Magi*
|
Alice, ta zob mi je lani 2 dni pred zagovorom dr operiral najboljši strokovnjak pri nas. sem imela neko komplikacijo, ki se menda zgodi ena na nevemkoliko miljonov no, živce so mi ven pometali, neke komunikacije z ostalimi živci pa zaprli z nekim čudom, ki je kao kompatibilno s kostjo... in zdaj me ta zob boli. sem včeraj govorila s tem mojim lanskim rešiteljem, se me je takoj spomnu in se za glavo prijel, kao kako te boli mrtev zob. no, lahko, da je kaj do kosti prišlo?? skratka brez slike ne more prav nič reči, kar tako na slepo delati pa tudi nima kaj, edina opcija je dati ven zob. seveda sva se strinjala, da bi bilo bolje, če zob ostane notri, ker je sicer še čisto lep in bi kot tak funkcioniral še vsaj desetljetje. sam, če je pa spodaj res kako hudo vnetje, pa to ni dobro za dojenčka. ma ne vem več. jaz nisem dovolj pametna na tem področju, zobarji pa mi tudi ne rečejo kaj je za nardit. no, zdajle grem še eno poklicat in bom potem videla kako in kaj. grrrrrrrrrrrrrr................ PS: se je pa tip sam zarežal, ko sem mu povedala, da tokrat sem pa noseča. je rekel: "a pri vas gre sploh kaj v življenju brez komplikacij?", ja itak, da ne.