Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

polno zaposlujejo,
pa so mogoče že odšle v RIM.
). Če pa se je na levi dojila samo 10 minut, potem ji naslednji obrok ponudim še to isto in če zahteva še več, ponudim še desno.
drugače pa kar gre. K sreči mož ful pomaga. Pazi nase in na malo. Saj zdaj bo pa končno konec obiskov in bosta imeli mir
Andreja, upam, da se čim prej začne tudi pri tebi. Septembra še ni konec
.
. Midva sva že teden nazaj probala inje bilo super, samo kaj, ko zvečer, ko Klara zaspi sem jaz tako utrujena, da komaj čakam da zaspim za tri urce in si opomorem do naslednjega dojenja, glede na to, da me čez dan čisto izmolzne. Zjutraj pa gre mož delat, ko se jaz zbudim cela sveža...
Najina miska od 1h zjutraj spi. Ponoči sem jo 3x probala zbudit, ampak mi ni uspelo. Jedla je sele zdaj in spet zaspala. 7 ur brez dojenja se mi zdi prevec za
Se pridružujem mnenju, da je NE ZBUJAT. Če lepo pridobiva na teži, bodi vesela, da ti spi ponoči