Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:47:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Od hvale je še pes crknu
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:48:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim, ja...samo nalaganje in odlaganje ... (z)mešana soljata Nakladanje ,ljubica,nakladanje in to v veliko skledo
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:48:38
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Kdo bi ti verjel'jaz že ne,ma niti pod razno,ne.Si vročekrvno bitje z dolgim jezikom,ki seka,kot bič,ne oziraš se pa na posledice,ker vedno ,no skoraj vedno zadaneš bistvo. S posledicami se ubadam, ko jih doživim.Dolg jezik..hm..ja mogoče res.Ampak še vedno drži, da nimam čustev, kakorkoli obrneš.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:48:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 kako,da ne,pravkar si eno čustvo izrazila,no,ja čut za resnico dečva,ne seri klanf,zagotovo si čustven človek v privat življenju. Kdo bi ti verjel'jaz že ne,ma niti pod razno,ne.Si vročekrvno bitje z dolgim jezikom,ki seka,kot bič,ne oziraš se pa na posledice,ker vedno ,no skoraj vedno zadaneš bistvo. Zanimivo, da to marsikdo misli..pa bi bila presenečena, da sem v živo še bolj hladna, kot tukaj Prava ledena gora Čustva so itak samo nepotrebno breme v življenju..manj jih je, manj je problemov. A si ti hotla kaj povedat?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:49:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA OMG, vat a loud of krep Kaj pa je? A si fouš?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ali lahko citiram eno mojih predhosnic?1 Bla bla bla bla bla.rekla kazala.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:51:08
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina A si ti hotla kaj povedat? Ne, ...še zmeraj se samo to trudim, da bi bila zadnja.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:51:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 kako,da ne,pravkar si eno čustvo izrazila,no,ja čut za resnico dečva,ne seri klanf,zagotovo si čustven človek v privat življenju. Kdo bi ti verjel'jaz že ne,ma niti pod razno,ne.Si vročekrvno bitje z dolgim jezikom,ki seka,kot bič,ne oziraš se pa na posledice,ker vedno ,no skoraj vedno zadaneš bistvo. Zanimivo, da to marsikdo misli..pa bi bila presenečena, da sem v živo še bolj hladna, kot tukaj Prava ledena gora Čustva so itak samo nepotrebno breme v življenju..manj jih je, manj je problemov. A si ti hotla kaj povedat? Ja,a ne vidiš,da sem falila,pa je še moj tekst tam nekam v sredino prišev vse na kupu,no,kot me. Umes je no,tam,kjer hvalim dečvo,da ima dolg jezik.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:51:47
|
|
|
|
Bubamaraa
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:52:43
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ja,a ne vidiš,da sem falila,pa je še moj tekst tam nekam v sredino prišev vse na kupu,no,kot me. Umes je no,tam,kjer hvalim dečvo,da ima dolg jezik. Ti pa tih..a ne vidiš, da se delam, kot da je Albina mene kaj vprašala
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:52:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: al bina A si ti hotla kaj povedat? Ne, ...še zmeraj se samo to trudim, da bi bila zadnja. Ne bo ti uspelo. To je Jelovica.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:53:46
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ja,a ne vidiš,da sem falila,pa je še moj tekst tam nekam v sredino prišev vse na kupu,no,kot me. Umes je no,tam,kjer hvalim dečvo,da ima dolg jezik. Ti pa tih..a ne vidiš, da se delam, kot da je Albina mene kaj vprašala ****liznik....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:53:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: al bina A si ti hotla kaj povedat? Ne, ...še zmeraj se samo to trudim, da bi bila zadnja. To boš pa zelo težko.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:56:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti pa tih..a ne vidiš, da se delam, kot da je Albina mene kaj vprašala No,pa jo vpraš,od katere je hotela odgovor
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ti pa tih..a ne vidiš, da se delam, kot da je Albina mene kaj vprašala No,pa jo vpraš,od katere je hotela odgovor ja, tebe sem prašala.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 21:00:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ti pa tih..a ne vidiš, da se delam, kot da je Albina mene kaj vprašala No,pa jo vpraš,od katere je hotela odgovor ja, tebe sem prašala. na že spet nismo na čistem.A mene,kajne? ha ha vidiš Njuškalo,da mene.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 21:07:06
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: ZARA OMG, vat a loud of krep Kaj pa je? A si fouš? Sem vedela, da se boš javila, hijenislava Diensrisnou.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 21:08:36
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ti pa tih..a ne vidiš, da se delam, kot da je Albina mene kaj vprašala No,pa jo vpraš,od katere je hotela odgovor ja, tebe sem prašala. Pa kva pol.Lahko bi tudi mene
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 21:09:27
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Njuška hitr v jok pa na drevo....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 21:19:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Diensrisnou. Ješur.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 7.10.2007 8:44:58
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 7.10.2007 14:56:55
|
|
|
|
HuAnita
|
Ljubice moje, vas še ni minilo?!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 7.10.2007 15:04:46
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
NE
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 7.10.2007 15:06:23
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Ljubice moje, vas še ni minilo?! Kje pa .
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 7.10.2007 15:23:17
|
|
|
|
srki
|
Ne, mene tudi še ni minilo. Arielca, a ste spekli nutela torto? Mljask .
|
|
|
Najbolj všečno ime za punčkoNosečka19Prosim glasujte za najbolj všečno ime za punčko med temi imeni...Klara (
20%)

Nina (
13%)

Tina (
13%)

Katja (
16%)

Lara (
38%)
Število vseh glasov: 92Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!