Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, ko boste prišli k sebi. )
Mišk upam, da sta uživala v svojem dnevu.
. Že tako te zadnji mesec vse boli in špika, potem pa še hemoroidi na to. A se res ne da nič narest, da bi ti bilo malo bolje.
, dolgočasim se doma, pa nimam nič energije...in komaj že čakam na kakšne popadke in da vidim 
V bistvu so zdej prišli ven, ker je tako močen pritisk in teža otroka na medenico in žile.... Zadnjič sem na pregledu vprašala G kako zgleda rodit s hemoroidi. Pa je rekel, da ni noben problem. Babica pač pazi malo bolj, lahko jih tudi potisne nazaj. če se da (kar bo pri meni težko, saj so kot 3 veliki lešniki, če ne grejo kaj nazaj do takrat) in da v bistvu niti tolko ne bolijo med porodom, ker so pač druge bolečine bolj v ospredju. Tko da prou malo pozabiš nanje med porodom.
fino na vajin poročni dan! Čestitke tudi tebi!!!
Zelo romantično.
in so takrat porodnišnice vedno polne. Jaz sem se že pripravila, sicer pa imam itak pol v torek že rok
. Ker baje, če imaš špičast trebušček bo
. Že pobiram stave kaj bomo imeli
Pa se mažem "samo" zvečer po tuširanju vsak dan z kremo.
zdaj pa boste res prava družina.
Čeprav se mi zdi, da se je zdejle mal umirilo. Je pa bilo obdobje, ko se je kar ulivalo ven. Jah...kaj čmo, še ena nosečniška tegobica...
za vse tri