|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  396 397 [398] 399 400   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
12.9.2007 22:38:56   
Pikca
morava s tamalim res prit na kako srečanje... sam naš je nežna dušica, ne vem, kako bo kos gavnarkam marčevskimuser posted image

uuu, jaz pa tudi zdele dobim 4 zvezdice

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9926
12.9.2007 22:43:23   
tinaaja
bravo pikca user posted image user posted image user posted image

saj bomo jerneja branili user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 9927
12.9.2007 23:04:47   
tinaaja
SRECANJE
Smo imele danes eno debato na to temo.

prosim Neljubljancanke, da ali javite, katere imate resen namen, da prisle v soboto na srecanje ali pa morda raje cez teden... Ce bomo samo prakticno samo ljubljancanke, je pol skoraj vseeno, kdaj se dobimo. Malo je treba tudi razmislit v smeri, kaj ce bo dez - prestaviti, ali imeti raje cez teden, ce bo dobra napoved,...
Glede lokacije - nekako takole smo ugotovili - da rezervirati gostilno je zelo nehvalezno, ker lahko vas 15 potrdi, pride pa 5 in je pol zelo nezavidljiva situacija. Tko da je v koncni fazi lokacija ala Colnarna/Bizovik idealna zadeva.

Zaenkrat tok, ker mi mozgani ne delajo vec, grem spat.. nocko

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 12.9.2007 23:06:26 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9928
   [Brisano sporočilo]
12.9.2007 23:42:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9929
13.9.2007 6:51:52   
Žabika
No danes sem pa jaz zgodnja, ker moram v laboratorij na tešče. Čakam še, da se Hana zbudi in poje svoj zajtrk, pa šibam. Ja včeraj je bilo res luštno v Tivoliju, Hana ga je pa res mal biksala, ampak ni bilo tako zelo hudo, tako da se še kdaj vidimo, a ne?

Ko sem prišla pa včeraj domov, me je začelo vse boleti, koža po vsem telesu me je pekla, iz minute v minuto sem bila bolj za nič! Padla je odločitev, da vse skupaj traja predolgo in da grem do zdravnice. Najprej še ovinek k zobarju, potem pa tja. No in glede na moje simptome je zaključila, da lahko da je res kaka viroza, lahko pa tudi salmonela. Tako da mi bodo danes opravili analizo vseh možnih izločkov in tekočin, pa da vidimo. Zvečer sem padla v posteljo s Hano, ob polnoči pa sem se zbudila z vročino. Vzela sem en lekadol, se spotila, preoblačila posteljo, se tuširala, danes pa sem zaenkrat zelo ok. Zdej me zeza samo to, da vseh izločkov ne dobim ven, pa še Hana se noče zbudit. No upam, da bo vse šlo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9930
13.9.2007 7:04:12   
Žabika
Pa še slikice od včeraj:

Boj za ribico med Brino in Hano, Svit se pa ne vpleta v situacijo:
user posted image

Pridruži se še en opazovalec - Žiga:
user posted image

Takole nezainteresirano en za drugega se pa igrajo fantje:
user posted image

Naša januarska družba; Zala in Brina:
user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9931
13.9.2007 7:25:38   
tinaaja
Jutrooooooo.... user posted image
Zabika, upam, da bo vse OK, nic lustno se ne slisi. Saj ves - donat odpira user posted image user posted image user posted image Fotke so super  user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9932
13.9.2007 7:38:43   
thaiss
Jutro

Žabika danes pošiljam tebi eno veliko piko pokouser posted image da bo vse ok!!

fotke so super!!!

Naša noč user posted image user posted image  od 4h naprej ga srauser posted image  in zdej spi!!! Sem zmenjena na Fordu da pridem ob 8h podpisat papirje za nov avto, pa starega da mi ocenijo...ne vem, al naj ga budim, ga pustim, ga v pižami popokam v avto user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tinaaja se strinjam s tabo, da je brezveze rezervirat plac, meni itak odgovarja samo v tednu.
Ostale Obalke kaj ve pravite, bote šle???

vse naj naj LINA, KAJA in PATRIK user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9933
13.9.2007 7:39:45   
amy26
kok so vsi luštni na slikicahuser posted image  taka srečanje so men bolj všeč, ker da je otrok sam v vozičku me pa kofetkamo mi ni glih zanimivo

z Elo se odpravljamo v Auser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9934
13.9.2007 8:00:00   
draja
Jutro!

Živa še vedno nadaljuje z žuranjem in se je zbujala na maksimalno 1 urouser posted image . Pa ok, smo se že malo privadili pa ni več tako hudo.

Žabika dobro opravi danes.

Amy dobro nakupujte v A!

Srečanje dajte punce res povedat katera bo prišla in ali bi prišla tudi med tednom. Je res treba zdaj doreči in se dokončno zmeniti.

Čestitke današnjim slavljenčkom!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9935
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 8:16:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9936
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 8:18:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 9937
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 8:23:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 9938
13.9.2007 8:26:50   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami

Očitno Živa žura sedaj z Maksom user posted image

Zdaj se bo pa Erna res odpovedala Živi kot bodoči snahiuser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa svašta tole od psauser posted image . Še dobro da ste razčistili, da ni bil vaš.

Neposredna povezava do sporočila: 9939
13.9.2007 9:04:35   
Sibil_
Dan!

Patrik v vrtcu že od začetka uživa, AMPAK-uganite, uganite-VSI smo bolani.Jeb*** vrtec in bolezni.No, Patrik samo šmrka in hodi v vrtec normalno, Lukas malo šmrka in ima malo vročine, midva z možem sva pa skor čist out.Nos, grlo, glava-ni da ni.Pa utrujenost za crknit.In itak je šel mož v službo takšen, jaz pa doma dela za znoret.Ah ja...user posted image

Thaiss-sem ti mal mal fouš ker greš po nov avto, meni je to tak svetoven filing, sem čist nora na to.PA ko ga dobiš in diši po novem-jaj kak je to meni fajn....Aja-kakšno barvo boš vzela?user posted image

Srečanje-jaz bi res prišla, samo v soboto 6.10 ne morem.In če bi prišli bi verjetno vsi štirje, ampak mi bi potem kje jedli kosilo.Na kakem lepem placu seveda, to ljubljančanke poznate.Bi pa najraje kako soboto ali nedeljo, da ni treba dopusta jemat možu.No, odločite se definitivno, potem pa javim.AMpak želja je velika iz moje strani.user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9940
13.9.2007 9:21:46   
Žabika
Novo poročilo user posted image :
Hano sem zbudila ob 7:15, da je malo pojedla... izločke sem s težavo spravila iz sebe... kri imam pa še vedno rdečo. No in pridem domov, Hana pa še kar spi. Ta naša je pa res prava zaspanka. Me tudi skrbi, če je vse ok z njo. Je zdaj doma v bistvu edina, ki je zdrava.

Hvala za lepe želje! Upam, da bo vse ok. Baje res noro razsajajo neke trebušne viroze.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 9941
13.9.2007 9:21:54   
A-N-J-A
Nimam nič pametnega za povedatuser posted image .
Ta mali spi jaz grem pa likat,pol pa v brunarco na kofeuser posted image .

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 9942
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 9:32:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 9943
13.9.2007 9:35:19   
Naomi
..pr nas tut nc pamtnga, k so ponoc same neumnosti user posted image ...zgleda da Svit ne BO uvedel novega ritma, da bi spal do 10h, ker smo bli dons ze pol 8 auf user posted image in vlece eno kitico zdele...pol se pa se odlocava kam user posted image
zabika...as vidla mene dr. ksem vas precitala...vasa Hana je pa cist OK, sam mal bl zaspana je user posted image ....ti se pa tut h seb sprav user posted image ...nkjer ne najdem kok je inkubacijska doba tele viroze...ker sem u pripravljenosti zdej user posted image
tkole..lep dan ja, vsem!
papa

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9944
13.9.2007 9:49:00   
skačica
jutro!

Midve sva spale ok, šele zdele vstale tko, da nimam kaj jamrat, je pa res, da je ponoči visela na zizi x krat, zato je spala pri meni in imela samopostrezbo.

žabika- upam, da ni salmonela ampak res samo kaka virozica.

srečanje- jaz pridem, vseeno vikend ali čez teden, gostilna ali piknik varianta, z možem ali brezuser posted image , tko da naj tiste odločijo ki ne morejo na obe varianti. Meni je vseeno, samo da se srečanje zgodiuser posted image .

slikce- kok ste se imeli fajn, še posebej malčki izgleda da so uživaliuser posted image .

Grem, Iza ima dovolj igranja.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9945
13.9.2007 9:55:53   
Pikca
jutro,
glede srečanja - mi 6.10. ne bomo mogli- Živa ima četrtega RD in bomo imeli tisto soboto praznovanje. drugače bi pa jaz tudi ful rada prišla, ali med tednom, ali pa kakšen vikend kasneje. ja, pa tko na dekicah je ful luštno, upam, da ne bo premrzlo.

žabika, pozdravi seuser posted image ,

meaa, jaz grem tudi rajši rodit kot na kakšen zoprn poseg k zobarju. srečnouser posted image

vrtec - vedno slabšeuser posted image , pa tako dobro je kazalo na začetku. danes sem jo komaj spravila tja, sva mogle it prej še na sladoled. je že zjutraj povedala vzgojiteljici, da ne bo nič jedlauser posted image  upam, da bo kmalu boljšeuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 9946
13.9.2007 10:14:12   
*sonchek*
  Mi smo pojedli dopoldanski mix (breskev, jabolko, skuta z okusom banane in dva piškota), zdaj pa šibava po plenice.

SREČANJE - Če ne bo oči kje v tujini, definitivno pridemo user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 9947
13.9.2007 13:11:53   
draja
Vidim, da vse uživate zunaj na sončku. Prav je tako. Mi smo pa od zjutraj čakali patronažno, zdaj pa itak spimo opoldansko spanje.

S pediatrinjo smo se dogovorili, da pridemo jutri po napotnico za alergologa. Me je kar groza vsega skupaj, samo to moramo dati čez, da bomo vedeli pri čem smo.

Z uvajanjem GH pa še ne bom začela, se mi nikamor ne mudi. Ne vem, bolj ko je tu čas ko naj bi začeli, bolj se mi ne mudi. No, najkasneje pri 6-ih mesecih, verjetno pa kakšno žličko že kaj prej. Je tudi patronažna rekla, da glede na Živino zbujanje zadnje čase, da bi mogoče lahko kaj prej poskusili.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 9948
13.9.2007 13:17:23   
draja
Srečanje tkole glede na prva javljanja se mi zdi, da bi v soboto 6.10. bolj malo neljubljančank prišlo, pa verjetno tudi manj ljubljančank kot če bo srečanje med tednom. Tko da a rečemo pol en lep sončen dan med tednom pa je?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9949
13.9.2007 13:19:49   
Taya85
Cao!

Da se še mi malo oglasimo.
Jeb** ti internet, je moj dragi preveč filmov dol vleku in sva en tak virus fasal, da je internet crknu........user posted image  
Še dobro da mamo prenosnega za rezervo.

Drugače pa......sedimo še ne sami, Lina ima rajši zelenjavo, kot sadje (banana,jabolko,hruška,breskev-vse ji je bljak), korenček,krompir,riž,bučke-odpira usta kot priček user posted image
Spanje ponoči se nam je FUL poslabšalo, se zbuja na 2 h, ji je treba dudo popravt, pa kar jokat začne v spanju, pa se prevrne na trebuh in butne z glavico v  ograjco ...........nič za hvalt......user posted image

srečanje meni je vseeno, kje in kdaj, prideva vrjetno sami
Sva pa z Lino čist fovš, ker ste tko lepo uživale v Tivoliju user posted image .

Dajadada očitno je za tole Linino nespanje kriv Nejc, ker je šarmeru po Malorci, ti-ti-ti Nejc.

Pikca upam da se bo stanje v vrtcu popravilo, da bo Živa začela uživat

mateja_malecka user posted image  za Tjaško

žabika user posted image tudi tebi in upam da nebo še Hana zbolela

meaa joj samo ne o zobarjih in zobobolih, jaz se jih tud ful bojim.user posted image

Še čestitke današnim slavljencem in pravtako tudi moji mali zlati Lini, ki nama z očijem pomeni vse na tem svetu.

Grem kuhat, čao

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 9950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  396 397 [398] 399 400   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  396 397 [398] 399 400   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?