Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
tave 
So mi še kar na izvid napisali pod opombo: velik plod
So me sprva hoteli zadržati zaradi tega kar noter in mi sprožiti porod, samo so si pol premislili in mi svetovali tako kot Klaudiji, sprehode, vroče kopeli, ... Če nebo nič prej imam v soboto spet CTG in takrat sem ziher, da ostanem not.
, ne pa toliko me
. No ampak bo že. Poterpežljivost je božja mast, sam revež je tisti, ki se z njo maže
da je obrat uspel!
... Se pravi, če bi rada kaj pospešila, potem svetujejo:
(prostaglandini)
) in namerila prevelik plod, preveč plodovnice, premajhno glavo, skratka v hipu ni štimalo nič več
. In to je bil še moj prvi obisk v ambulanti za patološko nosečnost
. Kontrola čez 14 dni (ta čas sem skoraj doktorirala iz makrosomije in polihidramnija in možnih posledic...
), tokrat je bila moja ginekologinja (zadnjič je bilo nadomeščanje
KWA?!? Nakar si je le vzela čas in ponovila UZ
. No, po pol ure premerjanja je pa le izjavila, da je imela dr. **** 'malo težko roko', vse meritve so kar naenkrat spet bile normalne, še navzgor jih je zaokrožila, da se otrok ni 'skrčil'...
. Tudi sem se pogovarjala s punco v rdeči majci - no, zdaj sem najbrž že izdala njeno identiteto. Sicer po moje ne bo jezna, itak ima svojo fotko v albumu. Ali sva se videli?
.
.
.