|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
20.9.2007 9:09:39   
Antigona
Pajac, a knjigo ti je že kej ratal prebrat?

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 926
20.9.2007 9:11:06   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Meni pa (morm potrkat) Janeza nikol ni treba tko uspavat, da bi ga nosila al pa ujčkala. Midva se podojiva, pol ga pa v postlco položim in on zaspi, drgač pa prej še mal okol gleda.
Moja prjatlca je svojga sina ful scrtala in ga je mogla met skoz po rokah, da se ji je že kr mešal, pa čist skoz je mogu bit en z njem, tud minute ni smel bit sam k je bil buden. Tko da jest zdej ful gledam, da ga ne bom scrtala. Pa še srečo mamo, ker ga nič ne zvija. Joka samo če je res lačen, al pa če mu dudka iz ust pade, on pa še ne spi trdno. Res mamo srečo, da mamo (zaenkrat) tok pridnga sina.
Tko da, bravo Janez!user posted image

Držžim pesti da tako stane...najin Peter se je zgleda navadil na roke v 2 dneh kar so ga začeli krči matrat..samo nimam srca da bi ga pustila da se joče...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 927
20.9.2007 9:12:39   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Meni pa (morm potrkat) Janeza nikol ni treba tko uspavat, da bi ga nosila al pa ujčkala. Midva se podojiva, pol ga pa v postlco položim in on zaspi, drgač pa prej še mal okol gleda.
Moja prjatlca je svojga sina ful scrtala in ga je mogla met skoz po rokah, da se ji je že kr mešal, pa čist skoz je mogu bit en z njem, tud minute ni smel bit sam k je bil buden. Tko da jest zdej ful gledam, da ga ne bom scrtala. Pa še srečo mamo, ker ga nič ne zvija. Joka samo če je res lačen, al pa če mu dudka iz ust pade, on pa še ne spi trdno. Res mamo srečo, da mamo (zaenkrat) tok pridnga sina.
Tko da, bravo Janez!user posted image

Držžim pesti da tako stane...najin Peter se je zgleda navadil na roke v 2 dneh kar so ga začeli krči matrat..samo nimam srca da bi ga pustila da se joče...

Sej če bi se Janez joku bi ga tud jest nosila, pa cartala.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 928
20.9.2007 9:13:02   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

obe na 3/4..med dojenjem...

sta super in že poskušava... sinoči je zaspal v polusnu ob meni, kar je super ker ni na rokah, ne na zizi....user posted image user posted image user posted image

Hvala!!!!!!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 929
20.9.2007 9:14:17   
abc100
Včeri sva se cel popoldne, dokler ni šel spat dojila brez nastavkov, ponoči pa dones zjutraj pa sploh ni hotu zagrabit brez njih. A mi lahko kera pomaga, kako nej ga dojim brez nastavkov?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 930
20.9.2007 9:15:01   
pajac

Pajac - moj je dones vidu slikco vašega Petra in pravi, da je čist atiju podobn.

Saj, da ne misliš da ti lahko svojega otročka kakemu drugemu lahko poturiš... nope!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 931
20.9.2007 9:15:28   
abc100

sta super in že poskušava... sinoči je zaspal v polusnu ob meni, kar je super ker ni na rokah, ne na zizi....user posted image user posted image user posted image

Hvala!!!!!!!!!

O kakšnih knjigah govorita?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 932
20.9.2007 9:16:45   
pajac

Kaj pa dela ko je buden? A ga maš v ležalniku čez dan? Janez je že opazil, da so čez ležalnik živalce in jih ful opazuje.

malo opazuje okoli sebe, veliko ziza in kar nekaj se dere  user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 933
20.9.2007 9:17:05   
abc100

Pajac - moj je dones vidu slikco vašega Petra in pravi, da je čist atiju podobn.

Saj, da ne misliš da ti lahko svojega otročka kakemu drugemu lahko poturiš... nope!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

A se ti zdi da je Jerneju podoben? Noben nč ne reče. K je vidu kero slikco sem za avatar dala, mi je reku da sem dala to slikco gor, k zgleda k star ata.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 934
20.9.2007 9:17:47   
Petjana

Jutro punce!

Naš Luka je pa staknu en tak ornk prehlad. Revček komaj diha. No, še dobro da imam sedaj ta Baby vac ki mu ven posesa res vse muce in potem lahko nekaj časa celo normalno diha. Potem je pa seveda treba ponovit vajo. Se mu tako hitro spet zabaše. Sem misnla da ponoči ne bomo spali, pa mu je okoli 10ih ratalo zaspat (med dojenjem) in sem mu naklon ležišča malo dvignila in je revček celo spal do 4ih, potem pa se je okoli pol sedmih zbudil s čisto zabasanim noskom. Ampak ker ponoči ne morem ropotat s sesalcem, sva šla v kuhinjo na kavč in mi je potem zaspal na trebuščku kar na meni...
Ko se je Žan zbudil sem mu pa potem hitro spucala nosek in sedaj spet spančka...

bošček, a Žan je pa ok. 
Da se  do  sobote  pocajtate, da boste lahko prišli na  torto.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 935
20.9.2007 9:18:06   
pajac

Včeri sva se cel popoldne, dokler ni šel spat dojila brez nastavkov, ponoči pa dones zjutraj pa sploh ni hotu zagrabit brez njih. A mi lahko kera pomaga, kako nej ga dojim brez nastavkov?

zakaj si jih začela uporabljat?? Da vidimo v čem je problem?

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 936
20.9.2007 9:19:51   
pajac

A se ti zdi da je Jerneju podoben? Noben nč ne reče. K je vidu kero slikco sem za avatar dala, mi je reku da sem dala to slikco gor, k zgleda k star ata.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Potem mu rečči da tudi on zgleda kot stari ata!!!!! Na tej sliki se mi zdi ful podoben Jerneju...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 937
20.9.2007 9:20:56   
pajac

Hvala!!!!!!!!!

Brez joka v sanje in dojenje in materinstvo iz srca...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 938
20.9.2007 9:21:09   
Antigona

Hvala!!!!!!!!!

Bravo Peter user posted image  user posted image  user posted image !!!
Le tako naprej!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 939
20.9.2007 9:22:03   
abc100

Na intenzivni je po flaši piu, pol pa mojih bradavic ni hotu al mogu zagrabit, kr igrov se je neki. So mi sestre prnesle, da nej probam.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 940
20.9.2007 9:22:20   
pajac

Jutro punce!

Naš Luka je pa staknu en tak ornk prehlad. Revček komaj diha. No, še dobro da imam sedaj ta Baby vac ki mu ven posesa res vse muce in potem lahko nekaj časa celo normalno diha. Potem je pa seveda treba ponovit vajo. Se mu tako hitro spet zabaše. Sem misnla da ponoči ne bomo spali, pa mu je okoli 10ih ratalo zaspat (med dojenjem) in sem mu naklon ležišča malo dvignila in je revček celo spal do 4ih, potem pa se je okoli pol sedmih zbudil s čisto zabasanim noskom. Ampak ker ponoči ne morem ropotat s sesalcem, sva šla v kuhinjo na kavč in mi je potem zaspal na trebuščku kar na meni...
Ko se je Žan zbudil sem mu pa potem hitro spucala nosek in sedaj spet spančka...

revšče...  Pocartaj ga šše od nas da hitreje mine...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 941
20.9.2007 9:22:47   
Antigona

Hvala!!!!!!!!!

Elizabeth Pentley: Otroško spanje, brez joka v sanje
Ful zakon knjiga!!!

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 942
20.9.2007 9:23:41   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: janana

Jutro punce!

bošček, a Žan je pa ok. 
Da se  do  sobote  pocajtate, da boste lahko prišli na  torto.

Ja, Žan je ok. Bom zdej par dni notr da se Luka pocajta, pa da bomo potem lahko prišli na torto...

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 943
20.9.2007 9:24:41   
Antigona

Jutro punce!

revšče...  Pocartaj ga šše od nas da hitreje mine...

Veš da ga bom, ampak zdej mirno pančka ker ima čist nosek.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 944
20.9.2007 9:31:32   
pajac

Na intenzivni je po flaši piu, pol pa mojih bradavic ni hotu al mogu zagrabit, kr igrov se je neki. So mi sestre prnesle, da nej probam.

neč, po moje se je navadil in ga je treba odvaditi, postopoma seveda, ččez nočč ne gre....

mal za pomoč, jaz sem si kar veliko pomagala s tem....

http://med.over.net/forum5/read.php?94,4199004,4199004#msg-4199004

http://med.over.net/forum5/read.php?94,4160342,4160342#msg-4160342

http://www.dojenje.net/vprasanja.htm#_9._NASTAVKI_ZA_1

mogoče je malo dosti za prebrat, ampak meni je moj sprintal pa sem brala med dojenjem....

srečno!!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 945
20.9.2007 9:33:18   
Antigona
Sisy, a ti si že dobila pumpico? Si jo že sprobala?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 946
20.9.2007 10:06:53   
Sisy

Sisy, a ti si že dobila pumpico? Si jo že sprobala?

NE ŠE...user posted image pa komi čakam ker naša sploh ne more ponoč spat ker tk težko diha...dons smo mel spet pestro tko da sem poskusila celo z Chiccotovo ročno pumpico pa je šlo mal ven pa ne dost...Je smrkelj šel ven pa ga je nazaj not potegnilauser posted image  groza,men se kr smili....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 947
20.9.2007 10:09:21   
Sisy

Ampak ker ponoči ne morem ropotat s sesalcem,

sej to je glih men moj zanč reku: a ti mislš pol ponoč z sesalcem okol ropotaat  user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 948
20.9.2007 10:20:55   
pajac
A si sprobala Sterimar??

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 949
20.9.2007 10:20:59   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Ampak ker ponoči ne morem ropotat s sesalcem,

sej to je glih men moj zanč reku: a ti mislš pol ponoč z sesalcem okol ropotaat  user posted image

Jaz bi sigurno ropotala, ampak ne smem Žana zbudit, za ostale mi je pa vseeno...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?