Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za vse nas... 
Držim pesti, da se bo čimprej vse uredilo.
,naš malček brca 100 na uro,skoraj non-stop,tako da spim že res minimalno ker ni mira -ali on ali wc
.
kavico vsem.
je do pol enih omagal na okol. Naša bivša hiša je totalno zalita (pol metra vode v njej, sem tok vesela, da ne živimo več tam). Danes je prava katastrofa. Sem slišala po radiju da so 4 umrli v tem neurju. Upam, d aje zdaj konec s temi katastrofami. Zunaj pa sije zaj tak lep sonček, da človk pomislil ne bi, da se je karkol dogajalo sinoči.
je bil včeri cel dan aktiven. Mes tut binca bolj po zgornjem delu (pod rebri, želodec), me pa včasih mal zavibrira - kot utrip (ko se mu kolca) na spodnjem delu, bi znala bit že obrnjena.
je danes dosti bolj miren, ko da ve da atija ni doma. No, seveda ve saj sem mu vceraj povedala, da njegov ati pomaga drugim, da jih ne bo voda zalila. Njegov ati je junak
, a ves da je moj nick ajtak? Se vedno zmotis