|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
18.9.2007 13:29:19   
tonja
krst - sva se odločila za 1. adventno nedeljo - samo moram it še preverit, če bo župnik takrat hotel, ker je že kar vse skupi malo praznično

spanje ponoči - že kar nekaj dni spi po 6 ur skupi (že trkam), ko ga dojim prižgem lučko čisto na malo (je na pontenciometer) in se z njim ne ukvarjam preveč, da ga ne zbudim, pa tudi kupčka nama ne uspe podret, ker je čist omotičen na rami in previjam ga tudi ne. potegne pa ene parkrat in že spi naprej.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 851
18.9.2007 13:30:12   
Petjana
A še katera spi z dojenčkom? Jaz ga imam kar pri sebi v postelji.

Ja midve tudi....skupaj na kavču, ata pa  v spalnici  s  tavečjimuser posted image .
Vem da bo treba to počas  spremenit, akaj ko je tok  fino,ko po dolgem  času spet spim, z izjemo  enega nočnega podoja.
Ta večji pa  se  večkrat ponoči  zbudi  in  potem   se še jaz.Potem pa traja  da spet nazaj  zaspim.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 852
18.9.2007 13:33:07   
Petjana
V vozičku imamo pa torbo in je prov fino,ker ko  zaspi  v vozičku,lahko user posted image  brez bujenja odnesem  v stanovanje. Pozimi, pa še kombinezonček in je  dovolj  toplo.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 853
18.9.2007 13:33:48   
tonja
kengurujček - tudi midva bi ga kupila pa se tudi meni zdi, da 1. mesečnik še ni za not.

kapljice - koliko časa se jih daje? a bomo porabili samo to stekleničko ali jih bomo še dobile?
Drugače so pa fullllll zanič, sem jih zadnjič malo probala pa bi mi blo kmalu slabo ni čudno da se Lovro tako namrdne!

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 854
18.9.2007 13:33:48   
Jumpy
Sicer pa pri nas še vedno vsi govorijo, da je šest tednov po porodu smrt pod posteljo. Pa ga potem res nisem upala kaj dosti biksati tisti čas user posted image , saj so to kar hude grožnje (pa čeprav le na bazi ljudske pripovedke)user posted image . Ko pa je minilo, pa hop v life! user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 855
18.9.2007 13:36:58   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Sicer pa pri nas še vedno vsi govorijo, da je šest tednov po porodu smrt pod posteljo. Pa ga potem res nisem upala kaj dosti biksati tisti čas user posted image , saj so to kar hude grožnje (pa čeprav le na bazi ljudske pripovedke)user posted image . Ko pa je minilo, pa hop v life! user posted image

tudi pri nas to pravijo.

MI SMO ŽE TUDI ČEZ. RAVNO DANES!!!

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 856
18.9.2007 13:41:40   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

pajac -  vidim da si iz kamnika. A si mogoče mela patronažno Majdo, k sm enkrat zasledila da si mela eno blond, simpatično. Taka full počasna pr previjanju pa oblačenju, pa očala ima??
Ja jst sm tud iz kamnika. Kjerga zdravnika pa mas pr posvetovalnici??

mislim da je ta sam imena še vedno ne vem...

Naročila sem se pa pri novaku..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 857
18.9.2007 13:47:53   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

tudi pri nas to pravijo.

Ja sej zato so sprehodi rizični, ker se mamica lahko prehladi. Moja prjatlca je bla mal preveč korajžna, je bla mal na prepihu, je vročino 40 dobila, se ji je kr  bledl.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 858
18.9.2007 13:48:29   
Jumpy
Uuuu, Pajac, se boš pa načakala, kaj? Sej Novak je res ful dober, moji otroci tudi k njemu hodijo. Samo Miha sem pa v posvetovalnico kar k Brezniku naročila, ker je blo skoraj en mesec manj za čakat za prvi pregled.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 859
18.9.2007 13:50:14   
ninauk
evo, sej pravim, da ste čist nore od čvekanje.. komi komi da se prebijem čez vse, pa če vsak dan ne čekiraš si sploh out user posted image user posted image user posted image .

No tko je pri nas...:
SPANJE: ponoči super, Nuša spi v svoji postli zraven nas, doji se ene 2 x na noč, mam čist malo lučko, ki jo prižgem, ko se podoji pa ne podiramo kupčka, sam preložim jo hitro nazaj in spet spimo. Je kar super. Enkrat se je pa čist zbudila in sem jo pol mela pri sebi..
Čez dan pa je pestro. Spimo ne lih dosti, z izjemo deževnih dni, takrat mal več.. pa pol utegnem lih kej skuhat pa pospravt. Likalnik jo itak tko moti (para), da sploh ne likam dokler ne gre spat.. Tako da sem včeri gledala Razočarane gospodinje in likala obenem user posted image .

VOZIČEK in VREČA / KENGURUJČEK - tle pri nas na Krasu pozimi piha, ne glede al je zima mila al mrzla, tko da itak rabim vrečo, imam ful ful toplo in je super. Tako da sploh tamalmu nisem dajala pajacka gor, ampak sam bundico, če ni blo premrzlo.
Hudič pa je, k se Nuša noče vozit kej preveč,.. Lovit moram ure, ko spi (oz. jst mislim da bo spala).. ;-)user posted image
Tisti trakovi od MojSkratek zgledajo super.. bi blo boljš to met.
Ampak mam že sposojen kengurujček od BabyBjorn.
Za zdej ni lih dobr, smo ga dvakrat meli za v trgovino, pa ni lih no še za mmet..

čene pa sem ga ful uporabljala pri fantku, po ene 3 mesecih. Pozimi sva šla vsak dan ven in če je bil dež oz. slabo vreme, sva šla s kengurujčkom. Tud na smučanje ko smo šli, nismo jemali vozička s sabo, ampak kar kengurujček in je blo prav super.
tolko.

zdej pa se že zbuja..

Aja - Antigona.. tud jst sm ti poslala slikco za zmanjšat..user posted image .. hvala, ko boš utegnila.. papa

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 860
18.9.2007 13:50:43   
Jumpy

tudi pri nas to pravijo.

No, evo, zdej pa žur 24 ur! user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 861
18.9.2007 13:53:36   
abc100

tudi pri nas to pravijo.

Ja, joške pa doma pust!!user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 862
18.9.2007 14:00:33   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

tudi pri nas to pravijo.

Ja, joške pa doma pust!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 863
18.9.2007 14:05:45   
tonja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 864
18.9.2007 17:13:22   
LadyB

IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Eno vprašanje: Kolk kej priporočate kenguru? Jst sm ga dobila za dar, pa se mi zdi full nestabilen. Uglavnem sej sploh nevem od kjerga mesca se lohk to uporablja, a je priporočen za user posted image  stare 1. mesec.

Ne, za en mesec stare se ne priporoča, čeprav v navodilih piše, da je od 0+. Vsaj glavico mora držat stabilno, da se ga lahko uporablja.

A ti si tud iz Kamnika? Iz kerga konca to?

Jst sm pa iz Kranjske, tm uni bloki pr slaščičarni Toskana. Sam nebom vec dolg kamničanka ker se bova kmal preselila k user posted image , mi kar mal mori.
Jst mam tud Breznika, Novak je pa treba tok za čakat.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 865
18.9.2007 17:53:24   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: April

Jaz se sprehajam samo s kengurujčkom, kjer takoj zaspi. V vozičku aenkrat še vedno joka.

Pajac, jaz sem danes naročila lefaksin proti krčem. Bom poročala, če je res tok fajn. Pri nas se druge kapljice ne obnesejo.

jaz spim z našim jakcem, oziromaspi jakec z nama z atijem, pred spanjem pa se nas nagnete vseh 5user posted image

sem dobila trak za nošenje nazaj in zgleda da bom hodila samo še z njim nasprehoduser posted image tud naš v vozičku ni zadovoljen

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 866
18.9.2007 18:46:09   
LadyB
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

IZVIRNO SPOROČILO: April

Jaz se sprehajam samo s kengurujčkom, kjer takoj zaspi. V vozičku aenkrat še vedno joka.

Pajac, jaz sem danes naročila lefaksin proti krčem. Bom poročala, če je res tok fajn. Pri nas se druge kapljice ne obnesejo.

jaz spim z našim jakcem, oziromaspi jakec z nama z atijem, pred spanjem pa se nas nagnete vseh 5user posted image

sem dobila trak za nošenje nazaj in zgleda da bom hodila samo še z njim nasprehoduser posted image tud naš v vozičku ni zadovoljen

Mi trije tud vsi skupi spimo, nam je prav lepo, čeprav je očija strah da ga nebo pomečkal, pa se vedno k robu postelje stisne. Pa je full lažji ponoč ko se zbudi pa mu sam joško v usta dam pa oba zaspiva takoj naprej

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 867
18.9.2007 19:53:27   
*lenc@*
Kapljice_P je rekla da se jih jemlje do enega leta. A kera jemlje samo d3??

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 868
18.9.2007 19:55:31   
Anonimen
lenča mi jemljemo samo D3 in sicer OleovitD3

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
18.9.2007 20:02:34   
Talika19
Naš pa spi kar v košku. Z nama v postelji je spal samo ene 3x (del noči), pa se jaz ne počutim dobro in tudi ne spim fajn, ker se skoz bojim, da ga ne bom pomečkala, mojga pa je enako strah. Še ko ga ni pri nama v postelji, se moj user posted image  zbudi pa mene previdno šlata, ker ne ve če sem jaz ali user posted image . user posted image user posted image

Drugač imam jaz tudi prižgano čisto majhno lučko, ker drugače ne vidim kako mali zagrabi joško (ga moram skoz mal kontrolirat). Bom probala kdaj v temi, če bo ratalo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 870
18.9.2007 20:50:45   
tia01
Antigona hvala za pomanjšanje slikice, men jo ni ratal pomanjšat user posted image . Joj spet ne morm nč kej dost napisat, ker se že joka Timon. Grem, čau.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 871
18.9.2007 21:12:34   
Errai
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Jaz ga imam trenutno doma sposojenega od tukaj: http://www.mojskratek.si/trgovinica.html
Ampak imam težave z nameščanjem Lukija notr. Sem klicala o punco k jih prodaja oz. sposoja pa se bom dogovorila z njo da mi pokaže. Pravi da ima trenutno ful gužvo, amapk upa, da ji bo ratal. Je rekla da me jutri pokliče. Iz kje pa si? Jaz sem na Vrtnariji in konec koncev se lahko tudi dobive dokler ga imam doma, pa ga sprobaš tudi ti...

Potem sva pa sosedi. Jaz sem tudi z Vrtnarije. Moj se bo baje zmenil z eno kolegico, ki ima tudi tale sling, da nam ga pokaže. Če ne bo šlo, se ti pa oglasim. Do kdaj pa imaš sling doma?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 872
18.9.2007 21:32:17   
saskija
Ženskice o kakšni smrti pod posteljo ve to govoriteuser posted image sem čitala za nazaj pa nimam toliko časa da sve prečekiram. Razsvetlite me, no naš je že star 6 tednov, tako da sem že mimo ali kako??

Ta trak je zakon, sem ga sedaj namontirala v položaj "vage" in se je podojil in zaspančkal. Roke so fraj in lahko malo tipkamuser posted image . Celo navodila za vezanje mi je prijateljica vrnila. Je bil kar drag nakup ampak vidim d ase je izplačal. nisem pavedela, da se sposoja in celo pokaže kako in kaj.

No škoda,da ste vse iz drugega konca in ni nobene štajerke, sem vam kar malo fauš vašega Orehka in skupnih druženjuser posted image .

danes sem mu prvič dala AD3 pa je cel dan ful spal, jedel- mogoče so pokvarjeneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Errai)
Neposredna povezava do sporočila: 873
18.9.2007 21:38:24   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Ženskice o kakšni smrti pod posteljo ve to govoriteuser posted image sem čitala za nazaj pa nimam toliko časa da sve prečekiram. Razsvetlite me, no naš je že star 6 tednov, tako da sem že mimo ali kako??

Če boš uprašala kakšno starejšo žensko, ti bo rekla, da pod porodnico 6 tednov krsta leži. To pomeni, da je prvih 6 tednov mamica bolj švoh in se more merkat.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 874
18.9.2007 21:39:17   
*lenc@*
Poopsie, kolk kapljic pa daješ?men so napisal 1-3 kapljice.

K ad3 pa mi je predpisala postopno do 7 kapljic na dan. Mate ve enako?

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Ganljiv poklon mamicam nedonošenčkov
Ob materinskem dnevu so mamice nedonošenčkov v ljubljanski porodnišnici razveselili s knjigami Junaki prvega nadstropja ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?