|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  399 400 [401] 402 403   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
14.9.2007 15:35:44   
tinaaja
pazte to... gledam lete v barcelono na ryanair... cena za odraslega je 0,1gbp, za dojencka 7gbp user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 10001
14.9.2007 15:55:19   
amy26
dskubin, čestitke za 10000 -evo objavouser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10002
14.9.2007 16:35:22   
draja
No, midve sva šle prejle k P po napotnico, pa se je odločila, da jo še malo pregleda. In položim Živo na tisto mizo in je še vse ok, ko pa je zagledala P pa je naredila tako prestrašeno faco in začela takooooo jokat, da nisem mogla verjet. Jo je totalna panika zagrabilauser posted image . Je prav kričala od groze in me tako prestrašeno vmes pogledovala, da sem skoraj še sama začela jokati. Kaj takega še nisem doživela. Če bi bila v čakalnici, ne bi niti pomislila,da to moja Živa tam notri joka, saj je bil to povsem drugačen jok. Prava panika skratka. In to je trajalo ves čas pregleda, s tem da sem jo morala dvakrat sleči in obleči, ker se je P spomnila, da bi jo bilo še fajn stehtati.
No v 10-ih dneh se je zredila 190 gramov, tako da se v redu redi. Zdaj moramo od ponedeljka naprej nesti tri različne vzorce blata v laboratorij, da bodo testirali če je prisotna kri, dobili pa smo tudi napotnico za pediatrično kliniko - pregled pri alergologu. Skratka se je P zelo zavzela za naše probleme in se odločila, da pridemo stvari do dna.

Me pa moti nekaj drugega. Ne vem, ful mi je čudno ker P nikoli niti besede ne nameni Živiuser posted image . ne vem, da bi jo vsaj malo ogovorila, ji rekla vsaj živjo, kako smo,... karkoli pač. Ona pa NIČ. Ali pa danes, ko je videl akako se jo mala boji, ji ni namenila niti besedice. Lahko bi jo npr. lepo ogovorila, si dala za hec malo očala dol pa spet gor,... Ne vem no, to mi je ful čudno. Sestra nas pa vedno tako lepo ogovori, pa vsaka zdravnica ali sestra, ki jo na hodniku srećamo tudi, ta naša pa med pregledom NIČ.

Dajadada čestitke za obletnico poroke!!! Koliko časa pa sta že skupaj z možekom, če imata že 4 leta zakona? Midva sva namreč 11 let skupaj, pa komaj 1 leto poročenauser posted image .

Tinaaja, Anja a bi vidve mal delili tole vajino zgdbo z žejo, vodo, BC itd. še z nami???????

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 10003
14.9.2007 16:44:51   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Ja hvala. Najprej mi ni bilo jasno, na kaj misliš, pa sem si rekla, ja, enkrat 2010 bom prišla do tam nekje. Dolga vžigalna. Pa mi je le kapnilo. Čestitke gredio tinaaji, ona jih ma sigurno tretjino na grbi.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 10004
14.9.2007 16:59:50   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

he, he, meni tudi ni bilo tole najprej čist jasnouser posted image . Sam si nisem upala vprašatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 10005
14.9.2007 17:02:48   
draja
Še to sem pozabila prej napisat -  kolk so tile naši ta mičkeni že brihtni! Je minilo 10 dni od cepljenja in si je zgleda Živa še preveč dobro zapomnila kdo jo je špiknil zadnjič in se zato bala zdravnice. Saj če bi počakal na naslednji pregled, bi verjetno v teh 5-ih tednih že malo pozabila.
Pa doma, ko jo primem in nesem proti spalnici, začne včasih že na hodniku jokat, ker točno ve, da jo nesem spatuser posted image . Kaj šele bo!!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10006
14.9.2007 17:24:29   
tinaaja
Tinaaja, Anja a bi vidve mal delili tole vajino zgdbo z žejo, vodo, BC itd. še z nami???????

jaz nadebudno predlagam, da greva v argentinsko v sencko na pijacko, ker je tam men ful lustno. in greva, se vsedeva in cakava... in cakava ... in cakava.. in ko so naju videli ze vsi kelnarji in vsi ene 4x mimo odkorakali se en najde in pride vprasat zdolgocaseno, ce sva ze narocili. in sem mu rekla, da se nisva imeli prilike user posted image in narociva in cakava, cakava in cakava, medtem ko oni delajo pogrinjke... vec kot 10 min za 2 kavi in vodo.. in sva se odlocili, da greva.. in recem kelnarju, da naj kensla narocilo pa je nekaj kvasal, da saj je ze, da je ze na baru pripravljeno, pa sla se samo pobrali z besedami, da sva ze na narocilo cakali pol ure, da nimava vec casa... ma dajjjj... obe pa valda zejni kot ...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10007
14.9.2007 17:27:10   
tinaaja
A pozna kaksna kaksen ok hotel v barceloni? Kaksen predlog?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10008
14.9.2007 19:38:00   
Dajadada
A pozna kaksna kaksen ok hotel v barceloni? Kaksen predlog?

Ne iz prve roke. Lonely planet priporoča Hotel Continental (midrange), double room 95€ na Rambli (center). Imaš pa ful hostalov, a la privat penziončkov, ki so cenejši, malo bolj domači. Midva sva vedno v španiji spala po hostalih.
Odvisno kje v barceloni bi rada bila.

Draja, skupaj sva 10,5 let, po 6 letih sva se odločila za poroko, za otročka je bilo pa za naju še malo prekmalu. Tako sva bila že 3 leta poročena, ko sem zanosila. So že vsi (ki naju ne poznajo prav dobro) mislili, da ne morava imeti otrok. Nama se pač ni mudilo, sva bila še čisto premlada in premalo zrelauser posted image .  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10009
14.9.2007 20:43:52   
slumpo
ali kera ve koliko je polen obrok zvečer...oz koliko lahko poje...jaz mam občutek da je moj mali kot sod brez dna ki občasno poči...namreč  kar je in je pol pa včasih bruhne kot velik...in preoblačimo poslo...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 10010
14.9.2007 20:54:54   
erna14
ojlauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10011
14.9.2007 20:55:18   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

ojlauser posted image

WB user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10012
14.9.2007 20:55:50   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: slumpo

ali kera ve koliko je polen obrok zvečer...oz koliko lahko poje...jaz mam občutek da je moj mali kot sod brez dna ki občasno poči...namreč  kar je in je pol pa včasih bruhne kot velik...in preoblačimo poslo...

patronazka mi je rekla, da nekje do 200ml

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 10013
14.9.2007 20:59:44   
slumpo
če poje 100ml rižkota pol se pa še doji...saj ne morem vedet koliko poje pri dojenju..to hranjenje pri nas je trenutno ratalo ena velika zmeda...uvajamo GH (že en teden jemo) in sploh ne vem koliko naj mu dam...medtem ko je kar nekaj joka...
se mi zdi kot da je to sedaj čisto nekja drugega

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10014
14.9.2007 21:00:50   
draja
Erna, Erna, Erna, Erna!!!!!!

Dajadada hvala ker si potešila mojo radovednostuser posted image . Prav lepo, da sta se poročila že prej kot je nastopil čas za družino.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10015
14.9.2007 21:01:18   
erna14
no pa je prehitr slo,uglavnem midva z tamalmu sva na dolenjskem nisva zdrzala vec v lj niti tv niti interneta nisva mela joj se mi je kr mesal no novga ni nic razen da imamo ze 2 zobka smo bli dons v brezicah v kiku je tamal dobil tok ene robe trenirko 3 majcke nogavicke slincke 2 polovrcka in vse to skup je stalo 20 evrov pa se mi zdi kr uredu matrjal ne tak da bi razpadu po prvem pranju se res splaca jit pogledat.drugac sva vas pa tko pogresala pa tamle sem neki zasledila da se maks neki vrti okol zive.thaiss kako ti cuvas mojo snaho a nimas nc upliva nad gorenkami.joj mam pa za drajo full lep obesek za na kljuce lesen rumena rozica k gor pise ziva ga je mela moja mami spravljenga ga je nekje dobila in sem ga tkoj zaplenla sm rekla tole bo pa za zigijevo punco

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10016
14.9.2007 21:03:03   
erna14
aja grem spat se slismo jutr dijo

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10017
14.9.2007 21:05:08   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

joj mam pa za drajo full lep obesek za na kljuce lesen rumena rozica k gor pise ziva ga je mela moja mami spravljenga ga je nekje dobila in sem ga tkoj zaplenla sm rekla tole bo pa za zigijevo punco

user posted image user posted image user posted image user posted image  Erna ti si carica!!!

Joj punce, sem zdele slučajno pogledala po dolgem času svoj ticker in sem videla, da je Živa že na sredi trakcauser posted image . Pa zakaj čas tako hitro teče?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10018
   [Brisano sporočilo]
14.9.2007 21:17:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10019
14.9.2007 21:27:16   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: slumpo

če poje 100ml rižkota pol se pa še doji...saj ne morem vedet koliko poje pri dojenju..to hranjenje pri nas je trenutno ratalo ena velika zmeda...uvajamo GH (že en teden jemo) in sploh ne vem koliko naj mu dam...medtem ko je kar nekaj joka...
se mi zdi kot da je to sedaj čisto nekja drugega

Naš poje od 3h žlic do rekorda - 130ml vode+rižolino. No, običajno pa (po moji oceni) nekje okrog 70ml. Ko ima dovolj, ali pa mu okus ne odgovarja, se začne zvijat, odrivat z nogicami, se dela kot da ga napenja (postane ves rdeč v obraz), zmajuje z glavo, tišči ustnice in običajno še jok. Ponavadi pomaga, če mu takrat ponudim za pit. Če po pitju pri naslednji žlici naredi enako pomeni, da ne bomo več jedli. Je pa tako, da če mu hrana ni všeč, ne pomeni, da je sit. Pri sadnem obroku mu tako ponavadi naredim sveže sadje + za backup vzamem sabo preverjen okus Hippa. Danes recimo sem eksperimentirala s papajo pa je je pojedel 3 žlice in začel tulit, kot da se bo zadavil. Hipp banano pa je potem zmazal v 3h minutah. Če mu pa recimo ni všeč kosilo, potem ne kuham novega, ampak ga pač samo podojim (prej probam še kak trik ala dodati jabolčni sok,...).

Drugače pa je bila danes pri nas zmagovalna kombinacija kosila - zelooo gosta juhica s korenčkom, bučko in krompirčkom (seveda zmiksano). Sem bila skor malo slabe volje, ker je zmazal 200ml, jaz sem si pa potem morala skuhat drugo kosilo user posted image .

Tinaaja - 200ml česa? K recimo 200ml mleka al pa nečesa gostega verjetno ni primerljivo user posted image

Erna, od kje si ti prepisala tist seznam za uvajanje GH? Jst namreč bolj kt ga berem, manj mi je jasen - namreč ne vem kje so dobili samo 4 obroke. A ni kao zajtrk, malica, kosilo, malica in večerja? Jst to 5 obrokov naštejem user posted image ? Ma sej... Pol bojo pa škrince in piškoti ves dan pa bomo lohk obroke štel user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 10020
14.9.2007 21:50:18   
tinaaja
Dajadada, hvala. Ja v center blizu la ramble bi sla nekam user posted image Sem bila sluzbeno v barci in mi je bilo noro vsec. Pa dierktni leti so iz graza in benetk user posted image

Slumpo, ne kompliciraj. ce je po 100ml se lacen bo zgrabil zizo, drugace ne.  ce poje 150, mu jaz ne bi dajala zize. Morda bi tudi po 100 pocakala kaksno uro, ce ne kaze znakov lakote.. Ma ta GH je umetnost in vsaka mamica mora sama presoditi gelde na reakcije svojega otroka, kaj je najboljse. Ni neke tocke, tok lahko, tok ne,...user posted image

Draja, ne govori o casu... se 5 mesecev in 2 dni in gremo delatttttttt user posted image user posted image user posted image

O kr_enamami , a tak frajer bo maks user posted image user posted image user posted image

Kati - 200ml gostega. Ker je bilo mene ful strah, ker je brina tok velik pojedla, in to od starta. No pri nas je danes tretji dan hruska v kombinaciji z zadevami in je spet slo vsaj 100 ce ne vec. 
Stevilo obrokov - mi je imamo ene 10 ziher. OK 2x GH, pol pa dojenje na **** casa... Ampak 6-8x obvezno. Me je tok strah manj dojit, da ne bo zmanjkalo mleka user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 10021
14.9.2007 21:56:42   
tinaaja
Krst--- no dvoje piskote imam narejene, ostalo dela mami. Drugace pa je za znoret, ker jaz bi Brino mal v roza, moji mami pa sploh ne gre to v glavo - da mora bit belo user posted image In pol mi prinese iz chiccota bele zabe (ki jih ne rabim, ker imam dolge hlace), bele cevlje (sem danes kupila ful lustne nogavicke v roza-beli kombinaciji, da gredo zraven) in se kar ne vda - bi ona kupila morda se oblekico za krst, da ne bi bile hlace user posted image Men se pa zraven mesa... ahhhh... 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10022
14.9.2007 22:17:13   
Anonimen
Tinaaja - vem kako je to s krstom. Mi nismo nič pametnega našli - vse je sam za punčke. No, pol je pa mami šla v IT in v Chiccotu našla en luštkan bel kompletek z modro obrobo, pa kupila je še bel bodi za spidi in pa še eno modro jopico za čez. Res luštno, ampak cena je bila pa ubijalska - 150€!!!
Je rekla, ja pa kaj, saj jst častim, sej vidva sta dala pa 100€ za njegovi dve torti za krst. OK, OK!

Draja, jst mam absolventa podaljšanga do konec naslednjega septembra.user posted image Ampak upam, da mi bo že prej ratalo spackat diplomo.

Kr_enamami - mi smo tudi dobili vse stavri podarjene, tako da zelo malo zapravljam za Jureta. No, nekaj pa že moram - za dušo.user posted image

Erna
, WB

Dajadada, čestitke za obletnico poroke!user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10023
14.9.2007 22:18:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Draja, jst mam absolventa podaljšanga do konec naslednjega septembra.user posted image Ampak upam, da mi bo že prej ratalo spackat diplomo.

Eh, hotela sem povedati, da nič še ne odštevam.user posted image Zato bi pa še enega...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10024
14.9.2007 22:25:00   
Dajadada
Sem bila sluzbeno v barci in mi je bilo noro vsec. Pa dierktni leti so iz graza in benetk

Men tud, bi šla takoj živet tja. Ljubljana-Barcelona z adrio je pa 130€ (če se ti ne da vozit 200-250km).

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  399 400 [401] 402 403   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  399 400 [401] 402 403   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?