|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  600 601 [602] 603 604   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
21.9.2007 11:32:21   
Zamima
atanja, jaz ji sicer pustim, ampak sem ko en policaj zraven nje, ko se odloči vstajat,... user posted image

Sicer je pa Zala danes tudi sitna, verjetno, ker ji kar teče z noska, ščistit mi ga pa ne pusti (se dere za znoret zraven), tak, da vsaj tiste svečke, ki ven visijo pobrišem user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 15026
21.9.2007 11:33:55   
majas
Oj!
vidim da ste prvo rundo kavice že spile, jaz pa si grem drugo nardit ker mi je kaja zaspala in imam miiir user posted image

Jaz jo pustim da mi leze po dnevni, in se igra. tisto kar ni za njo ji ne dovolim ali pa dam starn. Takrat lahko vsaj kaj v miru naredim. parkart se je butnila zdaj pa se je že navadila in lepo pazi na svojo glavico user posted image

sooonček jeee... jupi.. bove šle v mesto k tašči malo.

Zdaj pa kavica sem rekla ne, pa cote moram iti obesit.

Krfjolca-bogi to pa je res velika temeperatura user posted image ah joj dedci kaj hočeš, so občutljivi bolj ko babe... tako se reče ne, pa še res je!!!! user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 15027
21.9.2007 11:38:30   
majas
Evo ša še slikice od srečanja z muco maco.. sve pa samo z zamimo gor.. nevem zakaj se še z Mucomaco nismo slikale. user posted image pa drugič user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 15028
21.9.2007 11:41:20   
majas
Aja1 ta pa je lepa ... hvala ti... dolgo mi je rabilo ne user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15029
21.9.2007 11:41:49   
atanja
Ja Zamima jaz sem tud zraven če pa glih kaj delam ga dam pa stran. PA ja vem da bi ga mogla pustit da se kao nauči nevarnosti sam em ej tok strah d akar ne morem gledat. MAva pa vzadaj pri terasi tako travco tam pa ga pustim da po žični orgaji se dviguje pa pač tudi če nazaj pade -je trava , bolj mehko.

Ja nosek ma tud neki smrkav sam mu kar vsako uro fiziološko notr na špricam. Sicer je histeričen jok sam se tolažim da ga bom mogoče rešila kakšnega močnejšega prehlada....

Danes če ne bo imel vročine ga bom pol dala v nahrbtnik in greva kostanj nabirat. bom vzela mami zraven da grem pogledat če bo akj godb mami se po pa tok čas a z njim sprahajala.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 15030
21.9.2007 11:43:12   
atanja
Luškane fotkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 15031
21.9.2007 11:45:25   
Zamima
Majas, mogoče me nisi dobro razumela, rekla sem ti, da mi pošlješ fotke, ne objaviš user posted image user posted image user posted image ,...

sicer pa vidim, da ti lepo pristojita dve user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 15032
21.9.2007 11:57:12   
Zamima
moram vam povedat še to, da sem prav razočarana,... včeraj je moja mama "podedovala" 3 moje kavbojke in kot zgleda bo še ene moje žametke user posted image , meni je vse preveliko,...user posted image

In v šoping grem šele v začetku oktobra, ker trenutno je suša user posted image .

Terible user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 21.9.2007 12:01:39 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15033
21.9.2007 12:31:17   
ema79
zamima kaj bi dala, da bi bilo meni vse preveliko!

majas zelo luštni fotke!

Naša se je odločila, da čez opoldne ne bo več spala po dve uri, ampak sam pol urce, popoldan, ko bi se mogl pa okol lajhat, takrat bo pa ona spala.

Dekleta, rabi kera Mullerjeve plenice? Nam ne odgovarjajo, pa jih mam dva paketa in pol? Bi jih rada prodala za redno ceno (dva paketa), tiste pol pa podarim zraven?

Mi bomo pa danes mel zelenjavno kremno juhco, krompirjevo solato in klobaso. Njami!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15034
21.9.2007 12:42:00   
Anonimen
Kiro velikost pleničk pa maš, Ema? user posted image

Mi smo mel ponoč 40 vročine! user posted image  Tako je bla vroča kot žerjavica. user posted image  Trenutno vročine nima, ampak se vidi, da še ni ta prava. Joj, te user posted image  bolezni...

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 15035
21.9.2007 12:46:49   
Anonimen
Btw, se mi zdi, da Ana na ta drugi fotki že bolana zgleda. Drgač pa seveda zelo luštne fotke, se vidi, da obvladam fotografiranje. user posted image

Aja, pa se pridružujem Emi, js si tud želim, da bi mi blo kaj prevelko, pa mi žal ni. user posted image  

Mi naši pustimo da raziskuje okoli sebe, seveda je pa vedno kdo zraven nje, je pa zelo previdna, se tako čisto počasi vsede na ritko, z občutkom, pa rada hodi okrog mizice, tako da že kr pridno korakce dela, pa z Tomy-em se tud kr že rada okrog *prevaža*.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15036
21.9.2007 12:47:45   
max81
jest tud moje dam naprej...moje so velikost od 5-9kg, brez veze da se mi valjajo doma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15037
21.9.2007 12:52:41   
max81
luštne fotkeuser posted image user posted image
naša tud spi že kšno urco, jest kofetkam tud že drugo rundo...sem ful zaspana oči mi kr skup lezejo in to že od zjutraj...sem šla prej raj okol bajte mal pospravt, da sem se mal zbrihtala

klubska mizica, pustim ji samo kadar sem jaz zraven, ker je na koleščkih, pa tepiha še nisva kupla in se 123 premakne....sicer se udarla še ni v njo, ker jo ma ful naštudirano in prov previdno hodi okol njeuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15038
21.9.2007 13:15:36   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

eno vprašanje:

pustite vašim user posted image , da sami hodijo, npr. v dnevni okoli klubske mizice? Zala se lepo vstane, potem se pa z eno roko drži pa malo okol gleda, tu pa tam čofne na rit, se pobere, pa malo stopica okoli ,... vse lepo in prav, samo mene skrbi, da bi se vdarila v zobke, ali pa nazaj v glavo user posted image

Lej, če gre sama, pa kdaj pade ni panike. Mora raziskovat, pa tud kaka buška bo kdaj.  Čes ste jo pustili, da je sama začela raziskovat in je niste forsirali s hojo, pol ne bo nazaj padla, da bi se v glavo udarla. S tem, ko jo pustiš in dobi kako malo buško ji daš samo lekcijo za življenje in prepračiš hude poškodbe, ker se nauči pazit sama nase.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15039
21.9.2007 13:18:45   
urška76

moram vam povedat še to, da sem prav razočarana,... včeraj je moja mama "podedovala" 3 moje kavbojke in kot zgleda bo še ene moje žametke user posted image , meni je vse preveliko,...user posted image

Kaj bi jset dala, da bi blo men tud vse preveliko. Men je pa vse neki preozko, pa vsepovsod me neki špona. Sej pri Mihu sem 4 kg obdržala, pa pr Špelci še 4 kg pol je pa vse skupi za user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15040
21.9.2007 13:22:07   
urška76
Max, ko bomo šli v Zoo (če bomo šli kaj kmalu), pol lahk pleničke nam prineseš. Jih odkupim. Mi smo zaenkrat z Milerjevimi čist zadovoljni. Je pa od ritke do ritke odvisno, kaj kateri paše.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15041
21.9.2007 13:57:21   
max81
ja Urška jest upam, da se na bo ratal zment že za ta ZOO
plenice.....do zdej je blo ok, zdej pa rita taka, da mi je šlo na jok...je ful boljše kot je blo...zdej ma sam med ritnicama mal rdeč, tko, da še kšn dan, dva pa smo zmagaluser posted image user posted image , upamuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15042
21.9.2007 15:44:15   
Aja1
Naša zdaj spi. Je zaspala v vozičku in sem jo samo prenesla v posteljo - začuda se ni zbudila. user posted image

Mi imamo tudi klubsko mizico na koleščkih (brez tepiha) in se takoj premekne, če se upre na njo, zato ji ne dovolim oz. mizico kar umaknem, ko se ona spomni, da bi tam plezala.

Jutri bom dala Nejo kar v varstvo k tašči, ker gremo na morje pomagat našim pospravit prikolico (od 7h do cca 18h). Meni je že zdaj hudo user posted image .... Moj noče da bi jo s sabo vzeli, ker v avtu vedno joka, če se dolgo vozimo...ne joka - dere se. Tašča je pa že vsa navdušena, da bo pazila na vnučko.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15043
21.9.2007 16:07:31   
atanja
Ema kera velikost je-mi glih primankujejo pa moram it v nabavo...

Pri nas lepo pada na rito-ker ga mam povsod. Po tleh je skoraj največ, v hojci je takrat ko moram kaj nujnega narediti, največ od vsega je pa po rokah-babi dedi.... 
Sam mene je strah ker mamo npr. mizo v kuhinji ki ma spodaj ma tok lesa da je groza. In ne vem no tam pač se mi bo sesu. Pol mamo stekleno miszo direkt pri kavču in če se drži za kavč pa pade na rit omahne z glavco po robu. No in pol mu pač dovolim hodit ne vem okoli stajce-sam pri nas ni 5 min na istem mestu tako da ga skoz prestavlam...  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15044
21.9.2007 19:58:46   
Zamima
mi spimo, me morem verjet,... me zanima kdaj bo prvo bujenje user posted image .

Vidim, da spet nikjer nobene user posted image ,...

Aja1, je že šla? ali gre jutri? user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 15045
21.9.2007 20:19:41   
urška76
Čer!
Mi tud že spimo, no ta velik se še kuja v pojstli, k je brez pravljice danes. Se nama je v Šparu po tleh metal, pa puzal pa po kolenih za nama hodu. Če nebi bli v ta velikem, bi ga kar pustila, tako je pa le preveč ljudi okoli.
Upam, da naša mala kaj lepše spi, kot minulo noč. Mogoče mi ga pa zaradi odstavljanja od prsi štrajka. K zdej "samo" še trikrat čez dan je pri prsih.
Zdej grem pa večerjat. Sva kupila un pollitrski jogurt-stračatelo user posted image  (pol pa študiram, zakaj nočjo it kile dol)

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15046
21.9.2007 20:34:15   
Aja1

Aja1, je že šla? ali gre jutri? user posted image

ne, jutri gremo. Tašča je že vsa vesela.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15047
21.9.2007 20:34:53   
max81
čer......evo besna kt ris....zakaj........ker je moj en šiht danes oddelal in so ga klical, da more nazaj na šiht na Železnike, ker cigani ful kradejo itd, pa jutr gre spet...to je že tretji vikend, ki ga dela...pa tega bi mogu bit freejjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prekleta golazn....sori izrazu ampak, kar je pa preveč je pa prevečuser posted image user posted image

no kje ste, ste šle že vse pod kovterček na toplo...sem mojga pospremla vn, mi je skor nos prmrznuuser posted image ......madona tole se je pa kr mal prehitr shladilo

naša je tud že v postli

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15048
21.9.2007 20:35:26   
Aja1
Evo, spet imamo borbe, da bi zaspala - stoji v posteljici in se smeji user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15049
21.9.2007 20:37:02   
Aja1
Max, zdaj bo še tvoj postal domač s cigani user posted image . Moj je še kar pri Jelki. Pa jutri ponoči bo tut. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  600 601 [602] 603 604   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  600 601 [602] 603 604   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

imena
mama je

kakšno ime naj izberem?

maj (22%)

matic (19%)

nejc (20%)

jaka (17%)

luka (17%)

ogi (4%)

Število vseh glasov: 436

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!