Taya85
|
Cao! Da se še mi malo oglasimo. Jeb** ti internet, je moj dragi preveč filmov dol vleku in sva en tak virus fasal, da je internet crknu........ Še dobro da mamo prenosnega za rezervo. Drugače pa......sedimo še ne sami, Lina ima rajši zelenjavo, kot sadje (banana,jabolko,hruška,breskev-vse ji je bljak), korenček,krompir,riž,bučke-odpira usta kot priček Spanje ponoči se nam je FUL poslabšalo, se zbuja na 2 h, ji je treba dudo popravt, pa kar jokat začne v spanju, pa se prevrne na trebuh in butne z glavico v ograjco ...........nič za hvalt...... srečanje meni je vseeno, kje in kdaj, prideva vrjetno sami Sva pa z Lino čist fovš, ker ste tko lepo uživale v Tivoliju . Dajadada očitno je za tole Linino nespanje kriv Nejc, ker je šarmeru po Malorci, ti-ti-ti Nejc. Pikca upam da se bo stanje v vrtcu popravilo, da bo Živa začela uživat mateja_malecka za Tjaško žabika tudi tebi in upam da nebo še Hana zbolela meaa joj samo ne o zobarjih in zobobolih, jaz se jih tud ful bojim. Še čestitke današnim slavljencem in pravtako tudi moji mali zlati Lini, ki nama z očijem pomeni vse na tem svetu. Grem kuhat, čao
|