birdy
|
Chips, kakšen pa je ta drugačen način dvigovanja? A iz boka? Ja, mi smo pa drugač bli dans prvič na fizioterapiji. Mel smo zaenkrat sam handling. Pa posnela je našo malo šnoro. Je Neli že prava zvezda. Se je pa mala fizioterapevtki že ful priliznla. Se ji je smejala, godla, lepo gledala,... Skratka, je F rekla, da je prov krasna in ful pridna. No, resnica je, da se je pol ure pred tem fajn najedla in naspala tko da je bla res krasne volje Pa F je tud ful prijazna pa taka fajna. Mislm, tud jst sm ful navdušena nad njo. Pajac, ja ziher sem da mam tardečo. Tone čokolade ki jih pojem mi to dajo vedet Pa banane tud jem tko da zarad tega sm pa res ziher Glede čokolade je prov škoda ker je že tolk dobr kazal k mi ni nč več sladkega pasal Vam pa ful zavidam k greste lohk na kavo. Bi še jst pršla pa ne morem ker nimam izpita za avto. Ja, budala jst, k sm zvedla da sem noseča mi je vse dol padel in sem ga nehala delat. Kmet butast... Tia, jst sem se že spraševala če je s tabo kej narobe k se nisi nič več oglasla. Pa se mate očitn prov fajn Ja, Jumpy, moja miška je tud začela prej vstajat.O.k. tok hudo k pr teb ni pa vseen... Že ob sedmih zjutri Glede na to da sva prej šlafale obe ke do ene devetih desetih, je kr huda. No, včer ga je pa že ob šterih zjutri srala. Sam je ob šestih nazaj zaspala tko da je še kr šlo. Zdej mi pa neče zaspat. Nosm, joškam, prosm, pojem,... zdej pa ne vem če ni clo vžgal k sem jo kr budno dala v pojstelco. Mislm, če bi sam to mogla narest, jst sem se pa tok matrala... To bi biv pa tud dobr hec Ojoj, spet kr govorim, pa govorim... Boge ve, magar kr preskočte. Se vid da pogrešam družbo, da govorim, da koga poslušam... Neli je neki najlepšga kar se mi je zgodl, sdam kava s kako frendico bi bla pa zlo fasjn!!