Pikca
|
Draja in za tvojo mami K a t i tud jaz brez komentarja na tvojo taščo... jooj kaj se mi je zadnjič zgodilo, se usedem s tamalim na tortico, pa sem vmes morala na bankomat, ki je zraven, in mi medtem en starejši par zasede mizo. ok, smo se zmenili, da si delimo mizo (je blo vse zasedeno), začnem jest torto, nakar začneta komentirat "glej ga revčka kok bi jedel tortico, pa mu mami nič ne da" Živa je pa danes prvič prostovoljno zaspala brez "dodanja". je rekla, da raje ne bo, da ji ne bi blo slabo (včeraj je bruhala). čudež sem opazila, da več pišem o Živi kot o Jerneju , najbrž zato, ker je bolj "problematična", skoz je neki... ... Jernejček je pa tko priden, pa ful rad se smeje, srček mali zdaj mu je ful všeč igrica "mami popapala prstke" pa skoz mora imet nekaj v rokah, raziskovat... pravi firbec je ratal. Upam, da ne bo tudi on pokasiral virusa, se pa bojim, da ga je že, ker ga Živa skoz neki stiska. Upam, da ne bomo zdaj, ko Živa hodi v vrtec, skoz bolni, ker Jerneja čaka še cepljenje...
|