|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  528 529 [530] 531 532   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
24.9.2007 17:20:52   
sandra85
sonce78user posted image držim pesti,da še danes rodišuser posted image

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 13226
   RE: Septembrke
24.9.2007 17:22:43   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Mleko dela čudežeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image




ma mu ne dam vedno zize...sam da ga v roke primem je že vesel


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 13227
   RE: Septembrke
24.9.2007 17:25:23   
helenav
Ja ampak on tebe voha...Tvoj vonj ga najbolj pomirja in ko ga stisneš k sebi, čuti še bitje srca , ki ga je poslušal 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image

Pri meni je isto......mama je mama....vsak nekaj da nam je povrnila mati narava, po vseh mukah, to da nas dojenček obožuje

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 13228
   RE: Septembrke
24.9.2007 18:23:12   
buškica
Pozdravljene moje drage prijateljice,
Po dolgem mesecu v bolnici sva danes z Gajo Leo končno doma. Ne znam vam opisati tega občutka. Je nekaj najlepšega ko svojega otroka prineseš domov.


Sedaj smo že kar velike, merimo  47 cm in smo težke  2530g.

Naša pupa je tak cukerček, samo hodi jo gledat in se ne morem načudit, da je tako lepa.

V kratkem bom dala v album kakšno slikico. Pridne bodite in se tipkamo.

Buškica in Gaja Lea



(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 13229
   RE: Septembrke
24.9.2007 18:48:24   
lumpa6
Po dolgem mesecu v bolnici sva danes z Gajo Leo končno doma


user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam


ima pa tvoja pupa izredno lepo imeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 13230
   RE: Septembrke
24.9.2007 19:29:52   
guppy
Ojla punce,

sem ravno iz Leonišča... prvi pregled po porodu in to. Res bi rada pohvalila sestro, me je kar čez vrsto vzela, ker je v kartonu videla, da me doma čakata dva majčkena navihančka. Res pohvalno! Pregled je minil hitro, vse je super. Skrbelo me je, da se maternica ne krči v redu, ker se po porodu sploh ni želela krčit, pa je vse b.p. Tudi bris mi je vzel, ker se je čišča včeraj končala.

Tudi jaz moram, tako kot lemavrica, pohvalit moža. Ne samo, da je izkoristil ves očetovski, ampak tudi ves redni dopust, tako da je še vedno doma. 1.10. začne s službo in se vsak dan bolj sprašujem, kako bom zmogla brez njega? Zdaj sva bila res non stop skupaj, z izjemo odhoda v trgovino, lekarno itd., pa tudi čez dan si vzameva vedno čas vsak zase med kakšno pavzo, da se nama ne zrola od konstantne bližine. Verjamem, da bo, ko bo šel v službo, vsak skupni trenutek zlata vreden.

cukrček ufff, že dva meseca?? Kako hitro mineva čas!!! Daj si zapiši malo, kako rasteta, da malo primerjava "od oka". Pri nas se prav vidi razlika že med njima; Maja se veliko počasneje redi in raste od Marka, upam da bo še v mejah normale. Mi imamo pregled 10.10.

Mercatorjev nahrbtnik je Nivein nahrbtnik, ki je meni osebno super fajn. Dobila sem ga kot darilo s telegramom, že v porodnišnici, in ga imam res rada. Ne zaradi Niveinih izdelkov, ki so v njem, ampak zaradi samega nahrbtnika, ki ima notri tri mrežaste žepke, ki so ravno na pravem mestu, zunaj pa tudi tri žepe... ravno prav. Pa tako lepo mi leži na hrbtu, da me nič ne boli, tudi če nosim težje stvari.

bravo, Monyyy, dobrodošla in hvala za zgodbo!

helena,
- ne pijem kave,
- surove zelenjave ne jem, kuhano pa v glavnem paradižnikovo omako ali kakšno papriko in paradižnik v rižoti in je vse OK
- mlečne izdelke jem občasno, v glavnem navadni jogurt in sirček za mazanje
- ne mažem se, ampak mislim, da se lahko mažeš proti celulitu
- telovadim ne, ker me še boli trebuh, če se nerodno premaknem. Gremo pa zato vedno na konkretni izlet, ko se odločimo, in se sprehajamo vsaj eno uro.

sandra, po moje ni prezgodaj. Tam boš itak na domačem terenu, otroček pa potrebuje le previjanje in hranjenje in dober prostor za spanje. Ne pozabit kapice in tiste torbe user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 13231
   RE: Septembrke
24.9.2007 23:08:55   
sandra85
ma kje ste vseeeeeeeeeee?????user posted image


guppy user posted image user posted image user posted image za pregled, važno da se maternica lepo krči!!!
js se tut sam tega bojim

komaj pa čakam 1. pregled pri pediatru, ki ga imamo v četrtekuser posted image
popoldne pa verjtno kar na štajerskouser posted image

user posted image kako je kej z user posted image pri vas-mamice?

no, zaj pa gremo pogledat en film, pol pa spat-dojit,spat-dojit,spat-dojit,...user posted image

lahko noč user posted image


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 13232
   RE: Septembrke
25.9.2007 9:02:58   
PBJ
Da nas ne vrže na drugo stran, ...

Mi smo lepo spali. Ponoči jemo samo 1xuser posted image .
Drugače pa so se pri Ani pojavili krčki in proti večeru so najbolj občutni. Takrat se pač bolj nosimo... Ampak je zelo potrpežljiva.

user posted image ? Še čakam na prvi pregled!

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 13233
   RE: Septembrke
25.9.2007 9:31:14   
helenav
Jaz pa filma nisem gledala že par mesecev. Prej sem bila v bolnici..sedaj pa ob 9 ko zaspi Klara zaspim tudi jaz zraven, tako, da sploh ne vem kaj se po televiziji dogaja.

Zadnja dva dni, pa se po podoju ob 4 zjutraj, ne more in ne more umirit. Kar neki se dere, pa krči, pa bruha..pa spi minutko, pa spet jok..vse do jutra. Jaz pa tako nenaspana.

sedaj pa spi....jaz pa bi na sprehod šla, da izkoristim današnje sonce, ker potem bo dež, dež dež...

aha...se je zbudila jupiiii

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 13234
   RE: Septembrke
25.9.2007 9:55:37   
Anonimen
Dobro jutro!

Evo, začenjam dan s +2.
Je pri kakšni drugi nosečki kaj vzpodbudnih novičk? Pri meni torej vse po starem... Jutri zjutraj zopet v porodnišnico in to je to. Sicer je pa jutri luna. Mogoče pa se bo kaj premaknilo, kdo ve.
Držim pesti za vse nas! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 13235
   RE: Septembrke
25.9.2007 10:21:22   
nana 27
Tianna, saj bo...držim pesti!!!! user posted image user posted image user posted image   Tudi pri nas je bila pestra noč. Ob enajstih ali okrog polnoči jo nahranim in zaspi (zdaj že nekajkrat zapovrstjo do pol četrte zjutraj) in ne more nazaj zaspat dokler se ne pokaka. Bi rekla, da jo nekaj napenja  - ker se noče dojit in sem najprej pomislila, da nimam mleka, ampak punca tudi flaške noče. Joka se ne, ampak jo nato z nošenjem in trepljanjem po ritki uspem nekako pomiriti, da okrog pete zaspi.   Pri nas ravno tako še čakamo na prvi pregled user posted image  Helena, - tudi jaz ne pijem kave,- mleka in mlečnih izdelkov ne jem,- zelenjavo samo prekuhano,- telovadim posebej ne, ker me že skoraj dveletnik čisto dovolj "natelovadi",- anticelulitnih krem ne uporabljam pa verjetno tudi ne škodujejo, če se namažeš. Sandra, super avatar user posted image  in mali Enej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13236
   RE: Septembrke
25.9.2007 11:12:52   
andreja32
Daannnn!,.....a ste šle vse rodit,....mene pa tle pustileuser posted image .No, pri nas nič novega,....bom pa ta prvega, ki me spet vpraša če še nismo rodili nekam trešla,....najboljš da tko naredim kot je srček,...mal SMS ov okoli pošljem,....to bi bila scenauser posted image .

nč punce fajn se imejteuser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 13237
   RE: Septembrke
25.9.2007 11:27:32   
LINA31
"Še enkrat se javljam ata smrk. Zmatran, izmozgan, vendar zadovoljen kot še nikoli. Nja vam vsem povem, da je "smrkec" Nuša rodila danes ob 6:55 zjutraj malo žanko, katera je tehtala 3.60 in merila 51cm. Tok zaenkrat. Slikica še pride, vendar sem tako hudo zmatran, da se bom zvalil samo še v posteljo. Porod je trajal od 2 ure zjutraj, ko so se začeli malo bolj konkretni popadki in končan, kot sem napisal ob cca. 7 zjutraj.

Lep pozdrav vsem na forumu od ata smrka "

Tole sem našla na mami. Gre za našo ašun, saj je napisala, da naj tja pogledamo.
ČESTITIKE AŠUN!!!user posted image

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 13238
   RE: Septembrke
25.9.2007 11:28:59   
LINA31
aja....sem pozabla napisat, da pri nas nič novega. Zjutraj sem zasledila malo sluza in ene rjave nitke....kaj pa vem...mogoče je del čepa ali pa imam že privide od strastne želje, da tudi jaz kmalu rodim.

Se tipkamo.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 13239
   RE: Septembrke
25.9.2007 11:38:59   
guppy
Ko vas takole berem, se spomnim, kako sem šla vsaka dva dni v porodnišnico, čisto v pripravljenosti, da me zadržijo... in tako tri tedne. Na koncu sem pa ostala notri, pa še tam sem ležala 3 dni, da so se me usmilili user posted imagePunce, držite se!! Še malo, pa bo!!
 
Pri nas še vedno isto - ustaljen ritem. Zdaj jesta samo 6x na dan. Ponavadi ustanemo okoli 10h, potem sta budna nekje do 13h, ko spet jesta, potem ob 16, potem okoli 19-20h. Takrat ju najprej malo nahraniva, potem ene pol ure podiramo kupčka in se crkljamo, okoli 21h se kopamo, po kopanju pojesta drugi del porcije in potem okoli 22h gresta v posteljico in spita do 3. ali 4. ure zjutraj. Naslednjo turo jesta okoli 7h, potem pa spet okoli 10.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 13240
   RE: Septembrke
25.9.2007 12:15:47   
Anonimen
Da se na hitro javim.

NAJPREJ ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM OSTALIM, KI PA STE ŠE V PRIČAKOVANJU PA ŽELIM, DA BI ČIM PREJ DOBILE SVOJE ŠTRUČKE.
 
Naš Matija za enkrat samo spi in je. Upam, da bo tako tudi ostalo. Včeraj sva prišla iz porodnišnice, kjer sva bila en dan dalje, ker je dobil zlatenico in prejemal je antibiotik, ker so ga prehladili.

Porod je bil zelo hiter. Zjutraj ob 5,30 me je nekaj zbudilo, še sama ne vem kaj, šla sem na WC in nazaj v posteljo. Ob 6,00 se mi je zdelo , da imam popadke in da to kaj se dogaja ni samo navadno otrdevanje trebuha. Poklicala sva babico, da je prišla k otrokom in ob 6,30 sem imela popadke že na 3 minute in sva že šibala. Sprejem je bil expresen, odprta sem bila 3 cm. Ob 6,51 so me v porodni sobi priključili na CTG in ob 8,01 je na svet prikričal naš Matija. Velik 53 cm in težek 4.000 g.
Pravzaprav, vam skoraj kaj druga nimam za napisat. Popadki - tisti na 1 minuto - so bili tako intenzivni, da sem imela občutek, da sploh ni bilo prehoda med enim popadkom in drugim. Tiščavnikov na srečo ni bilo veliko in SMO OPRAVILI.
Osebje v porodni sobi je bilo SUPERuser posted image user posted image user posted image , cca 2 cm so mi prerezali presredek (ne vem koliko je to šivov) in nobenih drugih težav.

Zdaj pa se privajamo na domače okolje in usklajujemo z vsemi ostalimi obveznostmi. Če bo tako pridno spal, se vam bom pogosto javljala.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13241
   RE: Septembrke
25.9.2007 13:04:33   
matejad
Eno vprašanje: s katero zadevo ti pospešijo odpiranje?
Sem imela danes pregled (na pdp), sem 1cm odprta, in me je tisto vtikanje instrumentov bolelo. Pa me zanima, če mi je s tem kej pospešilauser posted image user posted image
Hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13242
   RE: Septembrke
25.9.2007 13:13:59   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: matejad

Eno vprašanje: s katero zadevo ti pospešijo odpiranje?
Sem imela danes pregled (na pdp), sem 1cm odprta, in me je tisto vtikanje instrumentov bolelo. Pa me zanima, če mi je s tem kej pospešilauser posted image user posted image
Hvala


Kar nekaj zadev je...ponavadi ti dajo tabletko za mehčanje MV, ali pa umetne popadke. Lahko pa ti tudi G s prsti malo zmehča MV in to baje full boli.
S samim pregledom kaj bistveno na vpliva pospešeno odpiranje. Tudi mene je 14 dni nazaj vaginalno prelgedala in rekla, da je en prst vložljiv, vendar še danes čakam, da se porod prične.

(odgovor članu matejad)
Neposredna povezava do sporočila: 13243
   RE: Septembrke
25.9.2007 13:16:32   
zvezda71
Evo, malo novic iz naših logov. Včeraj smo imeli obsedeno stanje, saj smo pri tehtanju ugotovili, da naš pikec hujša, tako, je takoj stekla akcija intenzivnega hranjenja. Dodajanje Aptamila- tistega za nedonošenčeke seveda pred tem priklop na zizo in to na 2 uri, kar nam ni zneslo, ker je visočanstvo čist prevelik zaspane in se mu po 2 urah ne da odpreti niti oči kaj šele ust, tako, da ga od včeraj opoldne dojimo in dodajamo na 3ure striktno, čeprav so težki boji, ko je treba odpreti usta.
ČE POZNA KATERA KAKO ZVIJAČO KAKO 11 DNI STAREGA ČLOVEČKA PRIPRAVITI  DA SODELUJE PRI DOJENJU JI BOMO NESKONČNO HVALEŽNI.
Naš trud je obrodil sadove saj se je zredil za 80g ampak moramo nadaljevati s tem režimim dokler se ne približamo 4200g. Upam, da nam bo zneslo in da bomo lahko popolnoma opustili Aptamil če le bodo menei zize začele spet delat tako kot so na začetku zdaj sem pa zgleda zaradi utrujenosti, stresa in vsega novega zmanjšala "proizvodnjo" mleka.
ČESTITAMO VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM, tistim, ki še čakate naj vam hitro mine.........
Grem občudovat mojega otroka
Lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13244
   RE: Septembrke
25.9.2007 13:19:26   
nejca79
Evo, tudi jaz še kar doma, čakam da kaj pride, pa nič. Sem pa že 14 dni odprta 2 cm, pa nič ne kaže, da bo šlo kaj naprej....
Bom trešla taprvega tud jaz, ki me vpraša če še nisem šla rodit (kot da ni očitno:)))

Vsem ostalim pa čestitke za uspešnostuser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 13245
   RE: Septembrke
25.9.2007 13:36:47   
lemavrica
 Mi imamo pa grozne prebavne motnje. Sploh ne vem več kako ga umirit. Spi pol ure pa v jok, ne pomaga ne dojenje, ne flaška ne duda. Men se pa že meša zraven ko vidim da ga po mojem mleku tako zvija.user posted image
Sem probala tud Aptamil pa ni nič kaj bolje. Naročila sem tud že vse možne kaplice,....Sploh ne vem več kaj narest.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu nejca79)
Neposredna povezava do sporočila: 13246
   RE: Septembrke
25.9.2007 14:11:28   
*tajda*
Vsem mamicam želim čimmanj težav z njihovimi user posted image  pa da prebava pa hranjenje stečeta tako kot moratauser posted image
Meni se še vedno tako daleč zdi do poroda,čeprav imam rok v nedeljo in ko vas poslušam kako imate težave s krčki pa z bruhanjem vaših malih user posted image  s mi zdi kot da se stem ne bom ukvarjal še meseceuser posted image .
Pomoje bo pravi šok ko se bom zavedla da zdej gre pa zares.Zaenkrat še kar uživam in sploh ne mislim na porod,ko se bo pa začelo bo pa po vsej verjetnosti panika.Sem pa že taka Kot slon in sem opazila kar nekaj malih modric po trebuhu ker se zaletavam v kljuke in roboveuser posted image
Imam pa občutek da je mali takooo velik,ko potipam kje ima ritko in glavico se mi tako dolg zdi-upam da ne bo 4 kilski velikanuser posted image  Mi ginekologinja noče nič povedat koliko je velik,je rekla da je zame najbolj pomembno to da je obrnjen na glavico-mislim da me noče prestrašit,ker je drugač ena tko fajn ženska.user posted image

Vsem novopečenim mamicam čestitke user posted image  vse ki pa odhajate v Rim pa srečnouser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 13247
   RE: Septembrke
25.9.2007 14:14:45   
nana 27
Leamavrica, krčki so ali pa si kaj čudnega pojedla..kaj pa duda pa zeliščne kapljice gor pa da ga nosiš ali pa se z njim zibaš? Ali pa priključi sesalec in ga pozibavaj v naročju ter obvezno trepljaj po ritki? Jaz sem Mihu dala na dudo kapljice iz lekarne na Viru (to imaš blizu, če si iz Mengša), dala v usta in ga s trebuščkom obrnila na svoj trebuh, da sem mu s svojim telesom v ustih držala dudo, z drugo prosto roko pa ga treplljala ritmično po ritki. Imaš mogoče digitalni termometer z gibljivo konico ali pa baby palčke za ušesa čistit? To lahko namočiš v hladilno mazilo in nežno povrtaj po ritki - pol centimetra, da se bo pokakal. Ne bo se takoj, ampak v nekaj uricah na polno. Zvezda, žal ne vem svetovat..mi smo imeli kontra problem, ker ni bil zaspanček. Poglej na med.over.net-u, kjer je forum dojenje, če boš kaj pametnega našla ali pa pri nedonošenčkih, ki tudi niso jedci. Cimrinega dojenčka v porodnišnici je pediatrinja zbujala tako, da ga je malo uščipnila v podplatek. Buškica, ja res lepo je biti doma user posted image  Zdaj pa uživajte maksimalno z malo Gajo!Duska, še enkrat čestitke in veliko cartanja user posted image  Kako sta pa otroka navdušena nad bratcem? Drugače pa čestitke vsem novim mamicam!!!!!! user posted image  Guppy, tale vaš ritem se mi zdi SUPER! Kako ste ga dosegli? Kako zdaj hraniš Majo in Marka - dojiš, dodajaš?    

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 13248
   RE: Septembrke
25.9.2007 14:17:37   
ursy
živjo
čestitam vsem novim mamicam user posted image user posted image

lemavrica zgleda da mave isti problem..tudi sama ne vem več kaj narest..Lara je po 2 tudi 3 obroke čez dan budna in sam joka...pa se zvija...kaplice proti krčem ne pomagajo...poskusla sem tudi s čajem planteks...pa tut to ni pomagal... morm pa rečt da ko se pa pokaka je pa nekaj časa uredu... Na kok časa kaka tvoj sonček? mogoče ga to matra.

se morm pa pohvalt tamala je včer ob 19:30 jedla in se zbudla danes ob 5.  tko d smo spet eno noč več prespali user posted image


nč šibam jst po tavelcga v vrtec...pa se še kej beremo....pa SIRENO mamo

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 13249
   RE: Septembrke
25.9.2007 14:36:26   
nana 27
Leamavrica, še nekaj sem se spomnila. Koliko časa že Jaka pije Aptamil? Miha je grozno zaprl in je pomagalo, ko smo šli na Bebo. Po Aptamilu je bil zaprt pa še polival je. Mi smo bili zelo zadovoljni z Bebo - ampak ne tisto iz Muellerja (nemška), ampak iz DM-ja (švicarska proizvodnja) - prav doktorirali smo iz teh mlekov user posted image  Vsakemu user posted image  odgovarja nekaj drugega. Malo pobrskaj z iskalnikom po RR. To mleko ima izredno dober okus in lepo diši. Meni osebno je Aptamil smrdel. Dobro, da niste poskusili Comformila - ja tisti je pa kot zažgano mleko user posted image   Zvezda, ko smo ravno pri mleku. En nasvet, ampak prej govori s pediatrom ali patronažno. Med vsemi vrstami mleka je najbolj redilno mleko Milumil in tudi slabši jedci ga imajo zelo radi, ker ima okus po vaniliji. Jih poznam kar nekaj, ki niso hoteli piti mleka, ampak, ko so poskusili z Milumilom, so ga pa otroci pili.  http://www.drogakolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/zacetna_mleka_za_dojencke_od_rojstva_naprej/milumil_1/

(odgovor članu ursy)
Neposredna povezava do sporočila: 13250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  528 529 [530] 531 532   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  528 529 [530] 531 532   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?