noge.
Jaz ne bi kombinirala zlatega pasu h tem kavbojkam, razen če niso 'kraljevsko modre'barve,kar pa dvomim.
Trenutno mi gre po glavi en lušten odtenek sive barve.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: a sem sploh normalna
13.9.2007 10:42:01   
pikica36
če se ti fajn počutiš v fency cunjicah, ko greš po otroka v šolo ali kamorkoli že , zakaj ne??
tusi jaz ne bi zlatega pasu kombinirala k tem kavbojkam

rjave hlače pa rdeče bluze pa itak neuser posted image  tak je moj okus

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: a sem sploh normalna
13.9.2007 11:15:15   
Magi*
jaz v bistvu nisem čist razumela kake barve je kaj, pa še znotraj barve je ziljon odtenkov. take kombinacije so bolj priporočljive za vrhunske modne poznavalke, ker lahko hitro udariš mimo, lahko pa seveda dobiš "dobitno kombinacijo".

bi svetovala za takele nakupovalne pohode, da si že prej zarišeš v glavi kaj boš kupila, barvno shemo in predvsem kaj že imaš doma, da boš lažje skombinirala. sicer boš imela npr 10 kosov krasnih oblačil, ki nikakor ne bodo šli skupaj. in vsakič boš stala pred omaro in "pizdila", da nimaš nič za obleči. potem boš šla spet v trgovino in domov privlekla še en kos, ki ti bo všeč, pa spet ne bo pasal na prejšnje nakupe.

ko se opremiš z osnovno garderobo, pa lahko počasi dodajaš ekstravagantne kose in tudi kako ekstravagantno barvo izven tvoje osnovne sheme.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: a sem sploh normalna
13.9.2007 13:14:37   
pety78
Jaz če si doma zamislim, kaj želim, madonca, tega nikoli ne najdem user posted imageuser posted image Zato ponavadi malo brskam in če mi je kaj všeč, vedno premislim, h čemu lahko nosim od tega kar že imam doma. Če ni kombinacije, ni nakupa. user posted image

_____________________________



(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?