Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Sej mami bo hmal spet tekala!
. 
. Pa tudi sicer je ta krst zanjo čist preveč pomemben, da bi bili brez nje. Imamo pa to srečo, da smo lahko gostilno brez problemov odpovedali, prav tako pa so nam v slaščičarni šli na roko in nam odpovedali naročilo tort,čeprav sta že narejeni (ker sta bili navadni okrogli, ju bodo verjetno po kosih prodali). drugih stvari pa tako nismo nič imeli pripravljenih.
zdaj mu je ful všeč igrica "mami popapala prstke"
. Včeraj recimo je rekla, da se ji zdi, da sem naredila mlečno kašico pregosto in jo zaradi tega Iza noče. Kot da ji že 2 tedna vsak večer ne mešam kašice po istem principu
. Prvi teden je bilo vreme
, ta teden pa je bilo OK, le voda je bila mrzla, tako da se nismo kaj dosti kopali. Drugače smo se pa imeli fino. Le začetek je bil bolj hud - Žiga se je prve noči ful zbujal, pa potem problem zaspat, pa ne v svoji postelji, ampak pri meni
, ta teden pa je prav pridno spal (zbujal se je 1-2x za hranjenje in takoj zaspal), tako, da sem se tudi jaz naspala
.
. Če bi to vedla, bi vsaj pred TV sedela pa kej neumnega gledala, ne pa da sva se oba obračala kt na ražnju.
? Naš namreč ob 19:30 (pred kopanjem) ni več pripravljen niti sedet niti jesti po žlici
):