|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  586 587 [588] 589 590   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
16.9.2007 20:59:13   
marella1
Čestitke Špela za 10 mescev

Čestitke Val za 11 mesecev

Jaz se vam oglasim na hitro, mi smo namreč tudi zboleli. Sumijo pa na 6. bolezen, je ful bogica in mene kar stisne, ko jo gledam kako nemočna je in kako joka. Aja; pa nam tudi teče iz noska.

Se slišimo, upam da čimprej

pa pa

P.S.: Krfjolca: Anže je že pravi ˝dec˝¨

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 14676
16.9.2007 21:03:04   
Anonimen
Ja, sej bom najprej samo poklicala, mislim, da mogoče razen kakšnega sirupa za izkašljevanje itak ne bo ničesar drugega dobila. user posted image

SREČANJE, CELJE, STARI GRAD/PLANET TUŠ, SLAŠČIČARNA DE LA CREME/

ZA 6.10. OB  10.30

- mucamaca
- majas
- petra  (enako kot 29.!!!)
- Aja1 (če bo   frej)
- ircica
- marella1
- nogavica (isto kot za 29. 9. - če  ne bo rabil delat)
- viv
- urška76 & Žiga  (pa še moj mož ni dežuren tist vikend)
- atanja
- barby84
- krfjolca
- max81
- zamima
- monika29
- malinčica
- melita73
- lana_s
- ema79

Pofočkajte se...

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 14677
16.9.2007 21:10:07   
max81
ej ej bogi tile vaši škatki, upam, da se kmalu pozdravijouser posted image

krfjolca, jest sem tud tole barvo zappa gledalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14678
16.9.2007 21:13:52   
max81
ja nič, jest počasi grem, ker če ne mi bo glava padla na tipkovnico, pol bom pa jutri hodila na okrog z odtisi črk po čeluuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 14679
16.9.2007 21:15:53   
Aja1
Ups, seveda čestitke tudi naši zamudnici Špeli in Urški76 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 14680
16.9.2007 21:18:45   
Aja1
Marella,  ena user posted image  za Lano. Pa da ne bi bilo kaj hujšega.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14681
16.9.2007 21:25:36   
urška76
Boga Lana. Marella pazi nanjo, p mal jo cartej, da ti bo lažje pri srčku.
Špela se zahvaljuje za čestitke, no jest se zahvaljujem, sej mala zaenkrat pridno spi. Naj tako ostane vsaj do enih user posted image .
Max ti pa kar pridno počivat, da boš mela dovolj energije za mojo bodočo snaho krotit. user posted image  Škoda, da vas ne bo v Celje.
Tako, zdej pa šibam pod tuš pol pa spat user posted image user posted image  (mojmu se pa smeje za mojim hrbtom, k vid znakec)

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14682
16.9.2007 21:30:18   
Aja1
Urška, uživajta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 14683
16.9.2007 21:31:58   
Aja1
Jaz grem tudi kar spat. Upam, da bomo res kaj spali. No, moj že spi (oz.smrči user posted image ).

Nočko vsem.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14684
16.9.2007 22:43:36   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Krfjolca zabaval nas je tvoj sodelavec, k je baje moral zvečer še v službo na radio.user posted image

Kdo user posted image
Razmišljam pa razmišljam, pa ne vem, kdo je včeraj manjkal na pikniku, ki smo ga imeli s sodelavci. user posted image

DJ Svizec user posted image  Buci drgač, še iz mojih žurerskih časov. user posted image

Sorči, doesnt ring a bell. Da nisi ti malo frekvenc pomešala user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 14685
16.9.2007 22:47:37   
krfjolca
Vidim, da je kar nekaj novembrčkov božčkanih. user posted image
Upam, da se čimprej pozdravijo vsi.

Anže je izbruhal zajtrk, kosilo in malico. Za večerjo je pojedel malo juhice, drugega ni hotel. Pije pa precej. Edino dopoldne je vrgel ven še ves čaj, ker je popil celo flašo naenkrat. Zato zdaj dajem bolj po malo, pa je vredu.
A je res, da naj pri bruhanju ne bi pili mleka?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 14686
17.9.2007 8:33:32   
Aja1
jutro.
Spali katastrofalno do 3h, potem je dobila pa flašo in je spala do 6h. Zdaj pa pojma nimam...je bila že ob polnoči lačna????
Kako kaj naši bolni novembrčki? Naši še vedno teče iz noska user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 14687
17.9.2007 8:53:48   
urška76

DJ Svizec user posted image  Buci drgač, še iz mojih žurerskih časov. user posted image

Po moje da ne. Mi je blo rečen, da zdej dela na radiu Kranj? Ime mu je pa Aleš drgač. Očitno so dezinformacije do mene prišle.

Pri driski in bruhanju naj pa nebi dajali mleka in mlečnih stvari ja. Sam ko sva bila z Mihom na infekcijski zaradi rota virusa je za zajtrk dobil mlečno kašo user posted image

Drgač pa morm malo pohvalt. Se je po nekajkratnem večernem bunjenju zbudila šele ob pol šestih. Špela še več takih noči prosim.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 14688
17.9.2007 9:01:53   
atanja
user posted image za vse novembrčke ki so bolani.
Naš se kar drži mu pa edin fiziološko po burnem prepričanju našpricam notri pol je pa tako užaljen da se tako dere. ampak kar je treba je reba.

No mi smo bili tud na gospodarcu ta viken in je blo tud meni ful všeč se vidi da je bilo lansko leto prvič. Smo probali te copatke k jih vsi kupujete pa sva mu vzela ene-M številko k je bla L prevelka. Te so mu sicer zdaj glih prav ampak sej se usnje še mal raztegne. Boljš da so mu prov k pa se mu skoz sezuvajo pa da se mi še spotakne.

MAli spet spi jaz pa učit. Danes 14 dni grem delat. Malega bo mela do 12. pa ena moja teta, pol pa uvajanje v vrtec. Upam da uspešno....

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 14689
17.9.2007 9:25:41   
Žiga
Drgač pa morm malo pohvalt. Se je po nekajkratnem večernem bunjenju zbudila šele ob pol šestih. 

... in enem hranjenju okrog 3h se mi zdi... user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 14690
17.9.2007 9:28:50   
krfjolca

Po moje da ne. Mi je blo rečen, da zdej dela na radiu Kranj? Ime mu je pa Aleš drgač. Očitno so dezinformacije do mene prišle.

Pri nas ni nobenega Aleša. Je pa res, da ljudje dostikrat pomešajo Radio Kranj in Radio Belvi Kranj.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 14691
17.9.2007 9:40:06   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Drgač pa morm malo pohvalt. Se je po nekajkratnem večernem bunjenju zbudila šele ob pol šestih. 

... in enem hranjenju okrog 3h se mi zdi... user posted image

Takrat zihr ni blo hranjenja. Ponoč je sam na eni strani jedla. Se mi zdi user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 14692
17.9.2007 9:42:28   
urška76

Pri nas ni nobenega Aleša. Je pa res, da ljudje dostikrat pomešajo Radio Kranj in Radio Belvi Kranj.

A morte met pol v takem malem kraju dva radia. Pol je pa ljudstvo zmedeno user posted image
Se opravičujem, k sem še jest širla dezinformacije naprej.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 14693
17.9.2007 10:45:03   
Zamima
samo na hitro se javim, sem ful ful prehlajena in čist brez energije že cel vikend, no razen v soboto popoldne je še šlo, ko smo šli v food šoping in sem odpeljala poln voziček iz trgovine user posted image .

Včeraj sem bila cel dan na Lekadolu in Strepsills- ih danes sem na Coldrexu user posted image .

bojim se da se Zala ne okuži, sploh ne vem kaj naj naredim user posted image  user posted image .

Zdaj pa grem, me vse boli, zgleda da imam mešanico med angino in gripo user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 14694
17.9.2007 10:53:52   
Anonimen
Zgleda, da smo vsi bolani. No jaz sem zaenkrat še kr okay, na srečo.

user posted image user posted image user posted image da bomo kmal spet vsi zdravi kot user posted image .

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 14695
17.9.2007 11:25:40   
max81
jutro, ups,dober dan, mi smo že iz sprehoda, zdejle pa kuham makarone, ker gre moj kmalu na šiht, jest sm pa tko utrujena kt bi me povozu tramvajuser posted image , mislim, da bom šla po kosilu samo še na kavč, sam če me bo miška pustila na miru...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14696
17.9.2007 12:23:57   
krfjolca
Joj, očitno je res 99% populacije bolnih. Jaz sem že od prejšnjega četrtka čisto adijo. Grlo me sploh ne neha bolet, pa glas je tudi še vedno adijo. K zdravniku se mi pa ne ljubi. Ravno sem govorila s kolegico, so tudi vsi trije bolni, mala pa driska že 3 tedne. Anže driske nima, danes tudi bruhal ni nič. Sem mu pa zjutraj dala mleko, ker drugega ni hotel. Kaj pa naj bi? user posted image
Zdajle sem skočila do Muellerja po par "malenkosti". Fak, par kil moke, prašek, ena boga čokolada pa otroško mleko, pa je 60 € user posted image  

Urška, boš ti vidla mali kraj user posted image . Zdaj smo pa kar vsi, ki nismo iz Ljubljane, neki seljaki, pišuka user posted image . Aja, pa imamo še Radio Ena Kranj user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 14697
17.9.2007 13:12:22   
majas
Joj res so vsi bolani, tudi kaja ima spet zamašen nosek... vsi malčki in mamice da boste čimprej zdrvai. user posted image

JAz sem se tudi cel vikend potepala, v soboto na trgatvi, včeraj na birmi... bilo je prav lepo. Vikend je spet odeletel ko šus...odvajanje od RR-niti podrzano user posted image
V soboto sva šla z mojim zvečer ven, res sva se naplesala in sprostila.. Kaja pa ga je cel čas sračkala in ni hotela spati, pa me mami ni poklicala da sem se lahko sporostila. Ko pa sem prila domov pa mi je bio že žal da sem kam šla, ker je bil jok še do 5ih zjutraj. Pa se tolžim zdaj s tem, da mi ni žal da sem šla ker sem se imela lepo, pa da Kaja ni bila navajena drugega okolja, pa še 5. zobek je zdaj čisto predrl ven, tako da ima razloge za sitnobo.
Sem pa bila včeraj čisto brez energije cel dan-sem padla ven in nočnega žuranja user posted image je pa res pasalooo!!! user posted image

Danes pa že posesala, po tleh pobrisala,,, zdaj pa grem likat...

papa

pa seveda čestitke Valu, Špeli in  Kaji .. sem še koga spustila, upam da ne

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 14698
17.9.2007 13:16:48   
urška76
Urška, boš ti vidla mali kraj user posted image . Zdaj smo pa kar vsi, ki nismo iz Ljubljane, neki seljaki, pišuka user posted image . Aja, pa imamo še Radio Ena Kranj user posted image

Krfjolca pa sej nisem tako hudo mislila no. user posted image  Sej jest tud upam, da nom dolg iz ljubljane. Kje na selu bi mi čist pasalo. user posted image  
Pa kaj vam pomagajo trije radiji, če skupi niso za dva dobra user posted image .  Po pravici povedano, nisem še nobenega poslušala. Mi če že poslušamo radio, kar je zelo zelo redko, pol je to Hit (kaj češ Domžalčanka sem še vedno po duši).

Če je pa Anže jedel mleko, pa potem ni nič zbruhal, se pa sploh ne sekiri. Sej ti pravim, Miha je še v bolnic mlečno dobil za jest. Itak pa pravijo, da pri driski in bruhanju ni neke posebne diete. Itak, je bolje da nekaj poje, pa potem izbruha, se vsaj ne matra, pa se mu ne obrača prazen želodec.
Naj se teli novemberski otročki hit pozdravijo. Pa njihove mamice seveda tudi.

Max ti pa Niko spat poturi, pol si pa še sama počitek vzemi.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 14699
17.9.2007 13:27:02   
ema79
Najprej čestitke vsem mesečnikom!

Vsem, ki ste bolančkani, srčno upam, da se čimprej pozdravite!

Pri nas tudi nič drugače kot pri vas. Obsedeno stanje pri naši mali, orenk zamašen nosek že tri dni, k sreči ni vročine, danes ponoči končno lepo spala, prej dva dni pa skoz jok. Njen in moj, ku ji ne moreš nič pomagat. Sem pa včeraj pri riji naročila uno pumpico za noska.

V petek smo bili v Celju na sejmu  - nč pametnega, vse eno in isto že leta.

V soboto na šopingu celo popoldne, kupili naši copatke v cicibanu. Grr sem bla jezna. Une na vezalke ne dobi gor, pol mi je pa ene podturila prodajalka, jst cela vesela, da jih sploh gor dobi, kupim. Še ugodno so ble - celih 8 €. Pridemo pa dam, bi se pa mala skor cela polamala, ku so tolk drčale, da res ni. In sem šla danes nazaj, pa mi ni hotla denarja dat nazaj, za kupit ne rabim nič, žabic in štumfkov niso mel njene cifre in nazadnje sem mogla doplačat, da sem si kupla bon za 25€, da bom mela za naslednje čeveljčke. Tudi dobropisa ni hotla dat. In pol greva v massa, tam pa cela stalaža copatkov in je moja rozika dobila princess copatke. JUPIHUHU!Pa mi je prodajalka rekla, da bi mi una v Cicibanu morala po zakonu dat denar nazaj!user posted image

včeraj smo bili pa še na Bizeljskem, ku sta mela moja mami in svakinja Rd. je bilo pa tudi pestro.

No, danes, ko je pa lubica lepo spala, je bil pa moj ves bogi. ma nek virus mende, celo noč na WC. In danes smo vsi skupaj doma iin samo čakam, da še mene zvije!

Življenje je lepo....

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 14700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  586 587 [588] 589 590   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  586 587 [588] 589 590   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poletni dopust
lola85 RR

Ko greste na poletni dopust, kje najraje bivate?

apartma (67%)

hotel (16%)

kamp (17%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!