dskubin
|
Hvala za čestitke naši pikici, kar ne morem verjet, kako gre cajt. IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Aja, pa menstruacijo sem dobila zdej pa za ostale, ko ste jo dobile prvič po porodu, čez koliko dni ste jo dobile drugič Jaz sem jo prvič dobila 6m po porodu, čisto malo, pol pa čez 30 dni (tolk je tudi moj normalni razmak) tako močno, da je blo za celo leto nazaj . Pol še 1x močno, 1x bolj švoh pa nič več . Zdej je pa tut še ni, pa nič si je ne želim. Je pa Draž začel jesti pri 4,5 mesecih in sva kar hitro prišla na 2 obroka, Diti pa še nič ne mara GH, jaz to (neprihod tete) povezujem tudi malo s tem, ker v bistvu še vedno polno dojim. Aja, pa Draža ni nič oviralo, da je prišla teta, odstavil se je točno takrat, ko sem zanosila, no, jaz sem vztrajala še par dni, ampak se je tako odrival stran od joške in se drl na vse pretege, da sem odnehala. Nekaterih otrok pa ne moti ne eno ne drugo. IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Kinga sem imela za Patrika pa se ful malo poleže in to mi ni všeč. Ja, poleže se res ne veliko, ampak Draž kar lepo spi notri, imam pa uno ovratnico, da mu drži glavico pri miru. IZVIRNO SPOROČILO: Žabika pa je zaenkrat terapija: več jest in več počivat! Jah, to bi pa pri meni znal bit problem. Pa ne mislim taprvega . IZVIRNO SPOROČILO: skačica žabika- apetit ti pa. lahko jaz pošljem priporočeno, zastonj. Še poštnino plačam. IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja]ne umesavaj se skacica, zabiko se vedno cakam, da prevzame 5kg mojega odvecnega khm... po 0,99€ placam seveda jaz A je možna reklamacija, pa vračilo? Ha, ha, še steple se bomo, kera da več blaga, pa kera več plača. Vidiš Žabika, kok te mamo rade :D IZVIRNO SPOROČILO: Pikca a bo sploh kdaj z veseljem šla v vrtec Boš vidla, slej ko prej bo pršu dan, ko bo rekla: "Mami, ne grem še domov. Prid kasneje:" Pol ti bo pa hudo, ker boš mislila, da ma tršico rajš k tebe. Sem delala v vrtcu, pa vem, da je to še večji šok za ene starše kot to, da nočejo ostat. Tole zadnje nekako vsi pričakujejo. Mi 3 smo pa danes sami doma, očka je cel dan v službi, pa še kuham za 3 familije (eni v službi, eni na trgatvi,.. aja, pa svakinja je v porodnišnici pa poskušam mal pocartat njenega možeka pa hčerkico - jp, v hiši pričakujemo prav kmal še enga sončka). Ampak sem si pripravla vse že zvečer, zdej samo hitim v pečico, ko Diti vstane (ja, to je razlog, da sem lahko tlele), pa šibnemo malo na sončka.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 14.9.2007 10:03:07 >
|