draja
|
No, midve sva šle prejle k P po napotnico, pa se je odločila, da jo še malo pregleda. In položim Živo na tisto mizo in je še vse ok, ko pa je zagledala P pa je naredila tako prestrašeno faco in začela takooooo jokat, da nisem mogla verjet. Jo je totalna panika zagrabila . Je prav kričala od groze in me tako prestrašeno vmes pogledovala, da sem skoraj še sama začela jokati. Kaj takega še nisem doživela. Če bi bila v čakalnici, ne bi niti pomislila,da to moja Živa tam notri joka, saj je bil to povsem drugačen jok. Prava panika skratka. In to je trajalo ves čas pregleda, s tem da sem jo morala dvakrat sleči in obleči, ker se je P spomnila, da bi jo bilo še fajn stehtati. No v 10-ih dneh se je zredila 190 gramov, tako da se v redu redi. Zdaj moramo od ponedeljka naprej nesti tri različne vzorce blata v laboratorij, da bodo testirali če je prisotna kri, dobili pa smo tudi napotnico za pediatrično kliniko - pregled pri alergologu. Skratka se je P zelo zavzela za naše probleme in se odločila, da pridemo stvari do dna. Me pa moti nekaj drugega. Ne vem, ful mi je čudno ker P nikoli niti besede ne nameni Živi . ne vem, da bi jo vsaj malo ogovorila, ji rekla vsaj živjo, kako smo,... karkoli pač. Ona pa NIČ. Ali pa danes, ko je videl akako se jo mala boji, ji ni namenila niti besedice. Lahko bi jo npr. lepo ogovorila, si dala za hec malo očala dol pa spet gor,... Ne vem no, to mi je ful čudno. Sestra nas pa vedno tako lepo ogovori, pa vsaka zdravnica ali sestra, ki jo na hodniku srećamo tudi, ta naša pa med pregledom NIČ. Dajadada čestitke za obletnico poroke!!! Koliko časa pa sta že skupaj z možekom, če imata že 4 leta zakona? Midva sva namreč 11 let skupaj, pa komaj 1 leto poročena . Tinaaja, Anja a bi vidve mal delili tole vajino zgdbo z žejo, vodo, BC itd. še z nami???????
|