|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  584 585 [586] 587 588   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
14.9.2007 20:10:09   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Dan!
Full že vse čevlje kupujete. Jest sem se odločila, da jih dobi šele potem, ko bo res shodila. Za zdej, za notri so štumfki z bremzicami in pa shoshoji čist dost. Edino za vrtec še ne vem čist točno, sam če bo vzgojiteljica za bo še za vrtec ene shoshoje dobila.

Jaz ji jih tudi še ne bi kupila, če ne bi bili toliko znižani. Ji je pa danes moja mami kupila čisto iste gležnarje - isto številko. Pa kako je lahko ob taki ponudbi izbrala iste kot jaz user posted image . Zdaj pa samo upam, da ji jih bodo zamenjali.

Za vrtec pa pri nas zahtevajo copate z gumo user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 14626
14.9.2007 20:20:06   
Nogavica
Naše detece je ravnokar zaspalo, jaz pa se čisto na hitrco javim, da se poslovim od vas za en teden. Imam še kar nekaj za spakirat, jutri zjutraj pa štartamo. user posted image user posted image

Lepo se imejte, pridno čvekajte pa tu in tam stisnite pesti, da bomo imeli lepo vreme.

Adijo! user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14627
14.9.2007 20:25:59   
Aja1
Nogavica, uživajte na morju. Želim vam lepo sončno vreme! user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 14628
14.9.2007 20:35:03   
urška76
Nogavica lep dopust, pa lepo vreme in mal se namoči še namesto nas, ki smo meli dež.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 14629
14.9.2007 20:36:56   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ji je pa danes moja mami kupila čisto iste gležnarje - isto številko. Pa kako je lahko ob taki ponudbi izbrala iste kot jaz user posted image . Zdaj pa samo upam, da ji jih bodo zamenjali.

Kako že, jabolko ne pade daleč od drevesa user posted image   Veš, da ji jih bodo zamenjali, sploh če bo kaj za več dnarja vzela user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14630
14.9.2007 20:40:19   
Aja1

Ji je pa danes moja mami kupila čisto iste gležnarje - isto številko. Pa kako je lahko ob taki ponudbi izbrala iste kot jaz user posted image . Zdaj pa samo upam, da ji jih bodo zamenjali.

Kako že, jabolko ne pade daleč od drevesa user posted image   Veš, da ji jih bodo zamenjali, sploh če bo kaj za več dnarja vzela user posted image

jaz pa dvomim, ker je razprodaja user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 14631
14.9.2007 20:54:48   
Aja1
Urška, držim pesti, da bo Miha čimprej spet ok. user posted image

Evo...že drugič jok user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14632
14.9.2007 20:54:51   
Zamima
Večer

Zala še ne spi, ma bo že, očitno je danes nisem dovolj utrudila user posted image ,...

Danes smo se srečali z mucomaco in Ano user posted image , mala je prava lepotička user posted image , potem sva se še z majas in Kajo malo v šoping vrgle (ne moreva iz svoje kože user posted image ), najini pikici (Kaja in Zala) imata spet enak kompletek user posted image user posted image ,...

aja, pa ircico in Kostjo smo tudi srečale user posted image , čisto na hitro.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14633
14.9.2007 20:57:01   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

A ma mass povsod znižanje al samo v določenih prodajalnah??

Samo v Nm v Žabji vasi. Znižanje je pa samo še jutri.  

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 14634
14.9.2007 21:14:14   
Aja1
Zdaj me pa že resno skrbi user posted image . Kje ste? Zgleda, da se vse odvajate od RR user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14635
14.9.2007 21:21:04   
Nogavica

Zdaj me pa že resno skrbi user posted image . Kje ste? Zgleda, da se vse odvajate od RR user posted image

Jaz pakiram, ostale pa verjetno gledajo košarko user posted image . Kakšno odvajanje neki user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14636
14.9.2007 21:25:31   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Jaz pakiram, ostale pa verjetno gledajo košarko user posted image . Kakšno odvajanje neki user posted image .

Že par dni vidim, da je tukaj bolj zatišje. user posted image

Kje je pa naša user posted image  Max?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 14637
14.9.2007 21:26:48   
**Petra**
Čer... zatišje, zatišje je tukaj gor na RR user posted image

Sonček, trgatve.... nas čaka jutri... upam, da bo toplo, ker bo Nik tudi z nami.

Joj, škoda, da nima Mass povsod znižanja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14638
14.9.2007 21:30:35   
Aja1
Mi imamo jutri tudi trgatev.

Petra,mogoče si spregledala - sem že enkrat vprašala. Se mi zdi, da je ena napisala, da si se selila. kam pa? Sem firbec, ane? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14639
14.9.2007 21:32:56   
urška76

Našo nosečko sem prejle vidla, da nas je brala. Jo je treba razumet, da je utrujena. Pa slabost jo daje. Sej se bo še javila. Jest jo moram še kak dan v ZOO zvabit. Mam v dobrem njen obisk, k smo bli nazadnje mi pri njej na kavici.
Drgač pa se bo treba odvadit ja. Še mal, pa me čaka služba, pol bo pa sam še kak večer čas za RR.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14640
14.9.2007 21:33:06   
**Petra**
Ups, pa sm res spregledala... preselili smo se v drugo stanovanje, ker smo prej imeli težave z lastnico 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14641
14.9.2007 21:38:26   
Aja1

Ups, pa sm res spregledala... preselili smo se v drugo stanovanje, ker smo prej imeli težave z lastnico 

Ste se že navadili?

Neposredna povezava do sporočila: 14642
14.9.2007 21:41:30   
Aja1

Našo nosečko sem prejle vidla, da nas je brala. Jo je treba razumet, da je utrujena. Pa slabost jo daje. Sej se bo še javila. Jest jo moram še kak dan v ZOO zvabit. Mam v dobrem njen obisk, k smo bli nazadnje mi pri njej na kavici.
Drgač pa se bo treba odvadit ja. Še mal, pa me čaka služba, pol bo pa sam še kak večer čas za RR.

Sem tudi jaz vidala, da je brala. OK,naj ji bo oproščeno za danes.
Samo punce ne se čist odvadit od RR. Mašina...pa jaz sem res zasvojena user posted image  Bi bilo fajn probat bit brez kakšen dan, da ne bo pol krize user posted image . Ah...NEEEEEEE user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 14643
14.9.2007 21:43:33   
**Petra**
Aha....

Jst pa opažam, da ko je oči doma, moj mulček noče več z mano zaspat... lump mali... dokler ga imam na rokah spi, ko ga odložim - KONEC... ko pa ostane z očijem v postelji sicer zajoka, ko grem vn, ampak zaspi v šusu... ne vem kaj bo, ko očija ne bo vedno okol 8h zvečer doma user posted image user posted image user posted image

Jst sm danes kupila Aptamil 3 kar celo škatlo. Bo vsako jutro spil flašo mleka, ker sm jst po nočnih "podojih" (vem, grozno se sliši user posted image ) oz. moje mlekarne ko ožeta cunja, tako da, če se hočemo zjutraj še malo pocartat v postelji, je treba doštukat s flašo...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14644
14.9.2007 21:45:45   
**Petra**
Naša Piica pa je zaspala kar v dnevni na tlehuser posted image user posted image Pod glavo si je dala žametne hlače, ki jih je mela v vrtcu, zravn pleničko in veselo drnjoha user posted image user posted image user posted image

Sem jo kar debelo pogledala, kaj ima pod glavo user posted image , kako iznajdljivi so otročki, namesto povštra tisto, kar je najprej pri roki user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14645
14.9.2007 21:49:57   
Aja1
Jaz pa zdaj ta teden ponoči dajem Neji 1x flašo in malo boljše spi. Pri meni se samo še bolj crklja (no, nekaj že priteče, ampak premalo za njene potrebe).

Neposredna povezava do sporočila: 14646
14.9.2007 21:50:34   
Aja1

Naša Piica pa je zaspala kar v dnevni na tlehuser posted image user posted image Pod glavo si je dala žametne hlače, ki jih je mela v vrtcu, zravn pleničko in veselo drnjoha user posted image user posted image user posted image

Sem jo kar debelo pogledala, kaj ima pod glavo user posted image , kako iznajdljivi so otročki, namesto povštra tisto, kar je najprej pri roki user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...kaj jo gledaš. Odnesi jo v posteljo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14647
14.9.2007 21:51:07   
Aja1
Evo...jok že tretjič. Znak, da moram it.

NOč

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14648
14.9.2007 21:53:45   
**Petra**

user posted image user posted image user posted image ...kaj jo gledaš. Odnesi jo v posteljo user posted image

Gledaš, gledaš... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če je pa tak sladka user posted image user posted image Jo morm še zbudit, pa oblečt v pižamo user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14649
14.9.2007 21:54:35   
Zamima
še vedno ne spimo user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  584 585 [586] 587 588   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  584 585 [586] 587 588   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

Zanositev
Allstar

Koliko časa ste potrebovale za zanositev?

zgodilo se je "po nesreči" (20%)

1 mesec (23%)

2-3 mesece (15%)

4-6 mesecev (11%)

6-12 mesecev (9%)

več kot eno leto (22%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!