|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  599 600 [601] 602 603   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.9.2007 21:15:33   
Aja1
Naša je zaspala.user posted image

Imamo spet enega komarja user posted image user posted image user posted image . Ta je pa skoraj neviden - vidiš -prideš do tja, ga že ni user posted image user posted image

Zdaj jem pa čokolino. Sem bila že full lačna. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15001
20.9.2007 21:24:41   
**Petra**
Aja, dober tek, jst se pa bašem z jafa piškoti... user posted image Pia spet spi na tleh v dnevni user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15002
20.9.2007 21:33:05   
Aja1
Sem že pojedla user posted image . Zdaj bom lažje spala user posted image user posted image user posted image  (če mi bo šefica Neja dovolila).

Dober tek tudi tebi Petra. Jaz bi tudi Jafo.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 15003
20.9.2007 21:38:10   
majas
Komaj sem se prebila skozi vse... pa kaj ste bile take čveke... saj lepo user posted image

Mucamaca full luškane majčke, že zato ker od daleč user posted image

krfjolca dedci pač.. vsi so isti, ampak res vsi!!!!!

Kaja spančka, sev tudi imele borbe za spanje, pa sem ji pela pesmice in vse pa kak sem šla stran joooč... ah to razvajenka moja...
Spi v pidžami pa se mi zdi da jo malo zebe, sploh ko se odkrije in se zdaj ko je mrzlo tako rada stiska z nama.. imate prav ja... še prehitro se ne bodo cartali več.... včasih me boli ko se kaja čez dan sploh noče stisniti k meni, nič ni cartasta... ko je pa na zizi pa sem samo njena user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 15004
20.9.2007 21:41:10   
majas
Ve o lakoti meni pa tak kruli... user posted image piškote jaaaa, jaz tudi prosim

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 15005
20.9.2007 21:44:06   
Aja1
Moja se tudi noče crkljat. Jo stisnem k sebi, ona me pa odrine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 15006
20.9.2007 22:17:38   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Moja se tudi noče crkljat. Jo stisnem k sebi, ona me pa odrine user posted image user posted image user posted image

Enako, barabin mali....

Drgač pa Nik spi v pižami, spodaj pa ima bodi z dolgimi rokavi, se pa tudi ponoči razkrije, tako da ma mrzle nogice, rokice... bo treba nogavičke gor dat

Ko pa spi pri nama pa je tako topel, uf, kok se mi je lepo stisnit k njemu, ko spi...user posted image user posted image

Zdj pa šibam spat, ker sm čist crknjena, komi čakam vikend, ko ne bo treba tako zgodi ustat user posted image Noč in prespano noč želim vsem, ki ponoči nimate miru user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15007
20.9.2007 22:21:39   
Aja1
Tudi jaz odhajam spat.Upam na mirno noč.

Nočko vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 15008
20.9.2007 22:34:10   
max81
čer ste že vse pobegnile spat...jest sm tuki

deci...no glede tega morm pa mojga srčka pohvalt, da uzadno k sva bla oba bolna se je kr cel dan igral s tamalo in jo vlačil na okoli, edino previjala sm jo jest, drugače sm pa počivala tisti cajt, ki nisem bla na sekretuser posted image

krfjolca jest bi bla tud jeszna kt 100user posted image , čisto upravičenouser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15009
20.9.2007 22:42:20   
max81
ja nč pol gremo pa kr spat k se nč več ne čveka

zjutri bova spet sami...popoldan mogoče pride kolegica, če bo v našem koncu

se tipkamo zjutraj ob koferku ne?

lahko noč

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15010
20.9.2007 23:18:01   
krfjolca
Hvala za tolažbo user posted image .

Je pršu ob 23h iz spalnice (spal od 18h menda), si šel izmerit vročino in pojamral, da ima 37,5. (Uuuuuuuu user posted image  ) In je šel nazaj spat. Moje "prestreljevalske" poglede je (namenoma?) spregledal. Boljš zanj, da jutri ostane doma. Ker če je dovolj dober za na šiht, za en po**** krožnik v stroj dat pa ne, ga bom ... Ga bom .... Aaaaarrrrrrrrrrrrrrgggh user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15011
21.9.2007 7:28:54   
**Petra**
Jutro.... čakam, čakam, da se zberete na kupuser posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 15012
21.9.2007 8:38:08   
Aja1
Jutro
Petra, si že skuhala kofe?

Moram it pokakano rit previt user posted image . Oči kliče komunalo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15013
21.9.2007 8:43:33   
max81
dobro jutro,oooo kofi time, super....moj kofi se ravno hladiuser posted image

vstale sva ob 8h, me je zbudila mala miška...jest bi pa še spala

zvečer ste tokl težile s piškoti, da sm mojga poslala v omaro po ponaredek jafeuser posted image , muser posted image ater so bli dobruser posted image , pol se bom pa sprašvala od kje mam tolk velko rituser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15014
21.9.2007 8:45:50   
max81
jest morm tud tole našo malo rito še zrihtat, grem kuj zdej

a ideje za kosilce mate že
jest mam v planu narest krompirjev golaž z hrenavko...pol bomo pa vidl, če ma kera kej bolšga....pa glejte da mam vse sestavine doma, da nav treba v trgovinouser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15015
21.9.2007 8:46:25   
Aja1
Evo, komunala opravila svoje delo user posted image .

Jaz pijem čajček, ker me boli grlo kot user posted image .....ampak kakšen jafa piškotek bi mi pa prav pasal...še bolj tisti jafa od Pims. Njami. Bo treba v trgovino.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15016
21.9.2007 8:46:46   
max81
Lejga Žiga on pa sam čekira, kva je žena napisalauser posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15017
21.9.2007 8:58:43   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Lejga Žiga on pa sam čekira, kva je žena napisalauser posted image user posted image

Treba mal, a ne...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15018
21.9.2007 9:02:55   
max81
Treba mal, a ne...

ja ja sevede, treba mal pokontroliratuser posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 15019
21.9.2007 9:06:55   
Aja1
Midve morava v trgovino, ker gre moj že ob 10.30 na šiht, pa je treba skuhat zajtrk in kosilo v enem. Se oglasim še kaseje.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15020
21.9.2007 9:28:58   
Zamima
jutro,...

jaz sem se pa čist čudne volje zbudila, neka čudna, nataknjena user posted image ,... Zala je bila tečna, takoj ko se je zbudila v jok user posted image , sem jo vzela k sebi in za zahvalo dobila še brco v desno joško user posted image ,... ni bilo šanse, da bi nazaj zaspala,...

kr nekaj user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15021
21.9.2007 9:44:34   
urška76
Ojla!
Naša mala zdejle mal drnjoha, mora not prnest za ponoč. Ona bi se kar sred oči pogovarjala, ko jo pa stisnem in hočem uspavat pa jok indretje.user posted image
Mah sej bo, sam popustit ji ne smeva. Zdele jo bom pa mal delj pustila spat, k dons jo bomo spet zmešal. Mava z možem okulista (oba), pa bo šla spet kasnej spat k običajno. Za ponedeljek sva pa v vrtcu zmenjeni, da pridemo vzgojiteljici spoznat (no sej eno midve že mal poznava,smo se čez poletje videvale v vrtcu), pa da se mal pomenimo okol hrane in spanja.
Kosilo user posted image  pojma nimam, kaj bomo jedli. Mah neki bom že spacala.
Evo namest da bi spala, se že neki iz pojstle oglaša šibam

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15022
21.9.2007 10:33:44   
Zamima
eno vprašanje:

pustite vašim user posted image , da sami hodijo, npr. v dnevni okoli klubske mizice? Zala se lepo vstane, potem se pa z eno roko drži pa malo okol gleda, tu pa tam čofne na rit, se pobere, pa malo stopica okoli ,... vse lepo in prav, samo mene skrbi, da bi se vdarila v zobke, ali pa nazaj v glavo user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15023
21.9.2007 11:10:45   
Zamima
Urška, tudi jaz grem danes k okolistu, pa po nove lečke user posted image , sem tak slepa, da enkrat  še svojega otroka ne bom več vidla user posted image .

Držite, pesti, da ne dobim prevelike dioptrije user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15024
21.9.2007 11:28:38   
atanja
Zamima jaz mu ne pustim. ja pač najbrž bo spet da se preveč sekiram sam ne vem pri nas mamo vse preveč vsega da bi mu dovolila hosit samemu okrog...

Moj otrok pa neki čuden je danes. ŽE ta drugič je v postli... Sicer se zdajle nekaj prematava sam mi je čuden. NE vem... Temparaturo ma 37.1 se pravi da vročine nima... TAkod a bom šla mal ven na sprehod pol da vidim kaj ga muči, če bo kaj boljši na sprehodu. ZDele pa bom ornk preluftala stanovanje da če so becili da jih skozi okno vržem.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  599 600 [601] 602 603   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  599 600 [601] 602 603   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?