Anonimen
|
Jutro...mi tudi spali ok, celo do 8...mu dam ponoči flašo Aptamila in potem spi...tudi mi imamo danes trgatev...jutri bo pa naš palček že 11 mesecev star...le kam je šel čas... hodi še ne, ker je ful ziheraš...en čas stoji sam, potem se pa kar počasi spusti na kolenčke in odpuza... ah, saj ima še ful časa, pa še prehitro je rojen... Je pa tako hecen...ful čeblja, sto na uro...ata, mama, kaj je (ne vem od kje mu to, ampak tako lepo razločno reče, sploh če ga pokličem), pa kaka reče, ko gre v kopalnico in tolče po wc školjki...pa teta, pa še sto drugih stvari...pa ves čas diktira s prstom...kar pokaže bi imel, če ne dobi, pa tako žalostno pogleda...nor je na Nodija, kar skače zraven, ko sliši Nodijevo pesem...imamo vse dele...varuško ima ful rad, je šla včeraj domov za vikend (pride spet jutri zvečer) in se je jokal za njo...veliko se sprehajava, ko pridem domov, je čisto vse, včeraj sem mu dala palačinko in je tako jedel...nobene alergije ni bilo, kar pomeni, da KML ni problem za nas...hvalabogu, ker me je bilo strah, ko smo imeli probleme z mlečnimi izdelki... Diplomska se je spet ustavila...bom nadaljevala po inventuri, ki jo imamo konec meseca in moram kar precej naštudirat še vse artikle...delo mi je zelo zanimivo, služba mi tako hitro mine, da je joj...ful se imamo fajn, sploh zdaj, ko nas je več, ker delajo še študenjtje in se res ogromno presmejimo...ena sodelavka je takšen hecko, da ne moreš mimo nje, ne da bi se ji nasmejal...res super kolektiv...pa šefica nas pride samo enkrat na dan pogledat...tako, da res super, ker v prejšnji službi mi je non stop visela za vratom...tako, da uživam...je pa res, da veliko mislim na palčka, kaj dela, če je, če spi...pa koliko je že star, ampak potem vem, da je vse ok in delam naprej, ker moraš biti pri delu zbran, ko je toliko veliko artiklov in s tem številk artiklov in številk barv, pa se ne smeš zmotit, ko to odpošiljaš...pa ko vnašaš v računalnik te kvalifikacije in reklamacije in ostalo pisarijo...pa še pavze so fajne, ker je ob 7 - 10 minut, ob 10 malica, ob 12 spet 10 minut pavze, ob 14 pa že domov... No zdaj sem se pa razpisala, se vidi, da palček gleda Nodija in skače naokoli...zdaj dam pa prat in greva počasi na sprehod, potem malo počivat in nato na trgatev.... Še čestitke vsem za nazaj, pa upam, da ste vsi ok...pogrešam naša čvekanja, ampak sem vsaj ugotovila, da nisem zasvojena z RR... Aja, sem videla, da se nekaj menite za srečanje...kdaj že...jaz ta mesec ne morem niti pod razno...a za 6.10 ste se menile...mislim, da bi takrat pa šlo....v Celju, ni problema...če le ne pride kaj vmes, prideva (seveda spet sama)...ob kateri uri, mi še sporočite prosim... LP
|