|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
19.9.2007 15:52:35   
pajac
Evo še mene... naša patronažna je prišla danes s tehtnico in imamo 4110 g user posted image user posted image user posted image ... Je pa res da je to samo 30 g manj kot 1 kg od prihoda domov iz porodnišnice... Če nič drugega, vsaj vem, da imam mleka očitno dovolj, kljub sračjemu dretju in nenehnemu fehtanju zize user posted image user posted image user posted image

Danes se mi je prvič zdelo da je moj mali princ razvajen, ker je na zizi zaspal, nato pa ko sem ga odložila na posteljo dretje na kubik...user posted image user posted image user posted image A je to možno??? Zdaj pa spi kot klada že > 2 uri v vozičku...

aha mozoljčki- naj bi to bilo zaradi spremembe hormonov pri materi in tako se to kaže pri otroku (preko mleka) nisem pa ziher kako je z zalivančki?? Vsaj tako se spomnim.. Moj jih tudi ima.. kak dan več, kak dan manj..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 901
19.9.2007 16:02:17   
tonja
chips - mate pa fejst fanta user posted image user posted image

pajac - bravo za mleko user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 902
19.9.2007 16:08:12   
abc100
Pajac-a ste se vi že skopal? Mi smo še zmeri umazančki, jest pa kumi čakam da ga bom lahko kopala. Tisto mačje umivanje mi gre že na živce. Iz popka pa še kr mal krvavi.

Dones je prvič cel obrok spil brez nastavka. user posted image user posted image  Do zdej sva se dojila z njimi. Pa se mi zdi, da ful lepš je. A je možno, da se more pri nastavkih bolj potrudit, da mu mleko priteče?

Mazolčke memo pa tudi mi, sicer zelo malo, ampak jih mamo.

Moram it, ker mamo pouhne pleničke!!!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 903
19.9.2007 16:14:19   
tonja
abc - jaz mislim, da je možno, da se mora bolj potrudit, sploh pa mora cel nastavek najprej "napumpat" z mlekom in šele pol do njega pride.
Midva sva se na začetku(skoraj teden) dojila z nastavki pa mi je sedaj tooooolk fajn ko mi ni treba več z njimi.

Mojo svakinjo pa je patronažna skopala, čeprav ji je šlo še nekaj ven iz popka, ampak v kamilicah - nisem še nikol prej slišala.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 904
19.9.2007 16:26:07   
Errai
Abc, Nik je en dan starejši od tvojega pa ga tudi še nismo kopali. Popek občasno še malo krvavi, no včeraj in danes ni še nič, tako da upam da bo zdaj OK. Ker imam tudi jaz že poln kufer umivanja s krpico in komaj čakam da ga bomo lahko dali v čebriček. Rok je v njem ful užival, upam da bo z Nikom enako.

Nekatere patronažne kopajo tudi če popek še ni čisto suh, pri nas na Vrhniki imajo pa zgleda drugačno prakso. No ja, samo da bo vse OK, bomo preživeli tudi še nekaj dni umivanja.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 905
19.9.2007 17:00:43   
pajac
nismo se še kopali... mačje umivanje še do ponedeljka... popek še malo mezi..

tonja ima prav. z nastavki jim je težje...

Bravo za dojenje brez nastavkov... samo pazi bradavice....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Errai)
Neposredna povezava do sporočila: 906
19.9.2007 17:46:04   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Sam noče zmeri zagrabit brez nastavka. Te nastavki user posted image mi grejo tok na živce!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 907
19.9.2007 17:53:37   
abc100

Ker mi je full čudn, z nastavkom dojenje traja in traja, brez sva bla pa dost prej fertik.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 908
19.9.2007 18:55:52   
LadyB
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Potem smo pa skoraj sosedi... Jaz sem v ta novih blokih... Pa z Jumpy smo se dobile  v Toscani (takrat ko ni imela nobenih težav z nosečnoostjo in nato par dni kasneje rodila, a ne Jumpy user posted image )..

Ja, jest sem bla takrat res ko rožca. Pa pol še ene par dni...user posted image

Pol se bomo pa lohk enkrat na kavi zmenle, ko bosta vedve mal na red prišle.

ja če smo pa skoraj sosede pa pol mormo it na eno kavico, jst mam vecinoma skoz cas. No sej ko bomo na red prišle.
Zdele se je mpj mali prvič skor eno uro brez prestanka jokal, je pa res hudo ko neves kako ga umirit. Pol sm ga pa v avtosedez polozila je pa v sekundi utihnil, in zaspal kot top user posted image , končno ga je zmankal, sej je ze skor cel dan budn, upam da bo vsaj ponoč fajn spal.

aja kitri pa mava posvetovalnico prvič - pri Brezniku

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 909
19.9.2007 19:06:39   
tia01
Oj punce, ste pa pridne, ful klepetate, sploh nimam časa za nazaj brat, tko da sm čist out. Sploh ne vem o čem se pogovarjate. No moj Timon se je končno bolj pospešeno začeu redit, ker je patronažno že mal skrbel, ker do prejšnga tedna še ni pršu na porodno težo. No zdej jo je pa že kr ornk preseguuser posted image . Mi mamo pregled 1.10., tko da bomo vidl takrt kaj bojo rekl. Kaj morm pa vzet sabo na pregled, tiste k ste že ble? Kot sm že rekla nimam časa brat za nazaj in me zanima če ste se že kej menle da se kej dobimo?

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 910
19.9.2007 19:25:08   
LadyB
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Sam noče zmeri zagrabit brez nastavka. Te nastavki user posted image mi grejo tok na živce!

Jst sm tud dojila z nastavki, ampak sm vedno preden sm ga gor dala, probala brez, vcasih je zagrabil vcasih pa ne. Zdj cist lepo prime, sam zlo vztrajen mors bit. Drgac preden ga das na josko probaj stisnit malo mleka, da mu zmočš usta tko ga bos primamila da zagrabi.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 911
19.9.2007 19:33:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Oj punce, ste pa pridne, ful klepetate, sploh nimam časa za nazaj brat, tko da sm čist out. Sploh ne vem o čem se pogovarjate. No moj Timon se je končno bolj pospešeno začeu redit, ker je patronažno že mal skrbel, ker do prejšnga tedna še ni pršu na porodno težo. No zdej jo je pa že kr ornk preseguuser posted image . Mi mamo pregled 1.10., tko da bomo vidl takrt kaj bojo rekl. Kaj morm pa vzet sabo na pregled, tiste k ste že ble? Kot sm že rekla nimam časa brat za nazaj in me zanima če ste se že kej menle da se kej dobimo?

user posted image user posted image user posted image bravo za Timon in njegove kilogramčke oz. gramčkeuser posted image .

S seboj imej svojo zdr. izkaznico, če nima Timon še svoje, pa odpustnico ( iz porodnišnice ofkorsuser posted image ) tvojo in od Timona, to je pa tudi vse.

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 912
19.9.2007 21:26:32   
mony5
Res ste prave čveke, men komi rata prebrati kaj ste napisale pa že moram leteti ali pa grem spat.

No naša Zoja pa je danes stara 1 mesec in smo tudi danes imel prvi pregled pri pediatrinji! Je vse ok, velika je 57 cm in težka 4430 g.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 913
19.9.2007 21:37:27   
birdy
Chips, kakšen pa je ta drugačen način dvigovanja? A iz boka?
Ja, mi smo pa drugač bli dans prvič na fizioterapiji. Mel smo zaenkrat sam handling. Pa posnela je našo malo šnoro. Je Neli že prava zvezda. Se je pa mala fizioterapevtki že ful priliznla. Se ji je smejala, godla, lepo gledala,... Skratka, je F rekla, da je prov krasna in ful pridna. No, resnica je, da se je pol ure pred tem fajn najedla in naspala tko da je bla res krasne voljeuser posted image  Pa F je tud ful prijazna pa taka fajna. Mislm, tud jst sm ful navdušena nad njo.
Pajac, ja ziher sem da mam tardečo. Tone čokolade ki jih pojem mi to dajo vedetuser posted image user posted image  Pa banane tud jem tko da zarad tega sm pa res ziheruser posted image  Glede čokolade je prov škoda ker je že tolk dobr kazal k mi ni nč več sladkega pasaluser posted image  
Vam pa ful zavidam k greste lohk na kavo. Bi še jst pršla pa ne morem ker nimam izpita za avto. Ja, budala jst, k sm zvedla da sem noseča mi je vse dol padel in sem ga nehala delat. Kmet butast...
Tia, jst sem se že spraševala če je s tabo kej narobe k se nisi nič več oglasla. Pa se mate očitn prov fajnuser posted image
Ja, Jumpy, moja miška je tud začela prej vstajat.O.k. tok hudo k pr teb ni pa vseen... Že ob sedmih zjutriuser posted image  Glede na to da sva prej šlafale obe ke do ene devetih desetih, je kr huda. No, včer ga je pa že ob šterih zjutri srala. Sam je ob šestih nazaj zaspala tko da je še kr šlo.
Zdej mi pa neče zaspat. Nosm, joškam, prosm, pojem,... zdej pa ne vem če ni clo vžgal k sem jo kr budno dala v pojstelco. Mislm, če bi sam to mogla narest, jst sem se pa tok matrala... To bi biv pa tud dobr hec user posted image user posted image
Ojoj, spet kr govorim, pa govorim... Boge ve, magar kr preskočte.
Se vid da pogrešam družbo, da govorim, da koga poslušam... Neli je neki najlepšga kar se mi je zgodl, sdam kava s kako frendico bi bla pa zlo fasjn!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 914
19.9.2007 21:59:10   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Irena*

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Irena lahko se pa kdaj dobive in greve skupaj na sprehod... Iz katerega bloka pa si? Jaz sem v osmici (ta novi bloki).

Jaz sem pa na 2d. Prvi blok ob cesti, čisto zraven tiste stavbe, kjer sta bila prej Mercator pa mesnica. Ja, lahko se zmeniva kdaj za sprehod. Jaz se moram najprej še z babico zmenit, katere dneve bo Rok pri njej v varstvu, potem se pa lahko dobiva. Ker, ko bo Rok doma, bo sprehod samo do igrišča, tam guncanje v nedogled, potem pa nazaj domov. Za kakšno daljšo hojo pa dvomim da mi ga bo uspelo motivirat.

Ni panike, lahko tudi tako. Sem zaenkrat še bolj lena, pa se mi ne da prav daleč hodit... Še najraj kam na kavo user posted image . To je ta najbližji vhod pri bivši mesnici, a ne? Mam dva prjatla k sta v zadnjem štuku... Gregor in Tjaša če poznaš. Sta se pa sem preselila tud ene štiri leta nazaj, se mi zdi. Ene pol leta kasneje kot mi... U glavnem se moramo kmalu zmenit. Sej mogoče se pa na videz že poznamo. Kolk je pa tvoj Rok star?

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Errai)
Neposredna povezava do sporočila: 915
19.9.2007 22:23:33   
ger06
pozdrav še od mene po dolgem času,user posted image

smo bili 5 dni na morju in uživali v dolgih sprehodih ob obali. Pia je samo spala, to je pa morski zrak ...user posted image .

Drugače pa sva imeli prejšnji teden pregled kolkov in oba sta še vedno 1a. Me je bilo strah da se bo kaj poslabšalo, ker nisem široko povijala, ampak je na srečo vse ok.
Danes pa sva bile spet na tehtanju in ima že 5.555 g. Se je spet za pribl. 700 g zredila v 14 dneh user posted image .
Glede uspavanja sva tudi midva z user posted image  začela uvajati neko rutino, najprej previjanje, potem hrana, kupček oz. crkljanje ene 10minut potem pa kar v posteljico. Potem ji pa prižgeva cd music for babies - Mozart, Bach... pa kar posluša...
Tudi midve se sedaj že ene 14 dni brez nastavkov dojiva, je res boljše, ker se z nastavki bolj matrajo pa še mleka se manj dela. JAz mislim da je vseeno malo več mleka. PA še brez nastavkov je tako lažje dojit, še posebaj zunaj. Drugače pa še vedno dodajam, nekako ne rata da ne bi, ker  je včasih  tako tečna ,da noče nič drugega kot flaško. To predvsem zvečer.
Se je pa zdaj začela ful smejat, še posebaj če ji kaj govorim, pa tudi ful opazuje okolico.

Glede  user posted image  je ena spraševala (si nisem zapomnila katera, ko sem za nazaj brala, sorri), mi smo jo dali najprej za povohat, ko smo jo prinesli domov, se mi zdi da ji sploh takrat ni bilo nič jasno. Pa skoz sva ji govorila da je to Pia. Zdaj se je že navadila, se pa vidi da je malo ljubosumna, ker ko vidi da se s Pio ukvarjava takoj kakšno svojo žogico prinese in hoče da jo mečeva. Se pa najina user posted image  ful boji otrok in se raje umakne, razen če nimajo v roki sladoleda ali piškota. Potem bi potrpela tudi da jo božajo...

toliko zaenkrat,

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 916
19.9.2007 22:28:05   
abc100
Meni pa (morm potrkat) Janeza nikol ni treba tko uspavat, da bi ga nosila al pa ujčkala. Midva se podojiva, pol ga pa v postlco položim in on zaspi, drgač pa prej še mal okol gleda.
Moja prjatlca je svojga sina ful scrtala in ga je mogla met skoz po rokah, da se ji je že kr mešal, pa čist skoz je mogu bit en z njem, tud minute ni smel bit sam k je bil buden. Tko da jest zdej ful gledam, da ga ne bom scrtala. Pa še srečo mamo, ker ga nič ne zvija. Joka samo če je res lačen, al pa če mu dudka iz ust pade, on pa še ne spi trdno. Res mamo srečo, da mamo (zaenkrat) tok pridnga sina.
Tko da, bravo Janez!user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 917
19.9.2007 22:31:56   
abc100
Pajac - moj je dones vidu slikco vašega Petra in pravi, da je čist atiju podobn.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 918
20.9.2007 8:56:30   
chips
Birdy-ja dvigovati ga moram iz boka.Upam da bo vse v redu.To je nak smotano ,sem mojim pokazala kako ga more dvigniti se je čist zvozlal.
Upam,da bo do naslednjega pregleda vse o.k.
Zakaj je treba tako otroka dvigovati?Meni so tekli v posvetovalnici da še niso vratne mišice dost razvite.?
Zdravnica je kr skoz govorila to mi ni všeč,glavica mi ni všeč da je ne dvigne dosti.Me je čisto prestrašilauser posted image
A mi lahko katera to razloži?
lp

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 919
20.9.2007 8:58:33   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

IZVIRNO SPOROČILO: tia01

user posted image user posted image user posted image bravo za Timon in njegove kilogramčke oz. gramčkeuser posted image .

S seboj imej svojo zdr. izkaznico, če nima Timon še svoje, pa odpustnico ( iz porodnišnice ofkorsuser posted image ) tvojo in od Timona, to je pa tudi vse.

Pa še Timončka ne pozabi doma  user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 920
20.9.2007 9:02:39   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Vam pa ful zavidam k greste lohk na kavo. Bi še jst pršla pa ne morem ker nimam izpita za avto. Ja, budala jst, k sm zvedla da sem noseča mi je vse dol padel in sem ga nehala delat. Kmet butast...

Ko se bom čutila sposobna sama z otrokom peljati te poberem v Domžalah, samo sedež namontirava i vozi miško...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 921
20.9.2007 9:03:20   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

Res ste prave čveke, men komi rata prebrati kaj ste napisale pa že moram leteti ali pa grem spat.

No naša Zoja pa je danes stara 1 mesec in smo tudi danes imel prvi pregled pri pediatrinji! Je vse ok, velika je 57 cm in težka 4430 g.

user posted image user posted image user posted image te dolgo nisem videla gor...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 922
20.9.2007 9:07:05   
pajac

Ja, Jumpy, moja miška je tud začela prej vstajat.O.k. tok hudo k pr teb ni pa vseen... Že ob sedmih zjutriuser posted image  Glede na to da sva prej šlafale obe ke do ene devetih desetih, je kr huda. No, včer ga je pa že ob šterih zjutri srala. Sam je ob šestih nazaj zaspala tko da je še kr šlo.

hmmm ja.... moj se je odločil da se bo zjutraj ustajal z atijem... ob 5:15 user posted image .. Nato čez dan zaspi 1x za 3 ure in ponovno ob pol desetih zvečer...od kod mu energijauser posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 923
20.9.2007 9:08:49   
Antigona
Jutro punce!

Naš Luka je pa staknu en tak ornk prehlad. Revček komaj diha. No, še dobro da imam sedaj ta Baby vac ki mu ven posesa res vse muce in potem lahko nekaj časa celo normalno diha. Potem je pa seveda treba ponovit vajo. Se mu tako hitro spet zabaše. Sem misnla da ponoči ne bomo spali, pa mu je okoli 10ih ratalo zaspat (med dojenjem) in sem mu naklon ležišča malo dvignila in je revček celo spal do 4ih, potem pa se je okoli pol sedmih zbudil s čisto zabasanim noskom. Ampak ker ponoči ne morem ropotat s sesalcem, sva šla v kuhinjo na kavč in mi je potem zaspal na trebuščku kar na meni...
Ko se je Žan zbudil sem mu pa potem hitro spucala nosek in sedaj spet spančka...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 924
20.9.2007 9:09:38   
abc100

hmmm ja.... moj se je odločil da se bo zjutraj ustajal z atijem... ob 5:15 user posted image .. Nato čez dan zaspi 1x za 3 ure in ponovno ob pol desetih zvečer...od kod mu energijauser posted image user posted image user posted image

Kaj pa dela ko je buden? A ga maš v ležalniku čez dan? Janez je že opazil, da so čez ležalnik živalce in jih ful opazuje.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ganljiv poklon mamicam nedonošenčkov
Ob materinskem dnevu so mamice nedonošenčkov v ljubljanski porodnišnici razveselili s knjigami Junaki prvega nadstropja ...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?