|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sevanje
13.9.2007 20:16:43   
jasmina07
čaooo!
jst mam samo eno vprašanje. user posted image mi zamuja že 8 dni, pa sem bila dons na polikliniki na rentgenu na slikanu(moja hčerkica je bila), pa me zanima ker sem bila zraven če to kej vpliva na mojo nosečnost, če sm seveda noseča?????
full bi bila vesela odgovora, da bi bila bolj prepričana da ni nič narobe!!!user posted image
lp, jasmina07

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sevanje
14.9.2007 9:15:14   
2 Sraki
Če si bila v sobi in nisi šla ven med tem, potem je odgovor ja. Vendar verjetnost pa ni velika, ker mora baje žarek sevanja direkt zadet plod, da bi ga lahko poškodoval. Naredi test in upam, da je vse vredu.

(odgovor članu jasmina07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sevanje
14.9.2007 9:17:41   
malamalinca
Mislim, da če si imela tisti zaščitni predpasnik čez, da ne bi smel bit kej narobe.naredi test in v primeru + se z nekom posvetuj.
Pravzaprav, zakaj pa še nisi naredila testa?

_____________________________

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sevanje
14.9.2007 9:21:13   
san
jaz sem imela isti primer. sem bila pa noseča že ene sedem tednov, pa nisem vedela (ker imam izredno dolge cikluse) in sem bila s hčero, ko so ji slikali roko. imela sem tisti predpasnik, pa še medtem ko je sliko delal sem bila z njim v sobi. sem povedala G na prvem pregledu in je zapisala v kartoteko, pa ni bilo nič narobe s sinom. je tudi rekla, da je zelo malo verjetno, da bi bilo kaj narobe,ker sem imela tisti predpasnik gor.

lp, s

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?