|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  400 401 [402] 403 404   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
14.9.2007 22:29:28   
Taya85
Dober večer!

Vidim, da niste veliko čvekale, ker je bilo zunaj tako lepo vreme...

No mi smo se danes potepali po Celju in nam je bilo prav luštno. Lina je bila super pridna... no ja razen posračkala se je ravno takrat, ko sva očija čakali v avtu, ker je imel sestanek.........sem jo mogla kar na zadnjih zicih previt.

Smo zapravljali v C&A, tako da je Lina bogatejša za hlače, dve majici, dva puloverja, brezrokavnik in nogaviče-za samo 40€.
Za vse, ki vas vleče tja, izbire je zelo malo, cene so pa malo bolj ugodne kot v H&M.

darja user posted image  za Žigatovo Živo

dajadada čestitke za obletnico poroke

erna 14 WB v civilizaciji user posted image

GH mi imamo dva obroka na dan, eden je zelenjaven okoli 12-h in eden saden okoli 15-h. Rižolinota ne jemo, ker Lini tud slučajno ni všeč okus-medtem ko riž+korenček-okus bljak, s taveliko žlico.

Lahko noč, lp Taya&Lina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10026
14.9.2007 22:29:44   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Sem bila sluzbeno v barci in mi je bilo noro vsec. Pa dierktni leti so iz graza in benetk

Men tud, bi šla takoj živet tja. Ljubljana-Barcelona z adrio je pa 130€ (če se ti ne da vozit 200-250km).

hmmm good to know, to je se bolje.. drugace je karta za dva za najin termin 60€ user posted image , ampak ce racunas pot do graza, parkirnino pa si ze tam tam... da ne omenjam casa, ki je itak najvec vreden. Thx

pa se dober razpored letov imajo user posted image user posted image user posted image cet - ned :)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 10027
14.9.2007 22:36:24   
skačica
čer!

Mi smo bili na terenu, Iza sedaj spi, mi pa za večerjo ni hotela pojest nič kašice. Ne vem kaj ji je bilo, ker dojila se pa je. Bomo videli kakšna bo noč.

Mi imamo 2 obroka GH, čez dan se še ene 4x doji, ampak ponoči pa različno. Včasih samo 2x, včasih n-krat, zato jo imam kar v najini  postliuser posted image  Mleka se mi zdi, da je še dovolj, skratka tako bova nadaljevale dokler bova obe za stvar.user posted image  Kdaj pa lahko uvedemo še en obrokuser posted image  Recimo sadno malico? Iza sedaj je zelenjavno kašico za kosilo (zraven krompirček ali polento, včasih pa ne) in mlečno sadno kašico za večerjo, sedaj bi pa uvedla še sadno malico pa se bojim, da je za to še prekmalu? Sej ne vem.

Mene je tud kar groza, ker bo treba it kmal nazaj v službo, ampak upam, da ne bom imela problemov in bom lahko delala polovični delovni čas potem bomo pa še enega naročili pa bouser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 10028
14.9.2007 22:45:59   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Sem bila sluzbeno v barci in mi je bilo noro vsec. Pa dierktni leti so iz graza in benetk

Men tud, bi šla takoj živet tja. Ljubljana-Barcelona z adrio je pa 130€ (če se ti ne da vozit 200-250km).

user posted image ponudba samo za oktober, ko je moja mami v juzni afriki in nimam kam dat psa.. upam,da bo se kaj za november,ker je kul opcija z brnika user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 10029
14.9.2007 22:48:48   
tinaaja
Kdaj pa lahko uvedemo še en obrok Recimo sadno malico? Iza sedaj je zelenjavno kašico za kosilo (zraven krompirček ali polento, včasih pa ne) in mlečno sadno kašico za večerjo, sedaj bi pa uvedla še sadno malico pa se bojim, da je za to še prekmalu? Sej ne vem.

jaz bom verjetno pocakala do pregleda pri P pri pol leta, preden gremo na 3 obroke. Saj je to samo se 10 dni. Ta teden bom verjetno vsaj se 2 zadevi uvajala, ce jih jutri dobim na trznici.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10030
14.9.2007 22:51:32   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Stevilo obrokov - mi je imamo ene 10 ziher. OK 2x GH, pol pa dojenje na **** casa... Ampak 6-8x obvezno. Me je tok strah manj dojit, da ne bo zmanjkalo mleka user posted image

Ja, ja... sej jst govorim o obrokih, ko bo samo GH. Smo pa pri nas bolj tko, na horuk... En dan mal večkrat GH mlatmo, en dan mal manjkrat. Kaj čem, če pa so tooook lepi dnevi, da se mi zdi škoda bit ves dan not pa kuhat. Da bi se pa non-stop vozila sem in tja mi je pa tud mim (niti se mi ne da nost vse iz 3. štuka...).
Dons smo pa bli zgledni user posted image  pa je ob 11:30 pojedel sadje (cca 120ml), ob 14:30 kosilo (200ml user posted image ) ob 17:30 skuto (enih 70ml) in ob 19:30 še rižolino enih 70ml. Joškal smo pa ob 00:30, 3:30, 6:30 (tak čas običajno sam mal degustira), 8:30, 12:30 (polovično), 16:00 in 20:00. Sam jst to ne bi zdej rekla, da je 11 obrokov... K dojenje je poobedek h GH user posted image . Pa če bi se čez dan dost najedu, pol mogoče tud ponoč ne bi zizal... Ker včeri smo pa res slabo jedli čez dan. Dons smo prvič tok velik. Ma... Bomo videl.

Men se tud ne da ukvarjat z adaptiranimi mlekci. K pol pa spet ne bom vedla - al za večerjo rižolino in gotovo, al čez še flašo mleka user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10031
14.9.2007 22:55:07   
Žabika
Matr sem nervozna, k gledam tole košarko! Se moram malo razvedrit. user posted image

Me je kar groza, ko pišete koliko obrokov imate. Midve s Hano sva zdej na petih obrokih dojenja v 24 urah plus, če nama uspe 10ml rižolinota. Ne vem sicer kako se redi, ampak glede na najmanj 10 urno spanje ponoči in zelo dobro voljo čez dan, se ne bom preveč obrmenjevala.

No zdej grem pa naprej 100% spremljat košarko - upam, da bomo zmagali!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10032
14.9.2007 22:59:15   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Me je kar groza, ko pišete koliko obrokov imate.

mene tud user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Midve s Hano sva zdej na petih obrokih dojenja v 24 urah

I tata bi, sine.... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 10033
14.9.2007 23:10:43   
skačica
sem še jaz prešaltala na košarkouser posted image .

Pa sej je brezveze primerjat kok ima kateri otrok obrokov, ker pojejo različno. Jaz GH nič ne merim in sploh ne vem kok česa poje- men se zdi, da dovolj, pa še doji se, tako da tudi za to ne vem koliko popije. Pa vseeno ima verjetno dovolj, ker sem jo zdej enkrat vagala in ima nekaj čez 7 kg. No, če moja vaga prav kaže.

No, pa kaj zdaj, a bodo naši zgubli?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 10034
14.9.2007 23:11:31   
Taya85
A vaši tud zdele piz** pred tv-jem, k gledajo košarko????user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10035
14.9.2007 23:15:32   
K_a_t_i
Tud user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 10036
14.9.2007 23:17:07   
Taya85
Moj kr hod gor pa dol po bajti, mu nč ni jasn..........ga grem tolažt user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 10037
14.9.2007 23:19:03   
Žabika
Ma nej gre vse nekam! Sem spet ob ene par sekund življenja! Prekleta okrogla žoga. Ampak zdej je vse zastonj.

No mi smo pa kar en dan prezgodaj objavili nove slikice:
http://gallery.request-response.com/albums/68.aspx

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 10038
14.9.2007 23:25:02   
skačica
iiiiiiiiiiiiiiiiiii, kok je pa lepauser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 10039
14.9.2007 23:29:27   
Taya85
ooo ker cukr user posted image , kater fotoaparat pa mate-fotke so res profesionalne

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10040
15.9.2007 6:48:28   
tinaaja
Hana Re happy b-dayuser posted image user posted image Ni kaj, staras se... Brina te vabi na revans za knjigico user posted image user posted image user posted image

Jutro, no nas oci ni gledal kosrake, jaz tud ne, glede na pisanje tukaj pa ne bom sla gledat rezultata... Je pa nas prisel mal pod dozo domov in zavil samo v pojstlo - j imel kolega eno otvoritev user posted image user posted image user posted image Je nas ta star ze mal ven iz kondicije user posted image user posted image Da o sebi raje ne bi.Mislim, da bi bila ze ornk pijana po enem velikem bambusu, ki je bil vcasih sele dober zacetek vecerauser posted image user posted image user posted image Punce, kje so ti casiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne menjam, ampak cez par mesecev bo treba it ornk zazurat user posted image user posted image user posted image

grem gledat fotke of hane ... aja zabika, ja z dobrim foticem res ratajo cist druge fotke, sem se jaz  zdaj navdusena nad nakupom. Moj pa igracke itak ne pusti vec doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 10041
15.9.2007 7:33:17   
Žabika
Jaz sem danes spet bolj zgodna, ker šibamo na sveži zrak, predno se začne spet gužva na cesti.

Danes imamo mi Polovičko. Ugotavljam, da so se moji hormončki malo umirili in da lahko brez solzic v očeh premišljujem o preteklih šestih mesecih. Ni kaj, res hitro je minilo, vsak dan je lepši, imamo se noro radi. Presenečajo me tudi ljudje okoli sebe, tako sorodniki, prijatelji, znanci in tudi prodajalci, kako je njihov odnos v določenih primerih popolnoma drugačen, kot prej. Da ne bo pomote; vse gre v pozitivno smer! Ja, biti starš je res nekaj posebnega.

Glede fotografij, je pa res, da so večinoma narejene s profesionalno fotko in so zato tudi res dobre. V albumu je pa sploh izbor tistih, ki so nama najboljše. Hvala za pohvale.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10042
15.9.2007 7:47:22   
Anonimen
Dobro jutro in lepo dopustniski pozdravuser posted image no dopusta je konec,domov smo se prislepali v cetrtek zvecer.Dobesedno prislepali!! V Hocah smo ostali brez "kuplnge", se dobro,da tako blizu doma.Poklicali enag kolega,ki blizu stanuje in na juris v slepanjeuser posted image .

vceraj zvecer sem vas malo zacela brati za nazaj ampak res ne vem ce mi uspe prebrat za 14dni nazajuser posted image user posted image pac cveke prve vrste po staremuser posted image

Škrat se na morju v 10dneh zredil 600g,jedel je kot velik..No jutri pa tudi midva zacnema z GH,mislim mu skuhat jabolko pa ,da vidim kako bo.Na morju je enkrat tako gledal banano,smo mu dali za polizat,ko je okusil je skoraj bruhaluser posted image ...Imeli smo tako zimsko kot jesenko in poletno vreme...Ampak smo se lepo skupaj odklopili in je bil res super dopust.Danes pa ima user posted image piknik festo za 30ko,tako,da bo kar naporen popoldan in vecer...

Žabika res lepe slikce Hane Reuser posted image Hana Re cestitke za 6kicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taya85)
  Neposredna povezava do sporočila: 10043
15.9.2007 8:17:39   
erna14
jutro

no moj mi je vceri sporocu da t2 zrihtov sam tvuser posted image  nc neta in telefona,je klicov tja in cist znoru so rekl da bi mogl delat da pridejo v pon pogledat.jojojojojojooj men se bo sam odtrgalo.no mi mamo pa danes poroko se eni prjatli zenjo tako da bo pestro jaz mam pa tok dela moram v pralnco cestitko napisat zrihtat mene tamalga.......kati-v knjigi nega matere in otroka sm tisto izpisala.
uzivite se slismo k dobim netuser posted image upam da kmalu

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10044
15.9.2007 9:36:59   
skačica
dobro jutro!

Se je poznalo, da Iza ni hotela pojest zvečer kašice, zato se je ponoči prebujala in neštetokrat zizala. Sicer takoj zaspala nazaj, ampak mene vse boli. No, naspala sem se vseeno, Iza še vedno spi.

Hana Re čestitke za šestico!user posted image  Si pa res ena lepa pupa!

Mi bomo danes uživali na sončku, sicer me čaka najprej malo pospravljanja pol pa rojstni dan ene punčke. Mož je že javil, da gre malo na motoruser posted image , več kot za uro itak neuser posted image
Grem pospravljat

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10045
15.9.2007 9:37:32   
draja
user posted image  Čestitke Hana Re! user posted image  Slikice so pa itak 1A!

LeINA WB z dopusta!

Tinaaja vsaj nekje ni podobnosti med nama - moja mami govori glih kontra glede krsta - da je lahko mala oblečena karkoli, da naj ne kompliciram,...

Erna uživajte na poroki! Pa obvezno zrihtajte internet, ker tkole se pa jaz ne grem več!

Košarka gledala, se skor zjokala.

Obroki pri nas je podobno kot pri Žabiki - torej 5 čez dan, s to razliko, da zdaj ponoči jemo kot najbolj sestradaniuser posted image . Smo imeli pa pri 3-eh mesecih tudi samo 5 obrokov v 24-ih urah.

Današnja noč je bila itak katastrofa, zbujanje na od 15 minut do 1 ure. Krivo je napenjanje. Najhuje je, ker me je že zvečer zbudila točno 13 minut po tem ko sem ugasnila lučuser posted image . Ampak počutje je danes vseeno super, Živa dobrovoljka, mami pa že v polnem delovnem zagonu.

Lepo soboto vsem!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10046
15.9.2007 15:09:31   
m a j c i k a
Živjo punce!!
Evo nas z dopusta, vreme je blo bolj kot ne porazno, sam glavn da je naša pikica uživala, ja pa začeli smo z Gh, pa me neki zanima: kak dolgo lahko mam mleko ki si ga spumpam v hladilniku???????

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10047
15.9.2007 17:31:34   
Sibil_
Dan!

Danes je pa kar prazno tu na forumu-se vidi da je sonček in lutate, ne?Mi smo bolni in smo doma, na žalost.user posted image

Majcika-mleko je lahko v hladilniku do 24 ur, več ga jaz ne bi imela.

Sedenje-zanima me, kako se vaši otroci vsedejo.A jih ve date v sedeči položaj in potem sedijo?Ker jaz sem brala naj se tega ne bi delalo, da bo otrok sedel ko se bo znal sam usest, posledično Lukasa ne posedam.Sicer če ga dam sedet sedi, ampak koliko je to pametno počet?No, dam ga sedet edino pri jedi, ko sedi v Antilopu, drugače ne.Kakšno je mnenje fizioterapevtov-tiste, ki hodite z otroci tja?user posted image

Na pošti imajo akcijo od 17 do 24 da ob razvijanju več kot 50 slik dobiš 50% popust.Se kar splača, sploh če imaš več sklik za razvit.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 10048
15.9.2007 19:03:31   
Pikca
mi smo tudi bolni, Živa je danes dobila vročinouser posted image

glede posedanja - jaz sem Živo dajala sedet, ko je sama sedela in fizioterapevtka ni nič rekla, da bi bilo kaj narobe. itak ni hotla prav dolgo sedet. sama se je znala usest pa šele pri 10 mes.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 10049
15.9.2007 20:32:29   
draja
Jaz sem pa takooooooo žalostna user posted image user posted image user posted image . Je mami prejle doma padla in ima kompliciran zlom stegnenice. Ravnokar je na operacijiuser posted image user posted image user posted image . Pa glih ona, ki živi za hribe in teka po njih vsak prosti trenutekuser posted image .

Seveda jutrišnji krst odpade, čeprav me je že 3-krat klicala (na zadnje so ji celo telefon v operacijsko morali prinesti) naj vseeno vse skupaj izpeljemo brez nje, ker se zdaj grozno s tem obremenjuje, da bo krst zaradi nje prestavljen.

Ma, tolk mi je bad, da nič ne morem.

Tinaaja vam pa želim lep krst jutri. Dan bo čudovit.

Vsem bolančkanim želim čimprejšnje okrevanje!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 10050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  400 401 [402] 403 404   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  400 401 [402] 403 404   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?