zirafa76
|
Pozdrav.. Evo se kava od mene.... ....vroca, diseca,..... Sem ze kar zgodnja..od 8h, ker so spet eni zacel renovirat stanovanje, pa me je kr v zrak vrglo zjutraj od te por masine, pa se mi zdi, kot da je to v moji spalnici Res v tem nasem bloku vsake tulk cajta ker renovira, zato sem jaz zahtevala, da ko zamenjava stanovanje, da greva v novo gradnjo, ker tole je nevzdrzno.... js pa tak zaspana...In cist vsake dva tri mesece eden renovira in se ful slisi....groza.... Aleluja za tiste ki so v hisi.. pogresam mojo tiho hisko v Slo.... zvok petelina je se bil edini jutranji "sok" Ja , saj je res, Mamuska..pri enem usesu not, drugem ven.....ampak vcasih mi pa res pokrov dvigne..... ..se posebej v tem zadnjem mesecu sem full obcutljiva ..hormoni in vse drugo, pol pa se taki povrhu...mah, kaj cemo.... Nic, imejte se fajn, mi se gremo iskat neke malenkosti, do takrat pa upam, da prezivim tole ropotanje... papa Debeluska....jaz imam isti problem z tem susulcem..pralni stroj imava z odpiranjem navrhu....tako, da nimamo pojma, kaj bomo naredil....greva pocekirat danes te male, ce bi ga kam stlacla....