ŽogiMarogi
|
Jutrčko! no po taki noči neviht, bogi tisti v Železnikah in okolici, pa zdej tako lep sonček sije, brez oblačka..juhejjj Tako sem slabo spala, ko sem se ponoči zbudila, me je tako hrbet bolel, pa sploh nisem vedela kje točno, da bi mojmu rekla za masažo, noben položaj mi ni pasau, tako da sem si potem podložila hrbet s pouštrom in na srečo je pomagalo, da sem vsaj lahko zaspala. Danes pa dobiva Dormeo, tako da bom verjetno jutri še bolj zlomljena , preden se navadim. Pravkar sem pojedla dve mikini tortici - ena je bila s čokolado in višnjami, druga pa kokosova. Sodelavka praznuje 30 let, tako da je bilo veselo. Pa že zajtrkovala sem čokolino in buding, tako da mi je zdaj skori slabo. Včeraj sva šla narediti malo večjo špezo in zapravila 125 E, s tem da nisva kupila ne pjače, ne mesa in ne zelenjave. Kriza ta dražanja so obupna. Na srečo ne delava takega nakupa vsaki teden. Sem pa po dolgem času jedla čips, tako se mi je zaluštau, da nisem mogla nehat. Kar ni glih dobro, ker se mi pulz mal preveč dvigu zaradi soli, da sem bila prav jezna, da sem ga jedla. mlavla čestitam za vpis suzi tud jaz sem imela problem s temi odvečnimi cunjami. Sem naredila en paket in dala sodelavki, ker pozna neko družino v Bosni, tako da sem se jih rešila. Drugače bi pa kaki revni družini poslala. Na te ustanove tipo rdeči križ pa mi ni za nosit, od takrat ko so imeli taki kažin, baje ta lepe stvari sami poberejo...no kolk je resnice v tem, boo
|