ninauk
|
evo, sej pravim, da ste čist nore od čvekanje.. komi komi da se prebijem čez vse, pa če vsak dan ne čekiraš si sploh out . No tko je pri nas...: SPANJE: ponoči super, Nuša spi v svoji postli zraven nas, doji se ene 2 x na noč, mam čist malo lučko, ki jo prižgem, ko se podoji pa ne podiramo kupčka, sam preložim jo hitro nazaj in spet spimo. Je kar super. Enkrat se je pa čist zbudila in sem jo pol mela pri sebi.. Čez dan pa je pestro. Spimo ne lih dosti, z izjemo deževnih dni, takrat mal več.. pa pol utegnem lih kej skuhat pa pospravt. Likalnik jo itak tko moti (para), da sploh ne likam dokler ne gre spat.. Tako da sem včeri gledala Razočarane gospodinje in likala obenem . VOZIČEK in VREČA / KENGURUJČEK - tle pri nas na Krasu pozimi piha, ne glede al je zima mila al mrzla, tko da itak rabim vrečo, imam ful ful toplo in je super. Tako da sploh tamalmu nisem dajala pajacka gor, ampak sam bundico, če ni blo premrzlo. Hudič pa je, k se Nuša noče vozit kej preveč,.. Lovit moram ure, ko spi (oz. jst mislim da bo spala).. ;-) Tisti trakovi od MojSkratek zgledajo super.. bi blo boljš to met. Ampak mam že sposojen kengurujček od BabyBjorn. Za zdej ni lih dobr, smo ga dvakrat meli za v trgovino, pa ni lih no še za mmet.. čene pa sem ga ful uporabljala pri fantku, po ene 3 mesecih. Pozimi sva šla vsak dan ven in če je bil dež oz. slabo vreme, sva šla s kengurujčkom. Tud na smučanje ko smo šli, nismo jemali vozička s sabo, ampak kar kengurujček in je blo prav super. tolko. zdej pa se že zbuja.. Aja - Antigona.. tud jst sm ti poslala slikco za zmanjšat.. .. hvala, ko boš utegnila.. papa
|