|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  598 599 [600] 601 602   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.9.2007 17:15:56   
Aja1
600

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14976
20.9.2007 17:25:54   
max81
ja zamsira ja, kdo če ga ankol ni doma....je včer reku k sm šla spat, da pride čez 10minut za mano, pa jest nč več ne vem al je pršu al ne kr sm zaspala kt topuser posted image

danes sm v lidlu kupla en set papirja za ustvarjanje za men se zdi  za slabih 6ojrov, pa še nožk za rezanje je zraven z rezervnimi rezili...pa škarjice z nazobčanimi robovi, da bomo lahko delal letos voščilnice

zdej ga morm pa na štrom prklopt, predn me zmanjkauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14977
20.9.2007 17:29:36   
krfjolca
Voščilnice ... mi jih še pisat ne bomo imeli časa, kaj šele izdelovat user posted image . Klinc pa taka porodniška, ko delaš na 3 šihte.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 14978
20.9.2007 17:30:14   
Aja1
Obup, kako je tečna...grem zdaj ven z njo, da pozabi na svojo tečnobo.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 14979
20.9.2007 17:30:52   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Voščilnice ... mi jih še pisat ne bomo imeli časa, kaj šele izdelovat user posted image . Klinc pa taka porodniška, ko delaš na 3 šihte.

Krfjoca, sej takrat ne bo več porodniške user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 14980
20.9.2007 17:34:30   
krfjolca
Vem, da je ne bo. Obupujem, kaj bo potem, če že zdaj nimam nič časa.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14981
20.9.2007 17:34:36   
Anonimen
Js mam tud namen nardit voščilnice, zdaj ko bom doma še mal dlje, se pa res mam čas zram spravit. Pa eno moram obvezn v Celjsko porodnišnico poslat. user posted image

Bravo za 600! user posted image

Mala spi, ati spi, js pa uradno čistim. user posted image Ma sej eno okno sn že umila, zdaj grem pa naprej pucat, mormo met pospravljen za obisk iz NL. user posted image

Neki sn še hotla napisat, pa spet pozabla kaj. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14982
20.9.2007 17:38:01   
Anonimen
user posted image

Dans prispelo iz Chicaga, mi je ena moja prijateljca poslala za malo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14983
20.9.2007 17:38:03   
max81
o Aja a mate sploh še kej soca, pr nas bo glih kr tema

ja sej jest tud klele zdj govorim, na konc jih bomo pa spet kupluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14984
20.9.2007 18:46:17   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

user posted image

Dans prispelo iz Chicaga, mi je ena moja prijateljca poslala za malo. user posted image

Ana bo rokerica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14985
20.9.2007 18:46:26   
Aja1
Midve sva že nazaj. Zunaj je še sonček, ampak je že kar mraz. Zdaj pa sva doma ins e grejeva s klimo - letos nam bo bolj prav prišla za gretje user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 14986
20.9.2007 18:51:16   
max81
eh mi2 sv še kr same, mala se igra, čez ene pol urce bo šla povečerjat..pol pa počas spačkat

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14987
20.9.2007 18:59:19   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

eh mi2 sv še kr same, mala se igra, čez ene pol urce bo šla povečerjat..pol pa počas spačkat

Enako.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 14988
20.9.2007 19:00:12   
Aja1
Jaz sem Neji zdaj že 2x naredila čokolino z navadnim mlekom (bolj malo količino) in ni bilo reakcije user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14989
20.9.2007 19:04:45   
Zamima
super, da je anžetko bolje, jaz tudi razmišljam, o spalni vreči, pravzaprav sem jo že kupila, ko je bila še čisto mala je bila rada v njej, zdaj me pa skrbi kako se bo vstala user posted image , v posteljici se rada vstane, zdaj pa res ne vem ko se ne bo mogla, upam, da ne bo preveč tečna.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14990
20.9.2007 19:05:23   
Zamima
wau, ful dobre majčke, mucamaca user posted image , sploh leva user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 14991
20.9.2007 19:21:36   
max81
Jaz sem Neji zdaj že 2x naredila čokolino z navadnim mlekom (bolj malo količino) in ni bilo reakcije

jest ji zdej že kšn mesec dajem kravje mleko pa je ok

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 14992
20.9.2007 20:12:44   
**Petra**
Mi smo bli pa danes 2 urci zunaj na svežem zraku, mi je prov pasalo, ko sem zaprta 8 ur v pisarni....

Jst sm tud Niku danes nardila čokija s KM, ker se mi ni dalo delat Aptamila user posted image . Nikec je že zaspal malo pred 8., zdaj pa še Pio počasi spokam, potem pa veselo likat perilo... se je kar ogromen kup nabral.... spet.... čeprav bi najraje kar padla v posteljo..

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 14993
20.9.2007 20:15:46   
krfjolca
Jaz sem pa jezna do konca! Celo dopoldne sem se matrala, da sem pripravila stanovanje, da bodo popoldne pripravili strop za vrtanje, vse sem morala pospravit, umaknit, za popoldan sva se zmenila, da tamalega odnesem in da naju do zvečer ni, da bodo lahko delali. In kaj? Pridem domov, dec v postelji, jamra da se slabo počuti. A mi ni mogel vsaj sporočit? IN A SEM RES EGOISTIČNA, DA SE MI ZDI ZA MALO? Namreč to, da ima on privilegij, da počiva, če zboli, jaz pa že 3 tedne hodim vsa bolna naokrog, pa počnem vse, kar pač moram, pa pospravljam, pa mulca pedenam, pa vse delam z 38 vročine, ubijalskim kašljem in še čim? Niti čaja mu ne bom skuhala, NI ŠANS. On ga tudi meni ni.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 14994
20.9.2007 20:32:06   
Aja1
Naša še kar ne spi. Že najmanj 30x sem jo polegla. Ona pa veselo vstaja in se smeji user posted image Ko je večerjala je bila pa tako zaspana, da je imela kašico tudi po laseh, ker si je mencala oči.

Krfjolca. Res bi ti lahko sporočil. Jaz bi bila tudi jezna kot 300user posted image . Gospod so zase poskrbeli. Zgleda, da mu je glavno, da on počiva.

Evo,spet stoji, se smeji in ropota z zvezdico zaspanko, ki je na posteljici user posted image user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 14995
20.9.2007 20:52:11   
urška76
Čer!
Moja mala že spi, Miha je tud že v postelji. Dragi je že pod tušem, pol sem pa še jest na vrst, pol pa spat. Sem tako utrujena. Komi čakam na jutri, ko gre Miha spet v vrtec. Če ni bolan, pol se sigurno vsaj dvakrta dopoldne skregava, če smo doma brez očija. Dons smo šli pešaka v center na Vzajemno, da sem dala vlogo za spremembo priimka, pol je pa nazajgrede našega falota kakat prijel, pa je šel k očiju v službouser posted image . Pa na avtobusni postaji je dobil ene kartonaste avtobuske. Na želežniški smo moral vlake gledat, pol k smo bli pa že skor doma (50 m od stolpnice), je bil pa tako utrujen. Sem mu rekla naj se na pločnik usede pa spočije, je pa lahko hitr šel naprej user posted image . Po poti je jamral da je lačen, ko sem naštimala malico se je pa zmislil, da ne bo jedel user posted image . Sem kar pike dobivala. Popoldne pa tud, jest bi šel ven, ko se je treba pa obleč pa tulenje, da on nebi šel ven. Upam, da je samo obdobje in da ga hitro mine.
Jutri mava pa z dragim okulista. Upam, da mi ne bodo težil, k mam napotnico na en priimk, zdravstveno (oz. tist pildek namest zdravstvene, ki mi jo morajo še poslat) pa na drug. Ma sej št. zavarovanja je ista.
Krfjolca jest bi bla tud užaljena. Sam je čist res, ko moškemu mal smrkelj teče iz nosa je ves bogi in nič ne more, me pa obležimo sam v primeru, da nam pol glave fali, pa še takrat kaj delamo. Se mi zdi, da so to pa čisto vsi moški isti. Še moj ni izvzet, pa je drugače krasen. Pa super, da gre Anžetku na bolje.
Mi navadnega mleka sicer še nismo pili, je pa že parkrat jedla gres skuhan na kravjem mleku in tud ni reakcije. Drugač se je pa danes čez dan samo trikrat dojila user posted image . Upam, da ne bo ponoči nadoknadila.
Ponoči je naša v vreči že od kakega tretjega meseca. Vstane se pa v postelji čisto brez problema, vreči navkljub. Pa Miha tud v vreči spi in prav fino kolovrat okoli. Zjutri ponavad kar v vreči primašira k nama, čeprav si jo zna sam sleči.
Muca maca pazi na bogico Ano. Pa malo jo pocrkljaj, pa glej da jo pozdraviš do oktobra. Da še ostali spoznamo tvojo princesko. Bodi mi je pa mal spomine na mojo mladost obudil. Sicer nisem bila neki strašni fen, pa tud Axl ni bil moj tip user posted image , ampak par komadov so meli pa prov dobrih.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14996
20.9.2007 20:52:43   
urška76
Madonca sem naklobasala, upam, da se bo keri dal prebrat user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 14997
20.9.2007 20:53:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

user posted image

Ana bo rokerica user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak, tako kot mami in ati. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14998
20.9.2007 20:59:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urška76
Muca maca pazi na bogico Ano. Pa malo jo pocrkljaj, pa glej da jo pozdraviš do oktobra. Da še ostali spoznamo tvojo princesko. Bodi mi je pa mal spomine na mojo mladost obudil. Sicer nisem bila neki strašni fen, pa tud Axl ni bil moj tip user posted image , ampak par komadov so meli pa prov dobrih.

Tako se mi smili, cela je vročična, ampak se trudi biti dobre volje. Zdaj že skoraj urco spi, v minuti je omagala. Pa že prej mi je kar na nogah zaspala na kavču. Naj brž antibiotik prime... user posted image  

Glede majčk in muzike, midva sma oba rokerja, pa še velika fena GN`R (stare verzije). Js sm bla pa čist usekana na Slasha.user posted image Malenkost sn še vedn. Par let nazaj sem ga prvikrat vidla v živo, ne vem kako sem preživela, herz mi je čist podivjal. user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 14999
20.9.2007 21:09:18   
Anonimen
Zdaj ste pa vse utihnile. user posted image  Grem pod tuš pa spat. Mirno nočko vsem!

Krfjolca, zate pa en user posted image  in user posted image  !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  598 599 [600] 601 602   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  598 599 [600] 601 602   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Starost vaše/ga prvorojenca/ke
Ela123

Koliko je sedaj star/a vaš/a prvorojenec/ka?

0-5 (61%)

5-10 (17%)

10-15 (10%)

15-20 (5%)

več, kot 20 (8%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!