urška76
|
Čer! Moja mala že spi, Miha je tud že v postelji. Dragi je že pod tušem, pol sem pa še jest na vrst, pol pa spat. Sem tako utrujena. Komi čakam na jutri, ko gre Miha spet v vrtec. Če ni bolan, pol se sigurno vsaj dvakrta dopoldne skregava, če smo doma brez očija. Dons smo šli pešaka v center na Vzajemno, da sem dala vlogo za spremembo priimka, pol je pa nazajgrede našega falota kakat prijel, pa je šel k očiju v službo . Pa na avtobusni postaji je dobil ene kartonaste avtobuske. Na želežniški smo moral vlake gledat, pol k smo bli pa že skor doma (50 m od stolpnice), je bil pa tako utrujen. Sem mu rekla naj se na pločnik usede pa spočije, je pa lahko hitr šel naprej . Po poti je jamral da je lačen, ko sem naštimala malico se je pa zmislil, da ne bo jedel . Sem kar pike dobivala. Popoldne pa tud, jest bi šel ven, ko se je treba pa obleč pa tulenje, da on nebi šel ven. Upam, da je samo obdobje in da ga hitro mine. Jutri mava pa z dragim okulista. Upam, da mi ne bodo težil, k mam napotnico na en priimk, zdravstveno (oz. tist pildek namest zdravstvene, ki mi jo morajo še poslat) pa na drug. Ma sej št. zavarovanja je ista. Krfjolca jest bi bla tud užaljena. Sam je čist res, ko moškemu mal smrkelj teče iz nosa je ves bogi in nič ne more, me pa obležimo sam v primeru, da nam pol glave fali, pa še takrat kaj delamo. Se mi zdi, da so to pa čisto vsi moški isti. Še moj ni izvzet, pa je drugače krasen. Pa super, da gre Anžetku na bolje. Mi navadnega mleka sicer še nismo pili, je pa že parkrat jedla gres skuhan na kravjem mleku in tud ni reakcije. Drugač se je pa danes čez dan samo trikrat dojila . Upam, da ne bo ponoči nadoknadila. Ponoči je naša v vreči že od kakega tretjega meseca. Vstane se pa v postelji čisto brez problema, vreči navkljub. Pa Miha tud v vreči spi in prav fino kolovrat okoli. Zjutri ponavad kar v vreči primašira k nama, čeprav si jo zna sam sleči. Muca maca pazi na bogico Ano. Pa malo jo pocrkljaj, pa glej da jo pozdraviš do oktobra. Da še ostali spoznamo tvojo princesko. Bodi mi je pa mal spomine na mojo mladost obudil. Sicer nisem bila neki strašni fen, pa tud Axl ni bil moj tip , ampak par komadov so meli pa prov dobrih.
|