|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  394 395 [396] 397 398   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
12.9.2007 8:37:32   
draja
Jutro še od naju user posted image .

Smo se celo noč zbujali, najdaljša runda spanja je bila 45 minutuser posted image . Zakaj? Nimam pojma. Danes spet uvedemo mlečno kašico ker očitno to ni vzrok za njene težave. Poklicali bomo tudi P, kaj misli, zakaj spet driska. Jutri pa pride patronažna, da se pomenimo glede uvajanja GH.

Tinaaja dobro opravi danes!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9876
12.9.2007 8:44:45   
malecka_mateja
OJLA!

eno vprapanja! kje je kik ta????sam v celovcu???to ni isto kot v avstriji???
hvala za odgovore!

LP

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9877
12.9.2007 8:51:37   
A-N-J-A
tinaaja-ne nisem nič dobila,mi smo dal itak kri pri 5,5m,mogoče bomo dal pri 6-h pa vodouser posted image .Mi mamo 20 pregled.pa vi?
Ko smo pa glih pri Porenti,smo včeri z njo v Atlantisu plavaluser posted image ,je blo prov lušten.

Naš Bor tud ful štrajka ponoči,danes je blo kr ok,včeri pa katastrofauser posted image .Pa še Ela se je začela zbujat in joka odkar je spla na morju in je začela toča tolčt.Se je tok ustrašla da se še zdaj zbujauser posted image .

GH-Bor se sam reži in vn pluva.Poje edino kuhano jabko,al pa Frutek-jabolko.Hipp mu ne gre,ker ni dost sladek.Samo jaz mu nočem dajat umetnih bi rajš domačeuser posted image .

Ela je šla danes spet v vrtec in je bla ful happy,tko da sem tud jaz happyuser posted image .

srečanje-jaz nimam avta,ker smo dal ta velzga popravt(toča),tko da sem jaz zviselauser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9878
12.9.2007 8:51:38   
Mojca B
sorry tole se pa moram oglasit. Saj Celovec je tud v Avstiji..... no, če jaz prav vem.. al si mislila na Graz?

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 9879
12.9.2007 8:52:31   
skačica
dobro jutro!

Spali  ok, vmes malo zizali, Iza še spi, ampak mislim, da ne bo več dolgo. Se morva poštimat in greva na FT, šeprej pa bi rada dobila kje kakšno pametno kapo. Idexe je dobra ideja, ampak mislim, da v kratkem ne bom šla nič v Celje, ker je sedaj tam sejem in bo cela štalauser posted image

tinaajauser posted image  za dobro spanje, draja pri tebi pa spet upam, da se čimprej unese.

sedeži-kot sem že napisala, bomo kar Maxi cosi tobija kupili- po vsej verjetnosti, razen če pride ven še kaj pametnega.

malecka- Kik je tudi v Brežicah pa verjetno tudi v Gradcu.

Kakšen lep dan se dela Komaj čakam, da greva ven

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 9880
12.9.2007 8:58:41   
tinaaja
tinaaja-ne nisem nič dobila,mi smo dal itak kri pri 5,5m,mogoče bomo dal pri 6-h pa vodo .Mi mamo 20 pregled.pa vi?

24.9. ker sem slisala ze ko sem bila na pregledu, da je enmu dala napotnice za pregled pri 6 m, da naj gedo prej v lab. user posted image bom klicala al pa pocakala, da ti oddelas svoje 20. user posted image

zgleda, da gre cisto vsak cez nespanje user posted image ela je pa prav bozcka, da se je tok ustrasla, da ne more spat...

draja, user posted image za nocko. pol pa berem, da so eni tko do leta, leta in pol se zbujali konstantno user posted image

ufff kwa sovrazim it k zdravniku user posted image sem zmeri zivcna, ceprav ni nic hudgauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9881
12.9.2007 9:13:12   
A-N-J-A
Še glede avtosedežev-definitivno Romer.Mi mamo R in MC pa ni primerjave.Tobija smo pa probal v BC,pa se mi zdi da otroka ne moreš dobr pripasat,ker ma une žice da držijo pasove pokoncuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9882
   [Brisano sporočilo]
12.9.2007 9:18:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9883
12.9.2007 9:37:16   
tejčica
user posted image Čestitke mojemu malemu sončku za šest mesecevuser posted image
Pa vse naj naj seveda tudi Žigu!

user posted image

Jaz sem leteča, drveča in časa za RR ni sploh!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9884
12.9.2007 9:46:11   
Naomi
..glede mraza pa tko, nas otrocek verjetno to dobr ve, ker SE zmeri spi...od ucer od 8:30...no, za hrano je poskrbu umes user posted image ...tko da, puhovke pa naumo oblacl, bomo raj prespal zadevo user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9885
12.9.2007 10:15:19   
tinaaja
zunaj na soncku je lustno user posted image
pridelala dve napotnici user posted image user posted image user posted image drugace pa vse kuuullll user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9886
12.9.2007 10:51:43   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Kati- že kupuješ avtosedež?

Nekje v roku 2h mesecev ga bomo zamenjali (itak imamo že skor 9kg). Pa se mi zdi fino vedet kaj bomo kupli - glede na to, da so ves čas neke akcije računam na to, da bo v roku 2h mesecev na akciji tudi tisto, kar si bomo zdaj izbrali.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9887
   [Brisano sporočilo]
12.9.2007 11:10:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 9888
12.9.2007 13:06:10   
amy26
čestitke današnjim malim slavljencemuser posted image user posted image user posted image user posted image

z Elo sva bili danes zgodaj na bioresonanci, ker pač normalna medicina ni nič ugotovila, Ela se pa še kar ful praska do krvi, skos zeleno blato, zakaj pikice spet po obrazu,...

ugotovili so alergijo na mleko, rumenjak in predvsem sojo najbolj je izstopala sojauser posted image  mleko ni tako kritično, drugih alergij ni. Ima pa glivice, ki jih je dobila od mene zato ima težave s črevesjem - zelen kakec, se ful praska, le te se pa hranijo s sladkorjem tako da od danes imam strogo dieto torej sadje črtamo ki je glavni vzrok, vse sadne sokove, čimmanj OG

Tako da ko bova uvajali GH bova par mesecov jedli samo zelenjavo in temu dodajali polento, rižek, mesek,...ko odstranimo glivice bo pa začela s sadjem.

Tako da sem ful vesela da sem šla, moj jedilnik se je seveda skrajšal se je pa po drugi strani razširil ker lahko jem razne oreščkeuser posted image  kar je super kot vmesni obrok. 

Naslednjo terapijo pa imamo naslednji mesec in bomo videli če je stroga dieta kaj pomagala, ker men res ni bilo jasno zakaj ji ni bilo nič bolje pa čeprav sem na strogi dieti mleka in jajc, no sedaj je jasnouser posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9889
12.9.2007 13:40:47   
skačica
evo, midve sva nazaj s FT, Iza je tko lepo telovadila, da je meni šlo kar na jok od srečeuser posted image , sedaj pa zelo utrujena spančka. Še kosila nisva pojedli, bo pa kasneje, ko se zbudi. Naslednjič imava pa že drugi teden, ko bo prišla nova fizio. iz porodniške. Upam, da bo vsaj tok kul kot je ta. Iza prav uživa v njeni družbi.

Žabika- upam, da danes res pošljem, da ne bom pozabila, imam pa že pripravljeno.

Amy, super, da so ugotovili kaj je z Elo narobe oz. kaj jo muči. Upam, da se vam težave umirijo.

Aja, pozabila prej: čestitke obema slavljenčkomauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9890
12.9.2007 13:47:49   
erna14
amy26-joj boga ela sam da so ugotovil kaj ji je mislm kaj to povzroca saj ves na cemu si,kaj lahko in kaj ne
mea-joj blaok pa hisa k dan pa noc se mi zdi da zdaj k sm v bloku v 34 kvadratih mam vec za pospravlat k prej k sm morala doma celo hiso.user posted image user posted image
draja-user posted image kaj to nasi zivi nagaja da ne more panckat,mogoce pa  zigija pogresauser posted image morva enkrat mal okol pridt
malecka mateja-ce sem prav razumela tvoje vprasanje,ja ta kik naj bi bil isti kot v celovcu sam manjsi mogoce ne vem k nisem bla niti tuki niti tam seuser posted image kik v slo se nahaja v brezicah pri nakupovalnemu centru merkator ce se ne motim

no midva sva se nasprehodila sva morala v cistilnico po hlace moje in od mozka pa moje so sam krajsal in sem tok jezna k so kreteni en madez gor naredil i zdaj pravjo da nemogoce da je mogu ze prej bit ja valda a hlace res nove madez pa da bi ga zih ze prej opazla ce bi bil in sm rekla da hocem da to ocistjo in je probala in je rekla da ne gre stran hallloooo da je to od kaksnega mleka ali sadja user posted image user posted image user posted image bol ce sm ji razlagala da nemogoce ker so hlace nove bl je.....no nakoncu sm mela dost sm se zahvalila in odsla k se mi ni dal pregovarjat sam rekla sm ji da ce ne bo slo z pranjem stran da jih prnesem nazajuser posted image user posted image .grem zigcu delat torto aja pa hvala vsem za cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 12.9.2007 13:58:03 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9891
12.9.2007 13:57:08   
dskubin
Čestitke VID in ŽIGA!

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Še glede avtosedežev-definitivno Romer.Mi mamo R in MC pa ni primerjave.Tobija smo pa probal v BC,pa se mi zdi da otroka ne moreš dobr pripasat,ker ma une žice da držijo pasove pokoncuser posted image .

Jaz sm podobnega mnenja, zato tudi imamo R-ja. Ko smo pa poskusli v trgovini Tobija (ki mi je drugače zelo v redu), se je naš hiperaktivc odvezal oz. ven zlezel - se je tako zvijal, da je dal roke ven brez knofa odpet. No, enkrat do sedaj se mu je uspelo odpet tudi v R-ju, ampak verjetno bolj ratal, ker ni nikoli več ponovil.

Božčka ELA. user posted image , da boš hitro boljš.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9892
12.9.2007 14:15:56   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

jaz sem istega mnenja, imamo oba in definitivno mi je Romerjev boljši, ko ga enkrat imaš lahko poveš kako in kaj, ker ko prvič neko stvar kupuješ ne moreš vedeti kako se bo pri tebi obneslo 

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9893
12.9.2007 15:05:41   
Ela80
Punce eno vprašanje, kje ste naročile svečke za krst z imeni in kok časa se čaka in seveda kok stane?

Hvala za odgovor.

Moja punčka je Ela

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9894
12.9.2007 16:02:56   
*sonchek*
Krstne sveče in ostalo lahko najdeš tukaj KLIK

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 9895
12.9.2007 16:03:45   
thaiss

vse naj naj ŽIGA in VID
user posted image

Tinaaja user posted image  za spanje, zdej pa vsak večer Brinidesetko scitiraj!!
Hana Re user posted image  user posted image  za rižolinota, še malček pa boste z žličko taboljše kolegice!!

skačica a ti še kar naprej kapo iščešuser posted image  A je pri vas tako hladno?? Pri nas je zjutraj bolj hladno, čez dan pa lepo toplo; danes je okoli 27´C, tako da je kr v kratkih rokavih.

sedeži:
v user posted image  avtu imamo ISEOSa http://www.bebeconfort.com/IT/voiture_iseos_ss_coloris.htm
v mojem pa enga ob CAMa

smo  pa hoteli tega, pa ga žal še ni bilo možno dobituser posted image   http://www.bebeconfort.com/axiss/axiss_IT.htm

za ELO eno veliko piko poko user posted image  ,da se vam težave čimprej umirijo.
draja a je ŽIVA to noč zažurala Žigovo 6ko??? Upam, da se ga ni preveč napila user posted image  user posted image  user posted image  ja mlekca mislim!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9896
12.9.2007 17:16:54   
tinaaja
Amy, kaj pa je bioresonanca, oz kak zgleda?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9897
12.9.2007 17:46:34   
draja
Amy pa res sama sreča da si šla! Mene pa tudi zanima kako to zgleda in kaj to točno je. Ker jaz tudi že obupujem z ugibanjem, kaj hudiča matra našo Živo. Danes je četrtič jedla mlečno kašico od Milupe (s tem da smo imeli zdaj nekaj dni premora) in so se ji po hranjenju okrog ust spustili flekci, ki so potem kmalu zbledeli in izginili. Več kot očitno je šlo za alergijo, ker imam sama čisto podobne reakcije na določeno hrano. Pediatrinjo smo na žalost zamudili, tako da jo pokličemo jutri in upam, da se kaj konkretnega zmenimo. Drugače bova šla z Živo kar enkrat ko ima posvetovalnico tja in se tam vse zmenila, ker nekaj bo treba ukrenit. Pa že drugi dan zapored kaka samo sluzuser posted image . Sicer ne kaka veliko, ampak je pa zelo sluzasto.
Do zdaj je bil odgovor P vedno, da je treba opazovati, če so pojavljajo težave po določeni hrani in da lahko jaz uživam mlečne izdelke v zmerni meri, Živa pa mlečne kašice z adaptiranim mlekom, samo očitno bo treba zdaj nekaj drugega ukrenit.

Thaiss uh še dobro da te imam - si me potolažila, da je danes Živa samo žurala za Žigovo 6-tko, se pravi bomo danes spali kot polhkiuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9898
12.9.2007 20:35:49   
draja
Halooooooo, kje ste?
Živa spi že 45 minut, moj gleda fuzbal, meni pa dolgčas. Se vidi, da je Erna brez neta ostalauser posted image .
No, hvala bogu bo zdaj košarka, pa se bom mojemu pridružila na kavču.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9899
12.9.2007 20:59:10   
A-N-J-A
bioresonanca-mi smo tud Elo vozil na boiresonanco in je pri 1 letu že kravje mleko pila.Sem pa jaz tud mela dieto zaradi glivic,to mislim da je itak stalna praksa.
Mojmu je pa ugotovila ful aluminija v telesu in sem mu res skos sendviče v alu folijo zavijalauser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  394 395 [396] 397 398   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  394 395 [396] 397 398   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?