karatina
|
Pozdravljene januarčice 08. Ali že kaj razmišljate tudi na šolo za starše? Jaz sem kar dosti iskala in spraševala, kdaj naj bi bil pravi čas, pa so bili odgovori, da v 7. ali (najraje vidijo da v) 8. mesecu. No midva bova šla v oktobersko skupino (bomo ravno v 28T), ki prične naslednji teden, saj se moj novembra, zaradi službe, ne bo mogel udeležiti vseh srečanj, decembra pa mi je že pozno, še sploh, če najina pohiti. Drugače se z nabavo cotik še malo bremzam - tu in tam, ko res ne morem mimo že kaj kupim . Imamo pa doma že lupinico in voziček naročen. Sem danes nabavila nekaj Pampersk, so v Müllerju v akciji. Ko jih bom potrebovala, ne bo časa gledat na ceno. Saj vem, izgovor mora bit ... . Ne vem, če smo že omenile na naši temi, da so tam originalne, iz Nemčije, v vseh drugih trgovinah imajo tiste, narejene po licenci, mislim da na Poljskem, zato včasih slišiš, da tudi Pampers ni to kar pravijo. So mi kolegice, ki že imajo povedale, da je res razlika in se sploh za občutljivo novorojenčkovo ritko splača dati kakšen EUR več in jih kupiti v Müllerju. Kar se tiče mer in kilogramov se z vami sploh ne bom pogovarjala . Nespečnost me še vedno muči za znoret. Lahko na prste preštejem noči, ki sem jih zadnja dva meseca prespala (pa ne mislim samo da bi šla na WC in nazaj, tega ne štejem). Počutje: še vedno nezavidljivo... Sicer pa itak vse nosimo kakšen nosečniški križ ali dva, ne?
|