Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, tako da sem imela kar veliko dela da vse preberem. Le tako naprej. Upam da se vam tudi sama pridružim čim prej pri vsakodnevnem javljanju. Če ne prej pa ko bom v bolniški
.
in je po eni strani prav fajn, po drugi me pa kar vleče na nosečniške oddelke. Edino moderčke sem si nabavila nove, ker joškic pa res več nisem nikamor spravila. Hodim okoli kot Pamela Anderson (samo da jaz brez operacije). Mojemu se pa samo oči svetijo
.
nimam posebnih okusov, jem, kar mi trenutno zadiši
a to moraš sam v svojo firmo ali kako? Bože mili..me že zdaj boli glava, ker vem, da bodo problemi. Že plačilnih list nimam, jih ne gane tako, da bom po vsej verjetnosti mogla mal povprašat kakega odvetnika pri sindikatu.
pa na morje bi šla..pa po kostanj..
uh, marsikam
prej možno. ne vem...