Anonimen
|
Bom šla kar lepo po vrsti. Atanja - na kaj vse so pa Teda takrat testirali? Pa ima Ted potrjeno od dermatologa, da ima atopični dermatitis? Mogoče je že samo to dovolj za podaljašanje, pa prosi še dermatologa ali pediatra za priporočilo. Poskusit ni greh. Jaz dam naši ponoč kar velike zokenčke na rokice, da se ne praska. Fenistil ji pa dam res sam takrat, ko se začne ful praskat, sam na srečo je stanje zdaj precej boljše. Trkam na les, da ostane tako. Za vrtec mislim, da ni problem, samo pove se pač na kaj so vse alergični, pa dobijo dietno prehrano. Nogavica - avatar je še čist frišn, dans zjutraj sem si ga zamenjala. Vidim, da sem očitno vsaj enkrat kupila dobro igračo, me prav veseli, ko berem, da ste zadovoljne . Baje naj bi jo v roku 5 dni dobili. Ful vse lepe čeveljčke kupujete, mi nimamo še nobenih *pravih*, ker so ji še št. 16 prevelike. Ma super mini nogico, po men zgleda, jaz imam komaj 36 številko. Max81 - upam, da bodo slabosti kmalu minile in da bova res kaj čvekale tu gor, ko bodo ostale že v službah. Sem mojo šefico prav razjezila včeraj, ko sem ji rekla, da definitivno izkoriščam podaljšanje. Mi je rekla, zakaj ji nisem prej povedala. Pa sem jo poklicala še isti dan, ko sem dobila odločbo. Mislim, da sem si s tem več ali manj zaprla pot do vrnitve v službo. Ma ja, bom že našla kaj drugega. Zamima - DVD Smrkci, mislim, da imajo tak sistem, da naročniki lahko kupujejo DVD-eje tudi za nazaj. Pokliči na Delo in bodo že povedali kako in kaj. Drugih idej pa žal nimam. Barby - prideš na srečanje v Celje? Melita73 - jaz vodo še prekuhavam, adaptiranega mleka še tako ne pije, ampak za čaj pa ja. Punce, ste za to, da imamo srečanje v primeru lepega vremena na Celjskem gradu? Sem že vprašala par strani nazaj, pa je samo Zamima do zdaj odreagirala. Pa ne straši tam, vsaj kolikor je meni znano. Ni pa gor nobenga posebnega placa ali gostinske ponudbe, bi mogli met prav tak mini piknik pol, da vsak nekaj zraven prinese. Bomo vidli, kako bo z vremenom v naslednjih tednih. Mislim, da je tole moj najdaljši post do zdaj.
|