ninocka
|
Dober večer, jst danes že drugi dan uživam na zasluženem dopustu Včeraj sem mela en tak leteč dan - štacune, služba, banke...za tamalga sem zapravla 200 EUR za cunje, ker mu je v 1 mesecu ratalo vse premalo Danes sem šla pa mal sortirat njegove cunjice (kar mu je premajhno dobi sestrična) in delala plac za cunjice za najmlajšega Pa ful sem likala (na likalno desko sem dala novo prevleko in se mi zdi zdej ful lepa in mi je v užitek likat )... jah, edino bolelo me je pa potem vse... Ponoči mam vedno hujše nočne more glede rojstva...vedno bolj sem panična, da ne bo spet ful prezgodi oz. da ne bo še prej kot prvič...čist vsako noč sanjam, kako rodim tist trenutek, pripravljeno pa nimam še nič...dobr, da sem zdej začela vsaj malo migat v smeri priprav, pa mi je že mal lažje. Včeri bi mogla met pregled in UZ, pa so me klicali, da je G zbolela in mi prestavli na četrtek. Danes pa nesem papirje na CSD, se komi prvlečem do 3 štuka in pol ugotovim, da nimajo uradnih ur (na netu je pisalo, da jih majo)... ma, sem bla jezna...zdej moram pa jutr še enkrat nest. manca: porodniški dopust - 105 koledarskih dni, samo ne razumem zakaj moraš ti izpolnjevati jst nisem nikjer datumov vpisovala, bodo to že na CSD nardili. Tud ta prvič so. Uživite, jst grem jutri urejat papirje za nov avto Čeprav mi je kar hudo za starega, je bil v družini skor tolk časa kot moj