|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  613 614 [615] 616 617   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
27.9.2007 12:52:13   
max81
ja krfjolca, zgleda da me mal nosečnški hormončki dajejo, ker me itk že vsaka MALENKOST vrže iz tira......pojedl smo, dragi je reku, da so bli užitni...no mogoče jih pa kdaj skuhamuser posted image user posted image ..bo mogel bit pa fest pridn

tamala je vstala, samo se mi zdi, da bi mogla it kr nazaj še mal počit, ker je k neki sitkana...meni bi pa tudi pasalo user posted image še mal dremanja...sem utrujena

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 15351
27.9.2007 12:55:10   
max81
Primrznilo? Ja kakšen mraz pa mate tam gori na severu?

mrzeluser posted image user posted image user posted image

a vi2 to skupinsko pišeta al kaj...se preh zmentauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15352
27.9.2007 12:58:13   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Primrznilo? Ja kakšen mraz pa mate tam gori na severu?

mrzeluser posted image user posted image user posted image

a vi2 to skupinsko pišeta al kaj...se preh zmentauser posted image

Max ne me dons hecat, sem tečna, k sem neprespana. user posted image  
Drgač se pa zmenva ja. Sem ga šla prej zmotit v službo, da mi je svetoval pri nakupu kikle, pa sva se zmenila, kaj bova na RR pisala user posted image
Ja se nisem pohvalila mam novo žametno kiklo pa jaknico. Je za soboto mraz napovedan, pa moram bit vseeno zrihtana. Doma v omari pa nič pametnega.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15353
27.9.2007 13:00:05   
max81
Ja se nisem pohvalila mam novo žametno kiklo pa jaknico. Je za soboto mraz napovedan, pa moram bit vseeno zrihtana. Doma v omari pa nič pametnega.

superuser posted image user posted image user posted image

jest bom šla v nabavo šele nasledn let, enkrat aprilauser posted image ...do sedaj bom pa hodila naokol kt cigo Žarkouser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15354
27.9.2007 13:05:51   
urška76

jest bom šla v nabavo šele nasledn let, enkrat aprilauser posted image ...do sedaj bom pa hodila naokol kt cigo Žarkouser posted image

Reč Aji, da naj njen kaj od Strojanove Jelke prnese, da ne boš glih ko Žarko user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15355
27.9.2007 13:06:36   
majas
Kaja spančka, jaz sem skočila po avto, tako da greve čez malo več kot uro v mesto. Pa še po Zamimo in Zalo greve da gremo na eno kavico. Komaj čakam...
Pa še sonček se je zunaj pokazal.. jupii...

Max a joj joj... reči točno tako kot so napisalem, pa Žiga je najboljše svetoval user posted image user posted image

Urška je pa sitkana tralalala.. bodi vesela da ni več takih noči in se spomni na nas ki smo toliko pretprela, ali pa na bogo Ajo1, ona je nabolj boga.. se bo morala kar po krfjolci zgledovat, ja ja user posted image user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15356
27.9.2007 13:11:11   
Aja1
Evo, pa smo doma...končno.
Zjutraj smo šli dat kri v laboratorij, Neja zakuhala na 40, potem so ji pa še 10 minut kri jemali in je tako jokala, da je bila kot žerjavica. user posted image  Baje ima virozo. Če do jutri ne bo še nič bolje, moramo nazaj. Spali smo pa kar zadovoljivo glede na njeno stanje. No edino jedla je 3x (3x flašo po 120-140ml). Se vidi, da čez dan ni skoraj ničj edla in je bila ponoči lačna. Z dojenjem smo pa verjetno zaključili. Ponoči se še priklopi in ker je mleka res malo, začne takoj protestirati.

Max - ne se sekirat in raje uživaj v nosečnosti. user posted image

Urška, super za krilo...boš lepa user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15357
27.9.2007 13:14:04   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Reč Aji, da naj njen kaj od Strojanove Jelke prnese, da ne boš glih ko Žarko user posted image

Max, komot. Bi kakšno njeno kiklo, da boš tut nova? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15358
27.9.2007 13:18:15   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Urška, super za krilo...boš lepa user posted image

Veš da moram bit lepa, ko se pa moja priča poroči. user posted image Me je sekirala, ker nimam cerkvenih zakramentov in jest ne morem bit njena priča. Sam men pa kr paše, k ona ma tisto ta ornk ohcet in bi mogla bit cel čas z njo. Pa pr naših dveh malih bi blo to zelo težko.
Aja boga tvoja mala žabica. Sej bo bolje boš videla. Vem kok sem se pr Mihu presekirala za vsak prehlad, ampak te pol leta in izkušnje utrdijo.
Pr nas pa še vedno sije sonček. Bomo mogoče lahko še popoldne kaj zunaj. Žiga gre na roditeljski sestanek, otroc so pa moji tisto uro. Pa mormo očija poslat, da spozna ta novo vzgojiteljico.user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15359
27.9.2007 13:37:38   
urška76
Jest sem se pa prekmalu s sončkom hvalila. Že lije! Pa še ta velik voz je onesposobljen, za ta malega pa še vedno nimamo dežne prevleke. Upam, da do pol treh neha, da bom šla lahk po Miha.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15360
27.9.2007 15:07:03   
Aja1
SREČANJE, CELJE, STARI GRAD/PLANET TUŠ, SLAŠČIČARNA DE LA CREME/

ZA 6.10. OB 10.30

- mucamaca
- majas

- petra (enako kot 29.!!!)
- Aja1 (nas žal ne bo, ker  user posted image  dela user posted image user posted image . Pa takooo rada bi vas spoznala.)
- ircica
- marella1(nas žal ne bo, tašča praznuje abrahama. Pa drugič)
- nogavica (isto kot za 29. 9. - če ne bo rabil delat)
- viv
- urška76 & Žiga (pa še moj mož ni dežuren tist vikend - imamo pa plavanje z Mihatom do 11h - pridemo po tem)
- atanja
- barby84
- krfjolca
- max81
- zamima
- monika29
- malinčica
- melita73
- lana_s
- ema79

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15361
27.9.2007 15:34:39   
Zamima
Aja1, škodaaa, pa da ne gre spet k  ciganom?! user posted image user posted image user posted image

Majas, škoda za danes user posted image ,... pa za vse ostalo tudi, mislim nate user posted image .

Jaz sem si pa zdaj končno malo računalnik porihtala, sem si nardila mapico s slikami in si vse uredila, ker imam nekatere slike iz porodnišnice po 3x na PC na treh različnih straneh user posted image . Enkrat si moram vse po 2 izvoda zapečt, pa zbrisat iz PC-ja.

Zala se pridno igra v stajici user posted image

Jaz pa si bom eno kavico skuhala user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15362
27.9.2007 16:15:28   
viv_
Ojoj, boščki mali bolančkani... pocajtejte se!!!!!

max - pomoje tut, da najboljš, da rečeš da jih hočte met 12, pa bojo vsi kuj tih user posted image

Naša tamala je pa tak user posted image  V dnevni mam v enem kotu pleten fotelj pa mizico, pa na uni mizici mam en svečnik z 9 čajnimi svečkami, vodno pipo pa saharski pesek v eni flaški. Na tleh je pa vaza, v keri mam 2 bambusovi palci. In tamale smrkle ne morm spravt preč od tam!!! Vse drugo se ji da dopovedat, a tam se je ne da preč spravt. Pa ostro nastopim, ništa! Že po prstkih sem jo mal - ništa! Zdele mi je komplet vazo podrla, cela poplava, pa je sploh ne gane. Zdej je pa za kazen v stajci. Mula mala!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15363
27.9.2007 17:01:58   
Zamima
viv, jaz se tolažim, da bojo kmalu začeli razumet in si dali nekaj dopovedat user posted image , Zala pa sploh ne uboga, ji rečem : Ne! ali pa Ne sme tega! pa se mi smeji user posted image user posted image ...

jaz pa danes mojo user posted image  že cel dan objemam, pa lupčkam, tak sem vesela, da jo imam lepotičko mojo user posted image , sploh si ne znam več predstavljat življenja brez nje user posted image . Se vidi, da je PMS na pohodu, sem čist čustveno razpoložena danes user posted image .

Niti to me ne jezi danes, da sem pri 55-tič nehala štet ko sem letela za njo v kuhinjo user posted image .

Katero kremico uporabljate za rito? Zala ima spet vso vneto user posted image , sem jo prej s soleo namazala pa je tak jokala, da se mi je srce paralo user posted image ,... Sem imela prej Bebi... nekaj iz lekarne, potem sem ji parkrat z bepanthenom, pa je bilo Ok, zdaj bo pa babica nekaj prinesla verjetno kar kako lekarniško, sem rekla, da naj najboljšo vzame.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15364
27.9.2007 17:34:38   
max81
Katero kremico uporabljate za rito?

jest sm ji kr praško pasto kupla v lekarni, pa je fajn pomagaluser posted image , do sedaj sem pa mela bubhen...pa sej ne vem kako se napišeuser posted image ..pa že cel let jo uporabljamuser posted image

evo mami je bla pridna, skuhala juho iz cvetačke, pa jo je že pol zmanjkal, upam, da je kej ostane preden pride moj damuser posted image , pa balkon sem spucala, pa vresje nasadila po koritih in ma da drži celo zimo...zdej more moj samo še na balkon znost, ker ne morem večuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15365
27.9.2007 17:57:50   
Anonimen
Palček je šel spat, pa sem vas malo prebrala za nazaj...

Krfjolca, mi imamo tudi takšno kahlico in tudi včasih lula notri...user posted image  prvič je pa lulal in kakal notri pri 9. mesecih...user posted image

MucaMaca, ne se preveč obremenjevat z izgubo službe...si lahko vsaj s svojo žabico...službo boš pa že še našla...user posted image

Punce res vam zavidam, ko ste lahko še doma z žabicami in žabci...tudi jaz bi bila...user posted image  pa še inventura ta vikend in me nič ne bo doma...user posted image

Jaz bi tudi imela vsa gesla, da vidim slikice...user posted image

Bolniki, hitro se pozdravite...user posted image

Zdaj pa čakam, da se zbudi, da greva še na en sprehod...enega daljšega že imava za seboj, pa še malo sva nakupila nogavičk, bodijev in kapic za palčka...sem mu pa pred tremi dnevi kupila čeveljce in copatke...bom ob priliki nalepila sliko...

LP

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 15366
27.9.2007 19:34:16   
max81
babe kr mejte kikle od tete Strojanove, pol je pa čist vseen drek če kr v svojih starih cotah hodm po svetuser posted image

naša miška spi že več kot pol ure, mati na RR, tuki pa nobeneuser posted image , tastar prihaja zdejle dam, pol pa hitr na večerjo ker mi takooo krul po trebuščku da je jojuser posted image

pri nas zopet dežujeuser posted image , upam, da ne bo spet večjih katastrofuser posted image ....me je kr groza, tuki zraven nas teče reka in če bo to enkrat poplavilo..ode kuhna, jedilnca, dnevnauser posted image

no babe pokukejte na plano, da bomo mal čvekaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15367
27.9.2007 19:45:02   
Nogavica
Jaz pa več ne morem čvekati toliko z vami, ker je mala ful naspidirana, ko je budna in ji moram biti nonstop za petami. Spi pa čez dan eno kratko rundo dopoldne (navadno zunaj v vozičku) in eno dolgo popoldne (kaki 2 uri). Zvečer pa zadnje čase velikokrat zadremam kar zraven nje, ko pa me user posted image  zbudi, pa je tako že prepozno za RR, ker itak nobene več ni gor takrat.

Zdaj sem se 2 dni zabavala ob oblikovanju fotoknjige. Sem se odločila, da ne bom dajala razvijat fotk z morja, ampak bom tistih 1x na leto dala malo več € in si naredila knjigico. Mi je ful fajn to delat user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15368
27.9.2007 19:45:27   
Zamima
Zala spi user posted image , se vidi, da je samo eno rundo danes spala pa še to pol ure user posted image .

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15369
27.9.2007 19:47:38   
Aja1
čer. Naša spi že pol ure. user posted image  Še nikoli ni tako zgodaj zaspala. Ja, zgleda, da jo vročina res izmuči.
Moj je šel k Strojanovim in se vrne jutri okol pol osmih zjutraj.
Jaz sem tudi lačna - glodam Milko. Bi bilo bolj pametno, da bi si naredila za večerjo kaj drugega, pa se mi ne da.

Danes ponoči bo baje spet orng deževalo user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15370
27.9.2007 19:51:05   
Zamima
Aja1, kak dolgo še mislijo Strojanove čuvat? user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15371
27.9.2007 19:56:15   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Pojma nimam. Zdaj nagovarjajo Jelko, da bi šla od tam. Vsi ostali bi šli, ona pa ne pusti (je poglavar družine).
A veste koliko Strojani stanejo državo???? 18000€ na dan!!!!! user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15372
27.9.2007 19:59:59   
viv_
Ojla!

Jest sem pa dala obe tamali v banjo in Mirna naenkrat:"Mami, ena svinjarija plava!". Ja, Zarja se je pokakala in mali drek je razpadel na miljon koščkou. Fuj... Je pa šele zdele zaspala. Sem mela svet staršev, pa se je mal zavleklo. Pa če uporabin Ajin naziv, tastarga ni doma in so otroc name čakal pri mojih user posted image

Jest sem tut lačna... dam Mirno spat, pol si pa nardim sendvič pa se lotim izpolnjevanja obrazcov za doklade (sovražim papirje), pa napisat moram zahtevek za Coris, da mi povrnejo stroške dohtarja v Italiji. Sicer je bilo samo 17 Eur, ampak klinc, če sem plačala, mi bojo pa vrnil, pa mogoče bom še spesnila eno foto zgodbo za Ilirikino stran. Sam kaj, ko ne znam dobro pisat... Ma bomo videli.

Tele fotoknjige so meni tudi všeč. Sem rekla, da bom s počitnic naredila dve malo manjši, za vsako punco eno, da bosta meli za spomin.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15373
27.9.2007 20:00:37   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Pojma nimam. Zdaj nagovarjajo Jelko, da bi šla od tam. Vsi ostali bi šli, ona pa ne pusti (je poglavar družine).
A veste koliko Strojani stanejo državo???? 18000€ na dan!!!!! user posted image

PA to ne moreš verjet!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15374
27.9.2007 20:05:58   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Pa če uporabin Ajin naziv, tastarga ni doma in so otroc name čakal pri mojih user posted image

Ne bo držalo. Max tako piše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  613 614 [615] 616 617   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  613 614 [615] 616 617   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?