ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada Plače so ja šle gor, ker je nova zajamčena plača postavljena Pa ne mi rečt, da so vam kaj znižali? Sicer pa jaz še vedno rabim masažo a da so šle gor moja je šla krepko dol pa rečeno je bilo, da dobimo izplačano uspešnost pri delu, pa da je najnižja možna vsota 10% plače (torej, 10% če si slab delavec in največ 35 %, če si dober), jaz pa sem včeraj do polnoči računala, pa na koncu obupala, ker po vseh mojih računih so meni dali nekaj malega čez 6%. ok, sem pričakovala slabo oceno že zato, ker so vsi vedeli, da sem bila zagreta za drugo službo, ampak zelo boli, da sem od vseh zaposlenih dobila najmanj potem pa še to obdavčijo in na koncu sem dobila okoli 25€. ampak vse bi bilo ok, saj je itak boljše nekaj kot nič, ampak s tem vred je bila moja plača za 100€ manjša od prejšnjega meseca. za isto št. ur mah, brezveze KAR PIŠE Z VIJOLIČNO PRESKOČITE!!!!!! MiŠEK, saj sem vedela, da bo vse OK