|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
20.9.2007 10:25:24   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

A si sprobala Sterimar??

jaaa sem ga kupila pa res ful fajn špricne v nos...pa smrkelj ven prleze pol pa tut gre takoj nazaj notuser posted image  za pop...

Edina slabost Sterimarja je da ga lahko uporabljaš samo če maš otročka pokonci,če leži potem ne šprica dobr....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 951
20.9.2007 10:26:18   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Ampak ker ponoči ne morem ropotat s sesalcem,

sej to je glih men moj zanč reku: a ti mislš pol ponoč z sesalcem okol ropotaat  user posted image

Jaz bi sigurno ropotala, ampak ne smem Žana zbudit, za ostale mi je pa vseeno...

dej mi povej...pa zaug res ni premočen za tok mejnga dojenčka?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 952
20.9.2007 10:36:23   
pajac

sej to je glih men moj zanč reku: a ti mislš pol ponoč z sesalcem okol ropotaat  user posted image

Jaz bi sigurno ropotala, ampak ne smem Žana zbudit, za ostale mi je pa vseeno...

a imate obe tako švoh pljuča??? user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 953
20.9.2007 10:37:03   
Antigona
dej mi povej...pa zaug res ni premočen za tok mejnga dojenčka?

Res ne, pa sej vidš da jo vsi hvaljo.
Sicer pa z uno navadno pumpico je bil jok in dretje ko sem sam enkrat probala neki ven dat (pri Žanu je blo isto), tukaj pa niti ne pisne, pa še vse ven pozauga user posted image , u glavnem je res zakon!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 954
20.9.2007 10:37:42   
pajac
ne vem kaj mi nagaja, mi vse ššumnike 2x napišše in moram popravljet..
Zdaj bom pa pustila da pokažžem kako to izgleda...

Moj piššek pa spi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žže  uro in pol...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 955
20.9.2007 10:38:02   
Antigona

a imate obe tako švoh pljuča??? user posted image user posted image user posted image

Sicer nisem probavala, ampak je cevka kar dolga, in če sesalec konkretno zreducira svojo moč, potem jaz ziher nimam dost močnih user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 956
20.9.2007 10:38:49   
pajac

A si sprobala Sterimar??

jaaa sem ga kupila pa res ful fajn špricne v nos...pa smrkelj ven prleze pol pa tut gre takoj nazaj notuser posted image  za pop...

Edina slabost Sterimarja je da ga lahko uporabljaš samo če maš otročka pokonci,če leži potem ne šprica dobr....

moj dela normalno, Aquamaris je pa bil zaničč in ga zdaj imam za sebe...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 957
20.9.2007 10:39:23   
Antigona
Moj pišek se je pa prejle zbudil, sem ga previla, podojila in zdaj spi dalje...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 958
20.9.2007 10:40:19   
Antigona
A ja, pa jst tud dajem Sterimar v ležečem položaju, še nikoli ga nisem dala ko bi bil pokonci, tudi pri Žanu ne...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 959
20.9.2007 10:40:22   
pajac
ej a je kakššna meja za oddajo papirjev za otrošški dodatek???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 960
20.9.2007 10:42:49   
pajac
Peter pa ima zdaj ta prave krčče... kot iz knjige ob 3 tednih... Ga kar zvije in takrat nočče niti dojit... Smo iskali kapljice od korošških lekarn ampak jih nismo dobili, moj je pa nato kupil Sab simplex pa se mi zdi da je malo pomagal...

Je pa tako da Peter skoraj celo nočč opleta z rokami in stoka in se zvija, ob tem pa se ne zbudi...user posted image user posted image A se kateri tudi to dogaja???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 961
20.9.2007 10:56:07   
abc100

Najbolš je čim prej. Še pet minut ni, odkar je Jernej šou na socjalno oddat. Drgač je pa rok 90 dni od rojstva. Če kasnej neseš, ti nhe vrnejo za vse mesce nazaj.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 962
20.9.2007 11:04:15   
Antigona

V roku treh mesecev od rojstva moraš oddat, da dobiš otroške dodatke od takrat ko se je rodil. Če oddaš kasneje pa dobiš od tistega meseca naprej...

Jaz mam pripravljeno, sam nest moram. Je pa ful zoprno ker so v tretjem štuku (seveda brez dvigala) jaz pa vedno z Lukijem okol hodim...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 963
20.9.2007 11:10:54   
abc100

V roku treh mesecev od rojstva moraš oddat, da dobiš otroške dodatke od takrat ko se je rodil. Če oddaš kasneje pa dobiš od tistega meseca naprej...

Jaz mam pripravljeno, sam nest moram. Je pa ful zoprno ker so v tretjem štuku (seveda brez dvigala) jaz pa vedno z Lukijem okol hodim...

Zato sem pa jest svojga poslala.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 964
20.9.2007 11:12:05   
abc100
Mene pa nekaj glede krčkov zanima. Koliko časa po dojenju ga začne zvijat?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 965
20.9.2007 11:19:30   
abc100
Nič ni bilo z oddajo otroških dodatkov, ker danes niso uradne ure!user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 966
20.9.2007 11:23:29   
Antigona
ne, res ne , jutri so mislim da dopoldne in do 12ih ali pa 1ih...
Ne vem čist točno... Sej jst jih bom pa nesla enkrat ko bom s kom skupaj na sprehodu, pa bo spodaj počakal...

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 967
20.9.2007 11:53:24   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Mene pa nekaj glede krčkov zanima. Koliko časa po dojenju ga začne zvijat?

mojega obččasno zvija tudi med dojenjem... menda tisti gastrokoliččni refleks.... tako da ni pametnega odgovora...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 968
20.9.2007 12:52:32   
birdy
Chips, to je dobr zarad tega da se otrok ne matra k proba glavco gor držat. K s takim dviganjem mu jo podpreš, pa še manj moorojevega refleksa sprožaš k pri dviganju iz hrbta. Drgač nej te pa ne skrbi. To se da vse popravt. Pa tud še bo na konc treba v razvojno ambulanto pa k fizioterapevtu ni nč hudga. Če ti po pravici povem jaz komaj čakam da greva spet k fizioterapevtki ker je prov fajn. Pokaže ti pravilen handling, mal masaže, ... Pa še pol še za naslednga otroka veš kako je prav. Pa ta pravilen handling sploh ni tolk težko izvajat, men je še najtežje to dvigovanje. Všeč mi je tud k kljub temu da ma sam rokco mal bogo delaš na celem telesu, da pravilno dela.
Pajac, hvalauser posted image  Sej midve mave zaenkrat tud še bolj tko ritemuser posted image  Zjutri pa dopoldne večinoma spi, popoldne je budna, zvečer je pa polom. Sam zizala bi, pa jokala, ... Je zaspana pol je pa tečna. Hecn bo edin, če boš voziček vzela... Mave istga pa bom na konc kr mojo hotla dat zravn...user posted image  Bom misnla da je moj...user posted image  Kako se ti pa zdi drgač vozek? Men je prov krasen. Tko hiter se raztavpa sestav. Sem zadnč gledala dva z enim vozičkom... V času k bi bil moj trax 3x sestavljen pa raztavljen sta uspela komi en kolo odmontirat... Se mi je kr smejaluser posted image  Še dobr da je moj tok pazu da se da hitr sestavt.
Mi pa noska zaenkrat še nimamo tolk zabasanga. Hvala bogu da je takouser posted image
Ja podobnost je pa pri Neli menda samo z mano. Po je bil pa moj ful vesel k je ena rekla da ma njegov nos... Čeprov ga nima k ma moj kr velik nos, miška ma pa čist micengauser posted image  No ja, pa če ga to prepriča da je njegova pa nej bo...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 969
20.9.2007 12:58:35   
crtka
Krčki-tudi mojga user posted image   kdaj začne zvijati že med dojenjem, pol pa včasih fajn prdne ali pa se pokaka pa je uredu, dajem pa mu granule Colikind, sej ne vem če kaj pomagajo se mu ne upam prenehat dajat, no ma vselih je boljše kot na začetku.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 970
20.9.2007 13:09:46   
Sisy

Je pa tako da Peter skoraj celo nočč opleta z rokami in stoka in se zvija, ob tem pa se ne zbudi...user posted image user posted image A se kateri tudi to dogaja???

mhm mi je znano ja...sej pravm da naša user posted image  ful glasno spi...no in to je to...sam da poleg opletanja še jamra,piska,hrope...zdej k ma nos zamašen je pa sploh katastrofa...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 971
20.9.2007 13:35:29   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: crtka

Krčki-tudi mojga user posted image   kdaj začne zvijati že med dojenjem, pol pa včasih fajn prdne ali pa se pokaka pa je uredu, dajem pa mu granule Colikind, sej ne vem če kaj pomagajo se mu ne upam prenehat dajat, no ma vselih je boljše kot na začetku.

kaj pa je to za ena  zadeva?

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 972
20.9.2007 14:29:45   
Talika19
Mi imamo tudi ful težave s krči. Malega že dva dni ful zvija, pa to ne samo zvečer, ampak tudi ponoči, dopoldan, kadarkoli. Danes je spal normalno od 23:30 do 3:00, potem pa tako dretje po dojenju, da je noro. Sem ga imela pri sebi v postelji, da ga vsaj malo mirim, pa po trebuhu masiram. Tega ful ne maram, ker ne spim dobro, pa tudi nočem, da bi se navadil v najini postelji spat.
Bomo najbrž šli po Tržiške kapljice proti krčem in upam, da bo kaj pomagalo.

Abc100, očitno imaš ful srečo s svojim user posted image . Tudi jaz se trudim, da ga animiram ne da ga vzamem v naročje, vendar ko ima krče, ga skupaj z dudo in nošenjem komaj malo pomirimo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 973
20.9.2007 14:33:14   
Talika19
Antigona, a imata tista tvoja prijatelja (Gregor in Tjaša) nekaj mesecev starega fantka? Pa on dela v Alufixu, ona pa v Logatcu? Če ja, potem je on moj sošolec na podiplomcu.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 974
20.9.2007 14:44:49   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Antigona, a imata tista tvoja prijatelja (Gregor in Tjaša) nekaj mesecev starega fantka? Pa on dela v Alufixu, ona pa v Logatcu? Če ja, potem je on moj sošolec na podiplomcu.

Ne nista ta dva, onadva nimata otrok... Vsaj zaenkrat ne.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (27%)

lana (73%)

Število vseh glasov: 99

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!