ema79
|
Najprej čestitke vsem mesečnikom! Vsem, ki ste bolančkani, srčno upam, da se čimprej pozdravite! Pri nas tudi nič drugače kot pri vas. Obsedeno stanje pri naši mali, orenk zamašen nosek že tri dni, k sreči ni vročine, danes ponoči končno lepo spala, prej dva dni pa skoz jok. Njen in moj, ku ji ne moreš nič pomagat. Sem pa včeraj pri riji naročila uno pumpico za noska. V petek smo bili v Celju na sejmu - nč pametnega, vse eno in isto že leta. V soboto na šopingu celo popoldne, kupili naši copatke v cicibanu. Grr sem bla jezna. Une na vezalke ne dobi gor, pol mi je pa ene podturila prodajalka, jst cela vesela, da jih sploh gor dobi, kupim. Še ugodno so ble - celih 8 €. Pridemo pa dam, bi se pa mala skor cela polamala, ku so tolk drčale, da res ni. In sem šla danes nazaj, pa mi ni hotla denarja dat nazaj, za kupit ne rabim nič, žabic in štumfkov niso mel njene cifre in nazadnje sem mogla doplačat, da sem si kupla bon za 25€, da bom mela za naslednje čeveljčke. Tudi dobropisa ni hotla dat. In pol greva v massa, tam pa cela stalaža copatkov in je moja rozika dobila princess copatke. JUPIHUHU!Pa mi je prodajalka rekla, da bi mi una v Cicibanu morala po zakonu dat denar nazaj! včeraj smo bili pa še na Bizeljskem, ku sta mela moja mami in svakinja Rd. je bilo pa tudi pestro. No, danes, ko je pa lubica lepo spala, je bil pa moj ves bogi. ma nek virus mende, celo noč na WC. In danes smo vsi skupaj doma iin samo čakam, da še mene zvije!