|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  397 398 [399] 400 401   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
13.9.2007 14:03:53   
dskubin
Piknik - mene pa že cel cajt neki zanima, pa nisem še stegnla gob.. Zakaj hudiča pa more bit glih v soboto, k glih takrat vsi neki praznujejo,... Zakaj pa ne nedelja - a se mogoče na službo prpravljate? Z nami je tko - jaz bi rada pripeljala oba otroka, ampak če bomo babe same ()brez dedcev, se nam verjetno ne bo izšlo - mam vseeno premajhno razliko, pa dva nepotrpežljiva otroka. No, če se bomo odločile za med tednom, boste verjetno itak pršle samo tiste z dojenčkom, pol bom mulca (verjetno) itak nekje pustila v varstvu. Velika verjetnost je, da pridem - to pomeni, da se ne bom udeležila samo v primeru višje sile.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 9951
13.9.2007 14:52:39   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami

Očitno Živa žura sedaj z Maksom user posted image

...in Matia se vedno uštuli tam kjer mu ni treba!!!! Ne vem zakaj se ne zgleduje po Haniuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9952
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 17:04:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 9953
13.9.2007 17:14:07   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami

Več jih je, bolj jim je lušno.

Prosim, da jih nehate vabit v klub! Jaz Hani ne pustim, pa pika.

No midve sva bili danes malo nedružabni, ker zdej sem se pa res začela bati, da koga okužim. Tako sva sami pohajali po mestu, na poti domov, sva šli pa še na Otroški Bazar. Luštno je. Sem ugotovila, da sem se letos prvič in zadnjič z vozičkom mirno popeljala med štanti. Hana je uživala, sprobala je sling in fancy stolček za hranjenje in se ob vsem neizmerno režala; mamika se je pa malo pomasirala in počebljala z razstavljalci. Priporočam en krog. Aja, pa Moj škratek ima 10% popust, in seveda razstavljene vse njihove artikle. No brez BabyLegs tudi nisva mogle domov.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9954
13.9.2007 17:25:38   
Anonimen
Žabika, kje sva se pa midve srečale, da si me okužila?user posted image

No, najprej me je tolk zeblo, pa na bruhanje mi je šlo, sedaj pa imam 38 vročineuser posted image . Koža po hrbtu me prav boli zaradi tega. Jutri moj mož ne more na bolniško, niti vzet dopusta, ker majo nekaj nujnega (sej kdaj pa nimajo) in bo sma mal prej prišel domov. Jaz pa ne vem kako bom sfolgala našega Jureta...

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9955
13.9.2007 17:26:21   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
No midve sva bili danes malo nedružabni, ker zdej sem se pa res začela bati, da koga okužim.

A moram tole komentirat?!
K jst sem itak že okužena, če sme misla okužt pa mama Naomi tud. Z drugimi pa se itak ne družiš... user posted image  Tko da ti povem, da je dons padu še en deka piknik v Tivoliju. Sem se kr h januarkam uštulla k so tud face. Sej naš je pa itak tak knedl, da se ne loč od njih user posted image . Sicer sem mela planiran it v Trbovlje, ampak majo trebušno gripo. ŽABA?! Si mela ti prste vmes? user posted image

Piknik - brez komentarja. Isto kot prej - teden, brez komliciranja. Pride kdor pride, za lakoto vsak sam poskrbi (piknik=sendviči).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9956
13.9.2007 20:49:11   
Žabika
Kati: a ti si šla zdej pa še januarke okužit?user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9957
13.9.2007 20:55:23   
K_a_t_i

Dej, ne klič hudiča!!! Jst sem zdrava... Je rekla farmacevtka Naomi, da ko bolezen enkrat izbruhne, nisi več kužen. Naomi?!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9958
13.9.2007 21:33:14   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Dej, ne klič hudiča!!! Jst sem zdrava... Je rekla farmacevtka Naomi, da ko bolezen enkrat izbruhne, nisi več kužen. Naomi?!!

to je res, vendar sva mi2 bajino zabo videli tudi pred boleznijo...no je pa tko...trebusna gripa oz. viroza ma inkubacijsko dobo zlo zlo mal...to pomen, da si hitr okuzen, dan, dva...tko da...mal se pocakva user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9959
14.9.2007 7:22:36   
tinaaja
user posted image

Nasa noc je bila cudna... user posted image Ker je mene dajal glavobol, sva kar ob 8 obe bili v pojstli user posted image Pol sem jo dala v njeno in se je prvic obrnila pocez in ker se mi reeessss ni dalo ukvarjat s popravljanjem in njenim zbujanjem zaradi glavobola je sla lepo k meni... Pol pa mal pokonc, mal spat, med 4 in 5 pa je bila budna - ona je pricala, gledala, se igrala, se dala na trebuha, midva pa sva dremala zraven user posted image In napocila je beli dan, jaz sem brez bolecin, brina je ze spustila jutranjo sraco  user posted image    tko da dober zacetek petka user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9960
14.9.2007 7:46:09   
thaiss
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9961
14.9.2007 8:00:51   
thaiss
vse naj naj BOR, DITI, ANJA in LIVIJA

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9962
14.9.2007 8:26:03   
draja
Jutro tudi od naju!
To noč smo se zbujali samo na približno 2 uriuser posted image . Je zgleda zaleglo, da sem jo vsakič ko se je zbudila podojila in se nisem trudila za drugimi načini uspavanja.

Aja, pa menstruacijo sem dobila. Saj mi je kul, samo upam, da ne bo na dojenje vplivala. Mi je zadnjič ena gospa razlagala, da je dojila 8 mesecev, potem pa je menstruacijo dobila in je v 14-ih dneh brez melka ostalauser posted image .

Tinaaja pa že spet ta presneti glavobol! Sam da je zdaj boljš.

Erna je še vedno brez neta in nas ful pogreša. Kolk mi njo pogrešamp pa itak ni treba posebej poudarjat ne?

user posted image  Čestitke današnjim slavljenčkom! user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9963
14.9.2007 8:33:39   
amy26
dobro jutro

čestitke današnjim malim slavljencem, ki jih je kar nekaj
BOR, DITI, ANJA in LIVIJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 6.mesecev

Včeraj smo bili v A, smo šli sam v Kik-a in sem bila mal kar razočarana z izbiro, iskala sem predvsem bodije za moja mala sončka in nisem dobila nobenega, mi je prav žal da nisem šla v Brežice, vsaj bližje bi mi bilo.
Zato tudi nisem kej dosti nabavljala, le zelo luštn debel kovtersem dobila za Elo, igralno center ki je bil zelo poceni, par žabic, nekaj za Aleksa in zase sam boksarce, pa še par drobnarij za v kuhinjo. Še dobro da za Elo nisem nič kupovala, ker sem včeraj od svoje poročne priče dobila cel avto oblekic do 2 leta, zdej jih prebiram in ugotavljam da jih je to much za prati bom imela najmanj 10 strojev (6kg stroj)user posted image  pa vse zelo luštne stvari in hude znamkeuser posted image  kupiti bom moral le zimski pajac, ker dobila sem štiri vendar sta ji premala že zdaj.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9964
14.9.2007 8:35:59   
amy26
Aja, pa menstruacijo sem dobila

jaz sem jo pa dobila že prejšnji mesec, zdej jo spet čakam pa je ni od nikoderuser posted image  nočem pomisliti na posledice če je ne bo

zdej pa za ostale, ko ste jo dobile prvič po porodu, čez koliko dni ste jo dobile drugič

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9965
14.9.2007 8:39:25   
Sibil_
Jutro!

Mi še kar kihamo in šmrkamo in smo doma.Dolgčas.

Draja jaz sem prvič dobila M 8,5 mesecev po porodu in tisto jutro se je PAtrik odstavil.Enostavno obrnil glavo proč od dojke in konec.NIkoli več se ni dojil.Zgleda da se je okus mleka spremenil in mu ni pasalo al kaj vem kaj.Nisem ti pa nič fouš, jaz upam da jo dobim čimkasneje.user posted image

Tudi mi se sedaj odločamo za avtosedež in sem res neodločena.Sem nameravala vzet Römer Evolva 123, pa niso mnenja kaj preveč vzpodbudna.Kinga sem imela za Patrika pa se ful malo poleže in to mi ni všeč.Shit no.Bom morala kar v trgovino in tam isprobat na licu mesta z otrokom noter, ni kaj druzga.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9966
14.9.2007 8:41:23   
tinaaja
Draja, jah kaj naj recem... cestitke, spet si plodna user posted image user posted image user posted image user posted image (ja,ja, saj vem, da dojenje ni zascita user posted image ) Jaz se se nisem oglasila na zvonc tete s krvavca, sem se delela, da me ni doma. user posted image Cim manj misli na to, da ima dojenje in M kaksno povezavo. Mislim, da je mal tudi psihicnega izvora tole. Kok jih doji po leto, dve, pa so se nosece zraven..
Jaz pa razmisljam o Emporiumu... Une zadeve iz benettona mi ne gredo iz glave, pa kaksne bodije iz premaman bi tud rabila z dolgimi rokavi.. Ja, ja PORODNISKA je na racunu user posted image user posted image user posted image

Amy, ja skoda,da ni bilo nic kaj dost pametnega. Je bil pa izlet a ne user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9967
14.9.2007 8:42:36   
tinaaja
Draja jaz sem prvič dobila M 8,5 mesecev po porodu in tisto jutro se je PAtrik odstavil.

user posted image grozno, mene kap user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 9968
14.9.2007 8:47:54   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Draja jaz sem prvič dobila M 8,5 mesecev po porodu in tisto jutro se je PAtrik odstavil.Enostavno obrnil glavo proč od dojke in konec.NIkoli več se ni dojil.Zgleda da se je okus mleka spremenil in mu ni pasalo al kaj vem kaj.

user posted image  joj ne, sam tega neuser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 9969
14.9.2007 8:50:11   
amy26
Draja, ne skrbi glede M, jaz sem jo pri Aleksu dobila že dobre 3 mesece po porodu, pa se je čisto normalno dojil do 6 meseca, pri vsaki je to drugače

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9970
14.9.2007 8:56:33   
Žabika
Draja, upam, da se ti še Pikca kaj javi in ti pove kako je s tem! Ne obremenjuj se s tem, ker ima potem lahko to za posledico upad mleka.

Jaz sem pa govorila z mojo zdravnico glede izvidov. No ja krvna slika je slabša kot celo nosečnost, nizki levkociti kažejo na virozico, glede na ostale nizke vrednosti (predvsem maščob!!!!) pa je zaenkrat terapija: več jest in več počivat! Pa ne bit jezne tiste, ki imate obratne težave. Nobene niso prijetne, pa vse bomo vse poštimale. Sej veste, kaj pravijo: Glave gor!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9971
14.9.2007 9:04:03   
slumpo
alo alo

spet po dolgem času...berem da ste kar nekaj bolane...no tudi pri nas se nekaj kuha...
moj tavelik srček je bil včiraj zelo bogi...pa trebuh, pa koža, mišice, grlo, splošna utrujenost, jaz utrujena za vola ubit, danes sploh ne vem al mam  vrtočino al ne, mali pa do konca naspidiran...
pa sami obiski (kje so se sedaj vzeli) in tja do drugega četrtka imamo vsak dan nekaj...kaj pa naše življenjeuser posted image user posted image user posted image

ja včiraj smo šli t6udi mi trije že ob 8 v poslo, pa smo se še mal igrali pol pa vsi trije skupi zaspal kot kome...

upam da bo kaj bolje ker so kar lepi dnevi..

vsem eno piko poko za vzpodbudo in dobro počutje

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9972
14.9.2007 9:08:47   
A-N-J-A
Hvala za čestitke mojemu sončkuuser posted image user posted image user posted image .

Borko moj rada te mam za umretuser posted image user posted image user posted image .

Draja sam ne se sekirat,jaz sem pri Eli dobila M po 3m pa niti pomislila nisem da ne bo več mleka.Saj veš ženske v Afriki nimajo podtuhe v adaptiranem mleku in pač dojijouser posted image .

Žabika upam da dobiš več apetita da bodo maščobce mal narastleuser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9973
14.9.2007 9:14:10   
A-N-J-A
Tinaaja jaz grem mal v Mullerja pa mal po Btc-ju,če boš za kofe pokličuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9974
14.9.2007 9:16:26   
skačica
dobro jutro!

Vse ste izgleda nekam uboge, no pri nas se vsi trije počutimo okuser posted image . Iza je spala solidno, tako kot vsako noč, zdele še drema, ati je v službi, mami pa vesela kot ne vem kaj, ker je petekuser posted image .

draja- user posted image ta M, jaz je še nimam, sploh ne vem kako zgleda, če jo imaš- sem že pozabila. Moja sestra normalno naprej doji odkar jo je dobila, upam, da tud pri teb ne bo težav.

tinaaja- a tebe pa tud trgovince mamijo? Mene do zdele niso, zdej pa že razmišljam, če bi taščo mal na izlet v C&A peljalauser posted image user posted image , pa za nečaka morm kako luštno stvarco kupit, "šušuje" sem že naročila, še kak puloverček pa je.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 9975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  397 398 [399] 400 401   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  397 398 [399] 400 401   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?