|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  617 618 [619] 620 621   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
28.9.2007 10:43:32   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Viv, jaz sem pa firbčna. Si omenla tastarga user posted image  in kje dela, zdaj me pa zanima v kateri firmi.

Pa tako daleč se vozi vsak dan...

Tastar (btw. 5 mesecev je starejši od mene user posted image ) je lesar, dela pa v Bohorju oz. bivši Bohor, s furnirjem se daje.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15451
28.9.2007 10:49:23   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

jutro.

Noč do 4ih katastrofalna. Zbujanje od 22 ih naprej na eno uro. Drla se je pa takoooo, kot bi jo s kože dajali user posted image  Pojma nimam, kaj ji je bilo. Ene 5x se je drla po 15 minut na moč. user posted image  Ni pomagala ne ziza, ne duda, ne flaša, ne šetanje,....nič user posted image . Od 4ih naprej je bilo pa kar dobro.

Tako je zgledal včeri ponoč pr nas. Pa edino jest sem bla dobra, pr TASTARMU user posted image  se je še bolj drla
Zuni pa tko grdo pada. sva šli zdele dol, peš, pa še ni bilo poštarja, tako, da bova šli lahko mal kasnej še enkrat user posted image
Zdej se pa šibam igrat, mi že časopise razmetuje.

bbbbbbb edrztt ž
še pozdravček od špele

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15452
28.9.2007 10:52:56   
*sonchek*
Evo, da se pofočka še en "vohun" user posted image user posted image Mah, jst mam ob našem 7-mesečniku preveč časa, pa berem kar vse po vrsti + še enih 175390643 forumov zraven user posted image user posted image
Ne, pravzaprav vohunim za LARIKO  user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15453
28.9.2007 11:00:42   
Aja1
JUHUHU, moja najboljša prijateljica je rodila punčko! user posted image user posted image user posted image Punce, rabim en lep verz za v telegram...PROSIM!!!!

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 15454
28.9.2007 11:07:50   
max81

IZVIRNO SPOROČILO: max81

max, lahko ga daš zraven, če imaš plac.

ne bo šlo, nimam placauser posted image , mam zraven tuš kabino

Max,pol ti pa ne preostane drugega kot pralno-sušilni stroj. To sva tudi midva nabavla, ker ni placa za vsako posebej. V njem sušim pa samo pozimi in je ok.

no sej v bistvu me je to zanimal, če ma kera2 v1 in kako je zadovoljne, ker baje ene niso zadovoljne

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15455
28.9.2007 11:10:02   
viv_

JUHUHU, moja najboljša prijateljica je rodila punčko! user posted image user posted image user posted image Punce, rabim en lep verz za v telegram...PROSIM!!!!

Čestitke!

Meni je bil ful luškan tale verz:

Ko sonček za goro zaide, k tvoji mali posteljici veveriček pride in ti čisto tiho na uho zašepeše, draga mala IME, mnogo mnogo sreče.user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15456
28.9.2007 11:10:23   
max81

jest tud, čakam, da kolegica rodi, sicer še ne ve kaj bo.....pa se bom kr u vrsto lepo postavla za kšn lep verz, ker sem jest čist anti za take zadeve

aja čestitke kolegiciuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15457
28.9.2007 11:29:00   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

bbbbbbb edrztt ž
še pozdravček od špele

Danes je treba it po tipkovnico v gambita... da naujo otroc služben noutbuk demoliral... user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15458
28.9.2007 11:29:14   
max81
zdejle me je moj tastaruser posted image klicov, da pride dam na južnouser posted image user posted image user posted image , jest sm pa ravnokar pojedlauser posted image

no kam ste se poskrile, men se čvekauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15459
28.9.2007 11:32:56   
viv_
Nč, še par stvari na kup zmečem, pol grem pa z mojo pričo na kavico. Se že tok douh nisva vidle. user posted image

Čveke čvekaste čvekajte dalj user posted image

Komi čakam dons tastargauser posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15460
28.9.2007 11:34:42   
max81
Komi čakam dons tastarga

bohved, zakaj.....to bo akcija, da namo mislili na gorenjskem, da je slučajno potresuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15461
28.9.2007 11:38:49   
viv_

Komi čakam dons tastarga

bohved, zakaj.....to bo akcija, da namo mislili na gorenjskem, da je slučajno potresuser posted image

ha ha... ampak prepovedane stvari so res slajše. Zdele, k smo bili vsi 4 u šotoru, me je kr ornk matral in takrat ko je ratal kej izvajat, je blo tok fajn... user posted image user posted image  Tko doma pa, k so mulci u svoji sobi pa prilika, se mi pa sploh ne da... Preveč na izi vse skupi user posted image user posted image  Zdej ga že neki časa ni, pa je spet mal teži dosegliv, me pa meče user posted image

Mama viv, zresnt se bo treba!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15462
28.9.2007 12:02:10   
Aja1

max, lahko ga daš zraven, če imaš plac.

ne bo šlo, nimam placauser posted image , mam zraven tuš kabino

Max,pol ti pa ne preostane drugega kot pralno-sušilni stroj. To sva tudi midva nabavla, ker ni placa za vsako posebej. V njem sušim pa samo pozimi in je ok.

no sej v bistvu me je to zanimal, če ma kera2 v1 in kako je zadovoljne, ker baje ene niso zadovoljne

jaz sem kar zadovoljna. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15463
28.9.2007 12:03:36   
Aja1

Komi čakam dons tastarga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče se bo pa viv pridružila Max in bosta skupaj čvekali o user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15464
28.9.2007 12:08:31   
Aja1
Viv, hvala za verz. še malo izbiram.

kakšen vam ta zdi

Za mamina ušesa najlepši je zvok, ko prvič po rojstvu zajoka otrok.
Srce materinsko ji sreča prežema, ko prvikrat svojo hčerko objema.
Teh čustev nihče opisati ne zna, ker le v dnu srca se čutiti jih da.
Mi vsi radostno veselimo se z vama, saj vemo, da hčerki najboljša boš mama.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15465
28.9.2007 12:12:15   
urška76
Tako, mala spi. Jest se ji bom pa kar prdružla verjetn.
Lubiko nč bat, dons je bla čist nežna do tipkovnice. Se ji ni nobena tipka zamerla. user posted image  Bomo pa šli po tipkovnico ja.
Viv zakaj bi se pa zresnla? A ni fajn k nas še meče. Moj se nč ne prtožuje kadar mene meče user posted image  .
Aja da bi se pa viv še nekrat prdružla user posted image  pa močno dvomim. čeprav je ona po Mirni govorila, da bo samo pri enem user posted image  ostala, tako da se nikoli ne ve. edin če mama Strojanova v kavo pogleda, pol bomo pa mogoče kej zvedl. user posted image
Aja ta tvoj verz je lep, ampak un od viv je pa flul kjut. Vsaj men. Ampak bi bila tud tvojga vesela. No če pomislim, sem bla jest itak vsake čestitke vesela, pa čeprav je gor pisal samo čestitamo. user posted image  Važn je, da se takrat kdo spomni nate.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15466
28.9.2007 12:14:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: viv

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Viv, jaz sem pa firbčna. Si omenla tastarga user posted image  in kje dela, zdaj me pa zanima v kateri firmi.

Pa tako daleč se vozi vsak dan...

Tastar (btw. 5 mesecev je starejši od mene user posted image ) je lesar, dela pa v Bohorju oz. bivši Bohor, s furnirjem se daje.

Aha. Hvala za pojasnilo. user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15467
28.9.2007 12:17:18   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

No če pomislim, sem bla jest itak vsake čestitke vesela, pa čeprav je gor pisal samo čestitamo. user posted image  Važn je, da se takrat kdo spomni nate.

jaz tudi user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15468
28.9.2007 12:24:25   
Aja1
Kaj pa ta verz

Dobila si najlepše ime na svetu: mama.
Bodi ponosna nanj in na princesko, ki ti je to ime dala.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15469
28.9.2007 12:26:14   
max81
evo moj pojedu, zdej pa odbrzel nazaj na šiht...se kr neki zaletavajo pa je mogu na brzino pojest

obadva verza sta lepa....no Urška pol se mi pa hitr pridružiuser posted image , da ti bomo lahko kšn lep verz napisaleuser posted image , zdej boste mel velik placa k boste začel zidat

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15470
28.9.2007 12:33:18   
urška76
No aja, da se boš še malo težje odločila user posted image

Draga (imeni mamice in očka)!
V vajino življenje je posijalo novo sonce z imenom ________. Oglejta si ta čudež! Popolno, čudovito bitje. Vajino! Seveda se bosta predajala delu, prijateljem, zanimanjem, svetu, ki vaja obdaja. Tako, kot sta se prej. Toda odslej bo vedno nekaj, kar je najpomembnejše. Središče življenja se vama je premaknilo. Zdaj je v vajinem naročju.
Iskrene čestitke!

To je pa nama poslala najina priča, ko se je Miha rodil.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15471
28.9.2007 12:36:20   
urška76

evo moj pojedu, zdej pa odbrzel nazaj na šiht...se kr neki zaletavajo pa je mogu na brzino pojest

obadva verza sta lepa....no Urška pol se mi pa hitr pridružiuser posted image , da ti bomo lahko kšn lep verz napisaleuser posted image , zdej boste mel velik placa k boste začel zidat

Ja max na postonjskem je bla smrtna, pa v parih sekundah tri nesreče, k je sodra začela padat.

No s placem pr nas je pa tako, da vsaj še tri leta ne bo novega user posted image , če sploh bo. K oči nekak še ni zainteresiran. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15472
28.9.2007 12:44:33   
Nogavica
Ojla, čveke!

Živa je pa danes ubrala nov urnik in čisto podrla vsakdanjo rutino user posted image . Zbudila se je ob 6.30h in divjala po postelji do 7.45h, ko je kar naenkrat zaspala do 9.15h. Jaz pa seveda z njo user posted image . Navadno se zbudi nekaj čez 7h in greva okrog 9h ven, potem pa okrog 10h v vozičku zaspi za kake pol ure. Sva se pa prej, ob 11h, oblekli in spravili na dvorišče, pa je začelo deževat. Kake pol ure sva stali pod streho v upanju, da bo nehalo, potem pa sva se popokali noter, zdaj pa spi v postelji že pol ure. Me prav zanima, ali se bo zdaj zbudila, ali bo to kar tadolga runda user posted image .

Glede verzov - jaz si pa na en list zbiram lepe podpise od forumovk, eni so prekrasni. Potem pa kar to ponucam za čestitke user posted image .

Evo, zdaj pa sije sonce user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15473
28.9.2007 12:46:24   
max81
eh Urška pol pa nčuser posted image

zdej pa šibav v puconce, dokler mala spi....danes namreč ni še nič spala.....me je preh mal zafrknla k sem mislila da spi...ona je sedela lepo v postlci, tako pokrita čez noge kot sm jo naštimala in se je čisto potiho igrala z igračamiuser posted image ...jest trapa sm pa misnla kako spiuser posted image

se tipkamo še kej vmes, ko me bo že vse bolelouser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15474
28.9.2007 12:53:36   
urška76
Max ne pretiravi s čistočo. Si ja gorenka pa bi mogla vedt, da če preveč glancaš, da se rado znuca. user posted image

Aja še ena lepa misel zate user posted image  
Draga (imeni staršev)
Vajino malo sončece vama bo obsijalo tisto stran življenja, ki je do sedaj nista poznala.
Vsaka misel, vsako dejanje, vsak korak bo usmerjen k drobnemu bitju, ki vama bo ljubezen vračalo z nasmehom.
Skupaj z njim se bosta učila novega življenja in skupaj z njim bodo odraščale in dozorevale vajine lastnosti.

A sem ti dost zakomplicirala? user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  617 618 [619] 620 621   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  617 618 [619] 620 621   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
V življenju mi je najbolj žal za to
Zaprla sem oči in si nas predstavljala čez deset let. Videla sem družinske počitnice s pohodi po kozjih stezah in igro n...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?