|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  398 399 [400] 401 402   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
14.9.2007 9:17:47   
skačica
žabika- apetit ti pa. lahko jaz pošljem priporočeno, zastonjuser posted image . Še poštnino plačam.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9976
14.9.2007 9:29:43   
Pikca
jutro,

draja, res se ne sekirat, mleka ti sigurno ne bo zmanjkalo. glede spremenjenega okusa... ne vem, naše Žive ni nič motilo, tudi kasneje, ko sem bila noseča, sem z upanjem pričakovala dan, ko naj bi se spremenil okus mleka in naj bi se odstavila, pa nič... pol sem si enkrat celo bradavice s kisom namazala, da bi jo odstavila, pa je tudi to ni preveč motilouser posted image

virusi - mi smo tudi pokasirali prvi virus iz vrtca... Živa in Jernej smrkata, jaz sem pa poleg tega čist povožena, kot bi bla kakšna gripauser posted image

vrtec - včeraj je Živa baje lepo sodelovala, danes zjutraj pa spet ni hotla it... sva mogle it še po žemljico in 1 krog okrog vrtca, preden sva šli not. a bo sploh kdaj z veseljem šla v vrtecuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9977
14.9.2007 9:38:37   
A-N-J-A
pikca-bo,bo moja me vpraša če lahko zdaj gre,ko ji hočem še lupčka datuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 9978
14.9.2007 9:46:36   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

žabika- apetit ti pa. lahko jaz pošljem priporočeno, zastonjuser posted image . Še poštnino plačam.

ne umesavaj se skacica, zabiko se vedno cakam, da prevzame 5kg mojega odvecnega khm... po 0,99€ user posted image user posted image user posted image placam seveda jaz user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9979
14.9.2007 9:54:07   
skačica
hahahaha, tinaaja, a še ti plačaš? user posted image user posted image user posted image
Bemuuser posted image , kje je pa pol kak kandidat, ki bi mene malo razbremeniluser posted image Jaz bi tud še kaj zraven dala, sam da se rešim odvečnega apetita in salauser posted image user posted image user posted image

No, saj počasi gre dol, ampak s polževo hitrostjo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9980
14.9.2007 9:55:35   
skačica
pikca- tebe pa tko rada berem, ko pišeš o Živi. Mala je ena taka facauser posted image  pa še prav luštna povrh.
Sej se bo navadila, čeprav jaz o tem bolj težko pišem,ker nimam prav nobenih izkušenjuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9981
   [Brisano sporočilo]
14.9.2007 9:57:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9982
14.9.2007 9:58:53   
skačica
moja Iza še vedno spi- kaj je pa sedaj touser posted image  Res podira zadnje čase rekorde. Kokr včasih ni nič kaj spala, bo zdaj začelauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9983
14.9.2007 9:58:58   
tinaaja
Še vedno nisem našla zobozdravnika... Zob me sicer ne boli, me pa zato cela spodnja čeljust, pa otečena sem, kot da bi me kdo pretepel. Pa še križ me boli, pa glava, pa vse kosti, pa vrti se mi... Morm mal pojamrat...

urgenca na metelkovi? takoj bi morala tja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9984
14.9.2007 10:00:04   
tinaaja
az bi tud še kaj zraven dala, sam da se rešim odvečnega apetita in sala

kupim pa jekleno volje za odpovedovanje hrani

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9985
14.9.2007 10:01:42   
dskubin
Hvala za čestitke naši pikici, kar ne morem verjet, kako gre cajt.

IZVIRNO SPOROČILO: amy26
Aja, pa menstruacijo sem dobila

zdej pa za ostale, ko ste jo dobile prvič po porodu, čez koliko dni ste jo dobile drugič

Jaz sem jo prvič dobila 6m po porodu, čisto malo, pol pa čez 30 dni (tolk je tudi moj normalni razmak) tako močno, da je blo za celo leto nazaj user posted image . Pol še 1x močno, 1x bolj švoh pa nič več user posted image . Zdej je pa tut še ni, pa nič si je ne želim. Je pa Draž začel jesti pri 4,5 mesecih in sva kar hitro prišla na 2 obroka, Diti pa še nič ne mara GH, jaz to (neprihod tete) povezujem tudi malo s tem, ker v bistvu še vedno polno dojim. Aja, pa Draža ni nič oviralo, da je prišla teta, odstavil se je točno takrat, ko sem zanosila, no, jaz sem vztrajala še par dni, ampak se je tako odrival stran od joške in se drl na vse pretege, da sem odnehala. Nekaterih otrok pa ne moti ne eno ne drugo.

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Kinga sem imela za Patrika pa se ful malo poleže in to mi ni všeč.

Ja, poleže se res ne veliko, ampak Draž kar lepo spi notri, imam pa uno ovratnico, da mu drži glavico pri miru.

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
pa je zaenkrat terapija: več jest in več počivat!

Jah, to bi pa pri meni znal bit problem. Pa ne mislim taprvega user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
žabika- apetit ti pa. lahko jaz pošljem priporočeno, zastonj. Še poštnino plačam.

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja]ne umesavaj se skacica, zabiko se vedno cakam, da prevzame 5kg mojega odvecnega khm... po 0,99€ placam seveda jaz

A je možna reklamacija, pa vračilo?
Ha, ha, še steple se bomo, kera da več blaga, pa kera več plača. Vidiš Žabika, kok te mamo rade :D

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
a bo sploh kdaj z veseljem šla v vrtec

Boš vidla, slej ko prej bo pršu dan, ko bo rekla: "Mami, ne grem še domov. Prid kasneje:" Pol ti bo pa hudo, ker boš mislila, da ma tršico rajš k tebe. Sem delala v vrtcu, pa vem, da je to še večji šok za ene starše kot to, da nočejo ostat. Tole zadnje nekako vsi pričakujejo.

Mi 3 smo pa danes sami doma, očka je cel dan v službi, pa še kuham za 3 familije user posted image (eni v službi, eni na trgatvi,.. aja, pa svakinja je v porodnišnici pa poskušam mal pocartat njenega možeka pa hčerkico - jp, v hiši pričakujemo prav kmal še enga sončka). Ampak sem si pripravla vse že zvečer, zdej samo hitim v pečico, ko Diti vstane (ja, to je razlog, da sem lahko tlele), pa šibnemo malo na sončka.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 14.9.2007 10:03:07 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9986
14.9.2007 10:14:20   
draja
Hvala punce za tolažbo user posted image user posted image user posted image . Imate prav, samo eno je gotovo - če preveč razmišljaš in se obremenjuješ se res kaj zalomi, sicer pa bo vs ev redu. Mala se danes normalno doji, pa jaz tudi ne razmišljam o možnih negativnih posledicah. Moram rečt, da sem M kar pričakovala, ker so vsi simptomi iz nosečnosti v zadnjih treh tednih izginili - torej lasje se mi spet ne mastijo več, noge in pod pazduho pa si moram spet britiuser posted image user posted image user posted image .

dskubin uh si pridna s kuhanjem. Za 3 familije??? jaz komaj za naju dva kaj skuham, Živi pa tudi nič drugega kot joške ne privoščimuser posted image .

Žabika verjamem, da se je enkao težko sliti jest, kot pa se odpovedovati hrani. Sem imela v otroštvu s tem težave in se še zdaj ne smem spomniti, kako mi je obračalo želodec,če sem morala kaj za zajtrk pojesti (npr. na morju - ne gremo na plažo dokler vsaj kaj ne poješuser posted image ). Mogoče poskusi z drobnimi prigrizki čez cel dan. Tko, skoz nekaj drobiš in v usta nosiš, brez da bi se posebej ukvarjala s tem.

Skačica sem prav vesela, ko vidim, kakšna zaspanka je postala Iza. Sta si z možekom definitivno to zaslužila.

Pikca sigurno se bo Živa navadila na vrtec. jaz sem imela fuuuuul rada šolo in vrtec, ampak vsako nedeljo zvečer me je pa zvilo in nisem in nisem mogla zaspati. Ko pa sem prišla enkrat dejansko v vrtec, pa je bilo vse super. Tko da je razumljivo da jo poti do vrtca malo stiska pri srčku. Saj nas tudi ko drvimo proti službi in vstopamo v stavbo, ko pa se enkrat zaženemo v delo, pa čas hitro mine.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 9987
14.9.2007 10:45:19   
slumpo
alo

ne vem ali ste se kaj pogovarjale....

ALI MI ZNA KATERA SVETOVATI KATERI AVTOSEDEŽ JE OK OD MAXI-COSI...TOK JIH JE PA SPLOH NE VEM KATRI JE PRAVI IN V ČEM SE RAZLIKUJEJO?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9988
14.9.2007 10:55:20   
skačica
ja, slumpo, smo se pogovarjale in se mi zdi, da tiste mamice, ki imajo že izkušnje, bolj hvalijo Romerja- popravite me ostale, če nimam prav.

Drugače je pa Maxi cosi tud ok.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 9989
14.9.2007 12:56:11   
Dajadada
Avtosedež: Katerega hvalite: Romer duo plus ali king? 

M: Je še niuser posted image .

Mene tudi nekaj grlo boli, upam, da se ne razvije v kaj več.

Včeraj sva imela pa z možekom obletnico - 4 leta poroke in sva oba pozabila. Šele ko sva šla spat, sem na mobitelu zagledala datum. Se vidi, da ne dava dost na obletnice pa darila. No ja vsaj obletnice odkar sva skupaj ponavadi ne pozabiva...tista je bolj pomembna. Sva pa vseeno imela ful lep večer, kot da bi vedela, da je nekaj posebnegauser posted image .

A vam grejo fleki od sračke ven pri pranju? Nam so včasih šli, zdaj pa tudi vanish več ne pomaga. Pa se mi sploh ne zdi, da bi se mu spremenila sračka. No ja, mal se je z uvajanjem GH, ampak fleki so že prej ostajal. Glede na to, da nam prav nobene plenice zadnje cajte ne zdržijo (3 so premajhne, 4 pa prevelikeuser posted image ) bomo zgleda kar nekaj cunj stran zmetaliuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9990
14.9.2007 13:13:55   
Dajadada
Meaa, takoj k zobarjuuser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 9991
14.9.2007 13:34:49   
Anonimen
JAz sem pa čito fučuser posted image ... najprej me je ponoči 1,5 ure mrzlica tresla, pa je moj reku, da kar žarimuser posted image ... no, pol smo vadili objemaje školjkeuser posted image , pol me je zakuhalo... damnes vročine ni več, imam pa stalne sprehode do WC-ja; beri kozlamuser posted image in driskamuser posted image . Pa tolk me boli želodecuser posted image . Sploh ne morem nič jest, če pa kaj pojem pa gre takoj venuser posted image ...
No, je pa vsaj moj mož prišel domov ob 12ih, tako da ima Juerta v varstvu.

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 9992
14.9.2007 13:35:53   
thaiss
Dan,
mi smo izkoristli sončka, sem pa skakala naokoli in urejala papirje za avto, ko pride user posted image  iz službe ga greva iskat user posted image  user posted image
Matia mi je zaspal v avtu, sem ga kar v posteljo dala in namesto verzote s krompirjem je dobil mleko user posted image  bo po spanju papcal kosilo!!!

Žabika zdej pa se v roke vzami user posted image  user posted image  kej dobrega in zdravega pod zob in počitek!!! user posted image user posted image user posted image

menstruacija - jaz sem jo dobila 2m  po porodu pa sem polno dojilauser posted image . Je pa že od prvega ciklusa redna, predvsem, pa nebolečauser posted image
dskubin a ste že dočakali novegauser posted image ?? Sporoči ko bo!!!
dajadada čestitke za obletnicouser posted image
JJasna zdej razsajao neke trebušne viroze, upam da boš čimprej zdrava!!! Mogoče pa si user posted image ??user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9993
14.9.2007 13:37:18   
Sibil_
Meaa res pojdi k zobarju, ni se za hecat z zobmi.user posted image

Jaz sem bila v sredo zvečer in mi je naredil 4 plombe-fujči.Sem sedela eno uro tam na stolu in še gledala sem direkt eno zamorjeno in depresivno sliko za znoret.KOt bi hoteli rečt-trpeli boste, o vi ki na stolu sedite...hmmm.user posted image

Jaz še kar kiham, ampak opažam da otroci iz vrtca so skor celemu RR-ju prinesli bacilčke.Nisem edina.
NAš gre ful rad v vrtec (takoj trkam), ga pa vozi ati tja.Moški so bolj trdni pa tko.Meni pa prav paše, lahko zjutraj malo poležim.user posted image

Grem malo zadremat, če bo Lukas pustil,LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 9994
14.9.2007 13:41:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss 
JJasna zdej razsajao neke trebušne viroze, upam da boš čimprej zdrava!!! Mogoče pa si user posted image ??user posted image user posted image user posted image

Pa kje sem pa jaz trebušno virozo pokasirala? Glede user posted image - mi je danes moj prinesel ne vitamine in gor je ena nosečniča - pa ga vprašam zakaj je pa to vzel v lekarni? Pa mi hitro pove, da je za nosečnice in doječe matere, pa da sem jst sam uno ta drugo.user posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 9995
14.9.2007 13:46:05   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

da sem jst sam uno ta drugo.user posted image

samo...user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9996
14.9.2007 13:49:09   
tinaaja
dskubin a ste že dočakali novega ?? Sporoči ko bo!!!

a vi delate na 3 dskubin?

nakupila celga user posted image .. premaman ima kar nekaj zadev znizanih, tko da sm na zalogo jemala zabe, nogavice,.. user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9997
14.9.2007 14:18:59   
A-N-J-A
tinaaja a si še žejnauser posted image ???Sem pozabla povedat,da sem šla v BC v spodnji štuk in kaj zagledam-same hude vozičke:Mclaren,Mutsy,Phil"s&Ted"s pol mi je šlo pa že kar na jok in sem šlauser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9998
14.9.2007 14:32:24   
tinaaja
anja,a nisi slisala, da je prislo do redukcije vode tam okoli pol 1 v trnovem user posted image user posted image user posted image jah, krivec sem bila jaz, kwa ces, ce mamic ne strezejo user posted image user posted image user posted image user posted image KAAAAAAAAAJJJJJJJJJJ imajo v BC????? A si mogla povedat user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9999
14.9.2007 15:22:13   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: draja
dskubin uh si pridna s kuhanjem. Za 3 familije??? jaz komaj za naju dva kaj skuham, Živi pa tudi nič drugega kot joške ne privoščim.

Zmrzovalna skrinja RULES pr nas. Ko kuham, kuham zares, pol pa pakiram za hude cajte :) Pa bohnedej, da bi vsak dan morala kuhat za vse, se mi zmeša. Sta pa bila danes otročka res pridna, ju morem malce kdaj tudi pohvalit.

dskubin a ste že dočakali novegauser posted image ?? Sporoči ko bo!!!!

Do PDPja ma še ene 10 dni, je pa ostala not zaradi cukra, beljakovin,.. tko da mogoče ne bo še nič ta teden. Se bom že pohvalla, ko bo, brez skrbi.

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
a vi delate na 3 dskubin?

A ti misliš, da jaz kaj tako na skrivš pred vami? Ne (še). Ssvakinja, ki živi v isti hiši je ostala not in zdej vsi čakamo. Mi pa imamo 2 hkrati v plenicah (zankrat) dost, nisem pa še odločena, da bi trgovino zaprla. Sem vidla, da ste se neki pogovarjale o 2010, takrat enkrat bi se vam mogoče prdružla.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  398 399 [400] 401 402   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  398 399 [400] 401 402   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?