Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

je pa na izletu v Pragi, tako da sva z Blažem zdaj sama doma. Včeraj zvečer je šel in se vrne od sobote na nedeljo ponoči. Dva dneva bosta kar hitro minila.
  je pa na izletu v Pragi, tako da sva z Blažem zdaj sama doma. Včeraj zvečer je šel in se vrne od sobote na nedeljo ponoči. Dva dneva bosta kar hitro minila. 
 Grozno! Vrtnica79, a ti si že to uredila na občini?
  Grozno! Vrtnica79, a ti si že to uredila na občini?  , ko ne bova spala ponoči.
 , ko ne bova spala ponoči.  .
 .  , se že prazni želodci oglašajo........
 , se že prazni želodci oglašajo........ 
			 ( od odejice, do debele odeje, nogavičke, bodije, bundico, komleptke, pleničke, brisačke, puloverčke in jopice iz termoflisa,...)
  ( od odejice, do debele odeje, nogavičke, bodije, bundico, komleptke, pleničke, brisačke, puloverčke in jopice iz termoflisa,...)  pa še Babyphone mi je "svakinja" prinesla iz Nemčije, kejr je bila na vojaškem usposabljanju. v glavnem cunjic imam zdaj fuuuul.
 pa še Babyphone mi je "svakinja" prinesla iz Nemčije, kejr je bila na vojaškem usposabljanju. v glavnem cunjic imam zdaj fuuuul. 

da te ne pregleda!
  da te ne pregleda!  
			 in sem pol ko krpa. ožeta.
  in sem pol ko krpa. ožeta.  ). zdajle pa šibam na banko nekaj zrihtat, pa v BC po zibko
 ). zdajle pa šibam na banko nekaj zrihtat, pa v BC po zibko