|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
18.9.2007 21:49:07   
saskija
jaz imam predpisano 5 kapljic, pa sem mu jih danes kar vseh pet prvič nakapala (ne vem kaj sem si mislila, namesto, da bi postopoma)- ja na srečo se ni zgodilo čisto nič.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 876
19.9.2007 6:48:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Poopsie, kolk kapljic pa daješ?men so napisal 1-3 kapljice.

K ad3 pa mi je predpisala postopno do 7 kapljic na dan. Mate ve enako?

Oleovit kapljice so bolj  oz.vsebujejo več vitamina D kt AD3 zato je dovolj le 1 kapljica. AD3 se pa daje postopoma ja...

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
19.9.2007 8:42:32   
Antigona
Irena jaz ga bom verjetno še danes vrnila. Žal predstavnica ni imela časa da bi mi pokazala (nekaj se selijo, firmo al kaj), jaz sem sicer še probavala, pa Lukiju neki ni najbolj všeč. Sicer pa je zdaj voziček čisto sprejel, tako da mi je sedaj vseeno...

Irena lahko se pa kdaj dobive in greve skupaj na sprehod... Iz katerega bloka pa si? Jaz sem v osmici (ta novi bloki).

Tia ni problema, še kdaj če boš rabila. In tudi ostale mi lahko kadarkoli pošljete slikco za zmanjšat. Sam mail si spravte, da mi ga ni treba skoz pisat user posted image .

Jaz zaenkrat kar dajem AD3 kapljice, danes smo na 6 kapljicah in zaenkrat je vse ok. Tko da upam, da se to ne bo spremenilo...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 878
19.9.2007 8:53:34   
pajac
Saj AD3 kapljice dobijo ob prvi posvetovalnici, a ne??

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 879
19.9.2007 8:56:59   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB
Jst sm pa iz Kranjske, tm uni bloki pr slaščičarni Toskana. Sam nebom vec dolg kamničanka ker se bova kmal preselila k user posted image , mi kar mal mori.
Jst mam tud Breznika, Novak je pa treba tok za čakat.

Potem smo pa skoraj sosedi... Jaz sem v ta novih blokih... Pa z Jumpy smo se dobile  v Toscani (takrat ko ni imela nobenih težav z nosečnoostjo in nato par dni kasneje rodila, a ne Jumpy user posted image )..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 880
19.9.2007 9:01:29   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Uuuu, Pajac, se boš pa načakala, kaj? Sej Novak je res ful dober, moji otroci tudi k njemu hodijo. Samo Miha sem pa v posvetovalnico kar k Brezniku naročila, ker je blo skoraj en mesec manj za čakat za prvi pregled.user posted image

So me naročili 9.10. kar je malo več kot 1 mesec Petrove starosti. Se mi ni zdelo prehudo..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 881
19.9.2007 9:02:48   
Antigona
Pa še tole, prejle sem sprobala tisti Baby vac, čistilec za nosek in je res super. Priklopiš na sesalec, pritisk je pa ravno tojšen, da lepo povleče smrkeljčke ven. Sem sprobala tudi na sebi, da sem videla koliko potegne. U glavnem super je, pa še drago ni (11 eur). Torej če še katera predvideva da ji bo prav prišel, je Sisy zadnjič na forumu novorojenček dojenček odprla temo in tam ga lahko naročite, oz. mislim da je treba Riji poslat ZS.

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 882
19.9.2007 9:04:11   
pajac

Tale moja žaba se ne more odločit ali bi spala, ali zizala, ali oboje hkrati...user posted image user posted image user posted image

Grem pa pridem kasneje...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 883
19.9.2007 9:18:51   
Jumpy
AD3 mam jaz 5 kapljic, vendar sem še vedno pri eni.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 884
19.9.2007 9:19:48   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

So me naročili 9.10. kar je malo več kot 1 mesec Petrove starosti. Se mi ni zdelo prehudo..

Res ni prehudo. Fino.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 885
19.9.2007 9:21:59   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Potem smo pa skoraj sosedi... Jaz sem v ta novih blokih... Pa z Jumpy smo se dobile  v Toscani (takrat ko ni imela nobenih težav z nosečnoostjo in nato par dni kasneje rodila, a ne Jumpy user posted image )..

Ja, jest sem bla takrat res ko rožca. Pa pol še ene par dni...user posted image

Pol se bomo pa lohk enkrat na kavi zmenle, ko bosta vedve mal na red prišle.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 886
19.9.2007 9:28:02   
Jumpy
Naš najmlajši se je pa odločil, da se bo bolj zgodaj zbujal. Pravi, da je okoli šestih ravno prava ura. Če pa malo prej, pa toliko bolje. Pišuka, no.user posted image

Naš sredinček pa je izjavil, da je on fičfirič. Tako ima zdaj razlog, da lahko dela lumparije po hiši. user posted image  Sedaj, ko mu je po skoraj enem tednu vročina za silo padla, mora vse nadoknaditi. Sem pa očitno njegove živalce (beri: viruse) fasala sedaj jaz. user posted image  Nimam še vročine, grlo pa je tako boleče, da slino raje ven pljuvam, kot požiram.user posted image  

Jah, takle mamo.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 887
19.9.2007 9:41:37   
Jumpy
Saskija saj imamo tudi štajerke, samo so se nekam potuhnile. user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 888
19.9.2007 10:06:53   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Pa še tole, prejle sem sprobala tisti Baby vac, čistilec za nosek in je res super.

super,komaj čakam da ga dobim ker tole ne -spanje zarad Sarinega noska je že 2much! Revca se celo noč matra z dihanjem midva pa tut ker jo poslušava...user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 889
19.9.2007 10:09:02   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Poopsie, kolk kapljic pa daješ?men so napisal 1-3 kapljice.

K ad3 pa mi je predpisala postopno do 7 kapljic na dan. Mate ve enako?

Oleovit kapljice so bolj  oz.vsebujejo več vitamina D kt AD3 zato je dovolj le 1 kapljica. AD3 se pa daje postopoma ja...

Men se pa una kapljica Oleovita porazgubi v večernem dodatku mleka,pol se nama pa še dogaja da mleka noče spit in posledično une kapljice ne dobi...Bo treba to kaplco dat direkt v usta...user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 890
19.9.2007 10:13:41   
chips
Dan.
Kako ste kaj?
Nik ima pa danes posvetovalnico.A mi lahko poveste kaj vse moram nesti s seboj oz dokumentov.Sem že pozabla od prvič.Verjetno zdr. kartico(ta še ni prišla),bom svojo vzela,pa odpustnico,a mogoče še kaj??

Drugače se imamo pa fajn,Tea se navaja da ima bratca,malo je ljubosumna,kadar ima kdo drug Nik-a v rokah ga more dat takoj meni,se začne kr jokati in govori zraven Nika mamici.
Se boji za njega. Je pa joj če smo sami trije doma in ko se začne Nik jokat se mora Tea tudi jokat.In ji komaj razložim da je lačen in da ga trebušček boli,no potem je pa za 5 minut dobro .Potem pa spet Nik zajoka in se Tea spet dere ,mamica moja,ati moj.
Eh pa saj se bo navadila.
Uživajte,lp

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 891
19.9.2007 10:29:37   
Nikki24
Živjo!

Upam, da ni katero od vas včeraj zalilo. Mi v Ljubljani imamo srečo. Tim je še vedno ful priden, ponoči super spiva, večinoma se dojiva samo 1x na noč (od 21h do 9h), včasih pa 2x. Dva dni nazaj ga je malce zvijalo in mislim, da je bilo krivo mleko, ki sem ga spila, ker drugega ni moglo biti. Tako da zdaj pijem mleko le še v kavi, jogurte sem pa tako že prej črtala.
Mi smo že včeraj dobili davčno številko, torej en teden pred 1. mesecem starosti. Zdaj imamo že vse dokumente, edino osebne še ne bomo dali delati, ker ne bomo še šli v tujino.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 892
19.9.2007 10:42:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Men se pa una kapljica Oleovita porazgubi v večernem dodatku mleka,pol se nama pa še dogaja da mleka noče spit in posledično une kapljice ne dobi...Bo treba to kaplco dat direkt v usta...user posted image

v usta ja, ali pa na cucelj...jst dajem na cucelj od flaške in lepo  zagrabi in spije.

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 893
19.9.2007 10:43:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: chips

Dan.
Kako ste kaj?
Nik ima pa danes posvetovalnico.A mi lahko poveste kaj vse moram nesti s seboj oz dokumentov.Sem že pozabla od prvič.Verjetno zdr. kartico(ta še ni prišla),bom svojo vzela,pa odpustnico,a mogoče še kaj??

Uživajte,lp

Jst sem rabila odpustnico, mojo in pa od Tjaše, pa svojo zdravstveno izkaznico in to je to.

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 894
19.9.2007 10:55:39   
saskija
Zgleda da je moj Jaka edini, ki ga po AD3 ne zvija, ko bi bilo še z mlekom takouser posted image .

Zdaj pa šibiva na zrak ne vem ali naj gre kar v ruti ali ga naj daqm v voziček, ker v vozičku vedno nekaj sitnari, tu pa mi sedaj tako lepo spiuser posted image . Jo bom kar na pekersko gorco  mahnila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 895
19.9.2007 11:21:01   
crtka
Ste pa res pridne za čvekat. Glede kengurujčka mi ga uporabljamo že ene tri tedne predvsem zvečer ko ima mali krče,se mi zdi da mu ful ublaži. Imam pa tudi štorkljo sam jo ne znam zavezat navodil pa nimam, ali ima mogoče katera navodila?
Spanje- kakor kdaj? To noč je bilo super je spal 5 ur v kosu, drugače pa se mi redno zbuja na tri ure. Imamo pa zveč problem za ga uspavat nam rabi skoraj 2 uri da zaspi, imamo pa spalnico v zgornjem štuku pa mislim da ga to moti.
Spi pa v svojem košku, sem imela prej košek dol v dnevni gor pa posteljico sam ni hotel notri spat, zdej pa smo še košek gor nesli, čez dan pa spi v vozičku.
Smo imeli v petek posvetovalnico in se je naš mali zredil za 1,5 kg se pa sam dojimo. Imamo pa po ličkah pikice kot neke mozolčke pa me zanima, če ima še od kake  pa koliko časa jih ima, ker naš jih ima že od rojstva.
Pa lepo čvekajte še naprej.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 896
19.9.2007 11:28:33   
birdy
Glede pikic: naša jih ima še vedno pa je stara že sedem tednov. Pomoje bo še kr trajal ker niso šle še skor nč dol.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 897
19.9.2007 13:00:55   
Errai
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Irena lahko se pa kdaj dobive in greve skupaj na sprehod... Iz katerega bloka pa si? Jaz sem v osmici (ta novi bloki).

Jaz sem pa na 2d. Prvi blok ob cesti, čisto zraven tiste stavbe, kjer sta bila prej Mercator pa mesnica. Ja, lahko se zmeniva kdaj za sprehod. Jaz se moram najprej še z babico zmenit, katere dneve bo Rok pri njej v varstvu, potem se pa lahko dobiva. Ker, ko bo Rok doma, bo sprehod samo do igrišča, tam guncanje v nedogled, potem pa nazaj domov. Za kakšno daljšo hojo pa dvomim da mi ga bo uspelo motivirat.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 898
19.9.2007 15:23:31   
ninauk
Antigona hvala za pomanjšave- evo, pa mam tud jst moja dva sončeka na avatarju user posted image

Mozoljčki - mi jih mamo od enga tretjega tedne user posted image , patronažna je rekla, da se koža čisti in naj me ne skrbi.
Sicer pa je tudi res, da jem čisto vse, razen fižola pa takih stročnic.. in oreščkov.

KAPLJICE - Nušo so tele AD3 kar fejst napenjale in to niso bli krčki - ker sem ji ob različnih urah probala in je vedno čez dol.št. ur prijelo in jo zvijalo. Zdej pa smo kupili v Italiji ene (6,5 EUR) in danes sem ji prvič dala, pa jo nč ne zvija. To nam je tud patronažna povedala. Vam poročam še naprej kako bo in če katera rabi, da ji kupim pa pošljem nej pove, k smo tle lih 2 km od meje, pa komot to nardim (če bo le pomagalo seveda).

Čene pa ji jst te kapljice dajem na žličko z malo čajčka (kar mojga). Kar lepo spije.. Mal jo privzdignem, prislonom žličko na usta in odpre, pa spije. user posted image

Bodte fajn.

(odgovor članu Errai)
Neposredna povezava do sporočila: 899
19.9.2007 15:36:01   
chips
No midva sva iz posvetovalnice. Velik je 58cm,in ima 5360g.Drugače je vse v redu samo ko ga je prijela za rokice in ga gvignala ni glavice dosti dvignil(al neki takega)in ker daje glavico kr nazaj mi je pokazala da ga moram sedaj drugače dvigovat na roke .In ko ga imam v rokah mora biti tako zvit v jajčko kot v trebuhu.
Upam da bo vse v redu do naslednjič.
lp

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu ninauk)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?