|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  585 586 [587] 588 589   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
14.9.2007 22:00:23   
Aja1
Sem prišla samo še računalnik ugasnit.
Neja zdaj spi na kolenih user posted image user posted image user posted image  in rit v luft user posted image

Nočko.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 14651
14.9.2007 22:12:06   
Zamima
zala tudi spi user posted image

nočka vsem user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14652
14.9.2007 22:53:44   
**Petra**
Zdaj grem pa tudi jazuser posted image Nočko 

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 14653
15.9.2007 7:51:10   
Aja1
Jutro

Spet prvauser posted image  Noč- nekaj srednjega. Neja trenutni je sirovko oz. bolj packa z njo - je že vsa lepljiva user posted image

Jo moram pohvalit. Vsako jutro lula v kahlico pa še včasih čez dan user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem delat bajedero, potem pa šibnemo na trgatev. Spet bomo samo jedli user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 14654
15.9.2007 9:11:03   
Anonimen
Jutro...mi tudi spali ok, celo do 8...mu dam ponoči flašo Aptamila in potem spi...tudi mi imamo danes trgatev...jutri bo pa naš palček že 11 mesecev star...le kam je šel čas...user posted image user posted image  hodi še ne, ker je ful ziheraš...en čas stoji sam, potem se pa kar počasi spusti na kolenčke in odpuza...user posted image  ah, saj ima še ful časa, pa še prehitro je rojen...user posted image

Je pa tako hecen...ful čeblja, sto na uro...ata, mama, kaj je (ne vem od kje mu to, ampak tako lepo razločno reče, sploh če ga pokličem), pa kaka reče, ko gre v kopalnico in tolče po wc školjki...pa teta, pa še sto drugih stvari...pa ves čas diktira s prstom...kar pokaže bi imel, če ne dobi, pa tako žalostno pogleda...nor je na Nodija, kar skače zraven, ko sliši Nodijevo pesem...imamo vse dele...varuško ima ful rad, je šla včeraj domov za vikend (pride spet jutri zvečer) in se je jokal za njo...veliko se sprehajava, ko pridem domov, je čisto vse, včeraj sem mu dala palačinko in je tako jedel...nobene alergije ni bilo, kar pomeni, da KML ni problem za nas...hvalabogu, ker me je bilo strah, ko smo imeli probleme z mlečnimi izdelki...

Diplomska se je spet ustavila...bom nadaljevala po inventuri, ki jo imamo konec meseca in moram kar precej naštudirat še vse artikle...delo mi je zelo zanimivo, služba mi tako hitro mine, da je joj...ful se imamo fajn, sploh zdaj, ko nas je več, ker delajo še študenjtje in se res ogromno presmejimo...ena sodelavka je takšen hecko, da ne moreš mimo nje, ne da bi se ji nasmejal...res super kolektiv...pa šefica nas pride samo enkrat na dan pogledat...tako, da res super, ker v prejšnji službi mi je non stop visela za vratom...tako, da uživam...je pa res, da veliko mislim na palčka, kaj dela, če je, če spi...pa koliko je že star, ampak potem vem, da je vse ok in delam naprej, ker moraš biti pri delu zbran, ko je toliko veliko artiklov in s tem številk artiklov in številk barv, pa se ne smeš zmotit, ko to odpošiljaš...pa ko vnašaš v računalnik te kvalifikacije in reklamacije in ostalo pisarijo...pa še pavze so fajne, ker je ob 7 - 10 minut, ob 10 malica, ob 12 spet 10 minut pavze, ob 14 pa že domov...

No zdaj sem se pa razpisala, se vidi, da palček gleda Nodija in skače naokoli...zdaj dam pa prat in greva počasi na sprehod, potem malo počivat in nato na trgatev....

Še čestitke vsem za nazaj, pa upam, da ste vsi ok...pogrešam naša čvekanja, ampak sem vsaj ugotovila, da nisem zasvojena z RR...user posted image

Aja, sem videla, da se nekaj menite za srečanje...kdaj že...jaz ta mesec ne morem niti pod razno...a za 6.10 ste se menile...mislim, da bi takrat pa šlo....v Celju, ni problema...če le ne pride kaj vmes, prideva (seveda spet sama)...ob kateri uri, mi še sporočite prosim...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14655
15.9.2007 9:23:15   
max81
Dobro jutro, vidim, da ste me pogrešale, lepo od vas...ja včeraj sva šla že od 22h v posteljo, da sva se z dragim lahko malo pocrkljalauser posted image , po dolgem času, da ne bomo pozabil kako se stvari strežeuser posted image ..................včeraj smo šli po poznem kosilu na en dolg sprehod in mala je po dolgeeem času zaspala v vozuuser posted image user posted image user posted image , ob 18h večerja ob 19h je pa itak že spalauser posted image user posted image  moja mala pikica, zvečer sm skuhala še govejo juhico, ki jo že dolgo nismo jedli, tako, da danes naredim samo še pire krompirček in omakico iz govedine in to bo to
spet nikjer nobene a ne? a ste vse natrgatvi al kaj...jest sm vam pa kr mal fovšuser posted image
trenutno sem pofruštkala en ornk konc kruha z nutelo, kupljena je bla včeraj pa smo do danes že vso pojedliuser posted image ...pol se pa sprašujem od kje mi kg tolk hitr letijo v +
mi2 sva sami, ati je spet na šiht, danes dopoldan jutri popoldan, eh bomo pa nasledn vikend lahko kam spet šli, vsaj upam
Urška ja sej res zoo nas še čaka, upam, da kej kmalu, ta mesec sigurno odpade, ker je kriza z evrotkiuser posted image

o lej jo našo barbyko, lepo da uživaš in se maš fino v službi

naša punči trenutno gleda risanke, jest morm pa mal it pospravt, ker mi noben dan ne rata pospravit do konca, ker mi zmanjka barerij

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14656
15.9.2007 10:03:28   
Zamima
jutro,...

barby lepo, da nas še pogledaš tu in tam user posted image ,... tudi naša govori kaj je ampak bolj skupaj "kajje" j potegne user posted image , ampak zdaj je že malo nehala, to je bila ena izmed prvih besed, zdaj je bolj aktualna "ajde" user posted image .

Spali smo ok, razen enkrat  ji je padla dudica, sem ji jo popravila, nato pa je začela ful težko dihat, sem prižgala luč in vidla, da ji teče iz noska user posted image , bogica mala,... sem ji ščistila (jok, taki, da sploh ne vem kak naj ji noseka čistim) potem sem jo pa k sebi stisnila , da se je potolažila in je zaspala nazaj do jutra user posted image .

Zdaj je kar ok, čeprav ji še vedno malo teče z noska, vroča ni nič, tako, da je verjetno samo kak zoprn prehlad.

Popoldan gremo pa v šoping (za hrano) - komaj čakam user posted image .

Imam cel seznam a5 popisan z obeh strani user posted image  - upam, da bo dovolj € za vse user posted image .

Lep vikend vsem

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 14657
15.9.2007 17:07:06   
MALINČICA
Pozdravljene novembrke!!!!

Moji dnevi šibajo s svetlobno hitrostjo mimo. Se mi zdi da sem cele dneve v službi, pol pa itak cel dan posvetiva malemu zajčku. Maj pa uživa pri babicah, itak da ga cele dneve dobesedno nosijo po rokah. Menda ni niti malo jokal, tako da sem v službi pomirjena in se lahko posvetim "službenim" otrokom.
Pri moji mami menda ful ful je, tako da niti ne neha ust odpirat, pri tašči pa nekaj štrajka, tako da tam ne je preveč, bomo videli kako bo čez čas. Midva se še zmeraj dojiva in ob koncu službe mi prsi že kar razganja, tako so polne in se najprej priklopiva, ko pridem ponj.
Majči ni nek navdušenec na tv-jem, tako da ga morava midva animirat.
Končno smo dobili čistilko za domuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da sem zdaj lahko res mamica in ne grem pucat stanovanja takoj, ko pridem domov.

No, tako na hitrico! Grem dalje z otrokom igrat se s kockami-lego je zdaj na dnevnem redu!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 14658
15.9.2007 21:05:30   
max81
ojla, dober večer, danes ste pa res slabe čveke, po tv-ju pa tud nč pametnega, kt da ne bi bil vikend...se mi zdi, da je med tednom veliko bolj zanimivih in pametnih filmovuser posted image

a vse grozdeka obirate al kaj

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 14659
15.9.2007 21:06:15   
Aja1
Čer...

Mi smo bili danes na trgatvi pri naših. Smo se imeli fajn. Najedla sem se pa itak kot pujs user posted image user posted image Potem smo šli pa še do tašče in tasta in seveda nismo mogli it domov pred osmo uro user posted image ...saj veste tisti stavek "Kam pa že greste?". Neja se nama je pa celo pot v avtu drla na vse grlo (zaspana). Sploh noče zaspat v avtu...niti slučajno. Si ne predstavljam, da bi morala na kakšno dolgo pot user posted image

Malinčica in Barby lepo, da  sta se nam javili.

Zamima - nabava uspela?

Glede TVja - naša ga niti slučajno ne gleda. Je bolj zanimiva mama na kolenih, ki laja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 14660
16.9.2007 9:22:26   
Aja1
Jutro. Včeraj zadnja, danes prva...ura pa že pol desetih? user posted image Kje ste?

Noč je mnila v znamenju joka in jamranja user posted image . Ji je včeraj začelo iz noska tečt in verjetno jo je tudi to ponoči motilo. Obrisat pa ne pusti - se tako dere in izmika user posted image . Kaj bo šele, ko bo treba muce pobirat iz noska user posted image

Sva pa danes cel dan sami doma, ker je moj na šihtu. Bova šli verjetno kar k našim na kosilo, ker samo za naju pa ne bom kuhala.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14661
16.9.2007 10:51:17   
Aja1
Sem pozabila napisat, da je Neji zdaj pametni kuža že všeč. Skoz pritska nanj, da govori/poje user posted image .

Punce, ste user posted image  že dale probat čokolado? Jaz že parkrat in nje čist nora nanjo.Sicer dam pa res mini količino, čeprav bi ona tega pojedla več.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14662
16.9.2007 11:19:01   
Aja1
Kaja in Monika79, čestitke za desetko! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14663
16.9.2007 11:20:27   
Aja1
Val in Barby84, čestitke za 11 mesecev! user posted image user posted image user posted image   Naslednjič bo že tortica s svečko. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14664
16.9.2007 11:22:39   
Aja1
Neja spi, meni se pa čveka...tukaj pa nobene  user posted image

Grem zdaj malo likat, dokler se ne zbudi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14665
16.9.2007 11:54:12   
krfjolca
Aja1, jaz sem tukaj ;)
Anže je tudi omagal. Še kar ga nekaj daje. Ponoči je dobil flašo mleka, pa je vse vrgel ven v loku. user posted image
Vse je bilo mokro, ko sem preoblekla posteljo, je pa še eno rundo ven zmetal. Ne vem, a je zdaj ta virus fasal od bratranca, a je samo zato, ker se mu je sluz nabrala. Bomo videli. Če dobi še drisko, pol je to to.

Včeraj smo kupili Zappa user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14666
16.9.2007 13:47:53   
urška76
Dan!
Vas sam pozdravim, k sem še od včeri zmatrana. user posted image  Žur je uspel, če bi maja vedela, da bo tako lepo vreme, bi mel piknik varianto. No na srečo majo veliko teraso, ker je bila večina dogajanja na prostem. Edino jedli smo notri. Krfjolca zabaval nas je tvoj sodelavec, k je baje moral zvečer še v službo na radio.user posted image
Maladva st bila prava cukra. Špela se je cel čas samo selila iz naročja v naročje, šarmirala vse povrsti, zvečer pa s takim navdušenjem mahala za adijo, da ni bilo za verjet. Do sedaj so namreč vsi poskusi v stilu pa-pa propadli user posted image . Miha je tok noru, da ni imel časa za jest in je bil zvečer revež bogi čisto sestradan. Po večerji se je pa komaj še stuširal in potem je kar padel v posteljo.
Midva sva pa tud vsa boga. Mene noge bolijo od pet, k jih nisem več navajena.
Maldva zdej spita, upam da bosta še kaj za včeraj nadoknadila, zdej greva pa še midva mal počivat.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 14667
16.9.2007 13:48:52   
urška76
Krfjolca bogi Anžetko. Upam, da ti ne zboli. Če bo pa nadaljeval z bruhanjem, pa pazi, da ti ne dehidrira.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 14668
16.9.2007 19:31:21   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Krfjolca zabaval nas je tvoj sodelavec, k je baje moral zvečer še v službo na radio.user posted image

Kdo user posted image
Razmišljam pa razmišljam, pa ne vem, kdo je včeraj manjkal na pikniku, ki smo ga imeli s sodelavci. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 14669
16.9.2007 19:59:40   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Krfjolca zabaval nas je tvoj sodelavec, k je baje moral zvečer še v službo na radio.user posted image

Kdo user posted image
Razmišljam pa razmišljam, pa ne vem, kdo je včeraj manjkal na pikniku, ki smo ga imeli s sodelavci. user posted image

DJ Svizec user posted image  Buci drgač, še iz mojih žurerskih časov. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 14670
16.9.2007 20:18:33   
Anonimen
Mi smo tud bolani. Ful ji teče iz noska in pa kašlja, vročine nima na srečo. Jutri zjutraj navsezgodaj gremo k zdravniku. Tale prehod poletje - jesen ni nič kaj fajn, pol familije šmrka in kiha.

Kdaj bi se pol dobili 6.10 na Celjskem gradu, ob kateri uri? Vsak bo moral nekaj zram prinest za pojest in popit, WC-eji so pa sam tisti user posted image kemični, ampak za prvo silo bo že. Right? user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 14671
16.9.2007 20:21:34   
Anonimen
Čestitke, Kaja in Val! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14672
16.9.2007 20:28:14   
Aja1
Mucamaca, jaz sem za user posted image .

Zgleda, da skoraj vsem novembrčkom teče iz noska. user posted image  Upam, da bo čimprej boljše. Sicer pa nas to čaka, ko bodo šli v vrtec.

Krfjolca, kako Anže?

Naša je danes spala cele pol ure in je temu primerno sitna. Zdaj pa je čist gotova, ampak zaspat pa ne user posted image

Grem k njej, da zaspi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14673
16.9.2007 20:52:39   
max81
čer
mi smo imeli danes en mini piknik, pol je šel pa moj na šiht mi2 pa mal k mamic in sva pršle šele ob 18h dam, pol sva pa še obiske dobile...evo zdej mam pa končn mal mira, utrujena sm ful...mala spi, jest bom šla pa pomoje kr tud počas pod tuš pa spat, če se ne bo nč čvekaluser posted image

krfjolca, upam, da je Anže že ok

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14674
16.9.2007 20:55:35   
urška76
Bogi teli naši novembrčki. No naša se zaenkrat še drži. Upam, da tako tudi ostane. Ane pa ne kar k zdravniku, če samo smrka. Raj pokliči, da ne stakne še kaj hujšega. Mi z vročino pod en teden nismo bili nikoli pri dr. Itak, ti pri prehladu ne da nobenih zdravil, bolniške pa še ne rabiš. Če pa sumiš na kaj drgega pol pa le.
Kemični WC-ji bodo čisto ok, za prvo silo. Bo Miha lahko na pisoar lulal. user posted image  Ura mora biti taka, da bo že sonček (pa spet našadva nebosta nič spala user posted image )tam okol desetih pol enajstih? user posted image  
Evo zdej mi je pa mož prinesel svojo veliko rito za mojo ogromno rit in me je skor s stola vrgu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  585 586 [587] 588 589   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  585 586 [587] 588 589   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

Ime
petruska

Katarina, Klementina ali Kristina?

Katarina (65%)

Klementina (14%)

Kristina (21%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!