Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 22:53:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti LP a ti rada mal komandiraš? Domina pa to...a? Če bi rada komandirala mene nagon se učit
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 22:55:05
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Idealni partner - ko ljubiš tudi njegove napake. JAJA A si s tem hotla kej povedat ?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 22:58:38
|
|
|
|
solatja
|
kaj pa če bi bila jaz danes zadnja? se mi zdi, da si malo zaslužim...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 22:59:55
|
|
|
|
Anonimen
|
A da bi bla... ? No pa bodi.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 23:00:26
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A da bi bla... ? No pa bodi. Se strinjam, ja .
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 23:01:09
|
|
|
|
solatja
|
hvala! hvala vsem za razumevanje!
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 23:03:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Prosim.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 23:03:47
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja hvala! hvala vsem za razumevanje! malenkost. Samo še Njuškalo pride pa bo .
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 23:03:53
|
|
|
|
solatja
|
cenim to.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 23:04:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Upaj da jo ne bo.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 23:05:48
|
|
|
|
solatja
|
hja, res je lepo imeti okoli sebe ljudi, na katere se lahko zaneseš, take, ki te ne pustijo na cedilu...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 23:05:57
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Upaj da jo ne bo. Tole je njena tema ... In lahko dobimo kakšno bitko, vojna pa je (baje) dobljena .
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 23:07:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak vaša usoda je v mojih rokah Glej kaj mi piše: Pikec0 RR
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 23:08:39
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ampak vaša usoda je v mojih rokah Glej kaj mi piše: Pikec0 RR titleAndStar(3011,0,34,false,"","") Dobro, no. To bi bila atomska bomba na Njuškalo .
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 23:09:59
|
|
|
|
solatja
|
jedrska pa to, da temo preimenujemo v generalni čvek
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 23:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Si predstavljaš reakcijo... Bi rabli zaklonišče za več kot 50 kPa nadtlaka in zaklonišče osnovne zaščite za cca. 300 ljudi
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 23:12:35
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Si predstavljaš reakcijo... Bi rabli zaklonišče za več kot 50 kPa nadtlaka in zaklonišče osnovne zaščite za cca. 300 ljudi Don't even think about it !
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 8.10.2007 23:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
aj dount
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.10.2007 7:59:20
|
|
|
|
srki
|
Dobro jutro! A sem zmagala, kar se Njuške tiče? Ker ste že kar nekaj strani natipkale, si me ne da it gledat nazaj.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.10.2007 9:56:23
|
|
|
|
HuAnita
|
Presnete smetilke! Nikakor ne morem napisati, da sem SPET končala temo, pa da bi protestno odšla z RRja... PS - Imam pa tudi že rezerven nick, ko se bom na novo prijavljala
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.10.2007 10:14:38
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Presnete smetilke! Nikakor ne morem napisati, da sem SPET končala temo, pa da bi protestno odšla z RRja... PS - Imam pa tudi že rezerven nick, ko se bom na novo prijavljala Pa preden greš, ne pozabi na odmevno poslovilno zabavo .
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.10.2007 10:14:48
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Kva je korenček, kaj hočeš? Totalno smo ti zasmetile in posračkale temo
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.10.2007 11:17:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Kva je korenček, kaj hočeš? Totalno smo ti zasmetile in posračkale temo Ma ni res,le dokazujemo,da ni vedno res,da ena zaključi temo,potem pa se nihče več ne oglasi (no ja vsaj na tej)
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.10.2007 11:23:36
|
|
|
|
HuAnita
|
Neva, v sredini novembra smo hoteli priti v Ankaran, pridemo pa v Lucijo čez vikend, še ne vem točno, kateri... Upam, da bova na vezi, pa se res dobimo, kaj praviš?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 9.10.2007 11:26:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Neva, v sredini novembra smo hoteli priti v Ankaran, pridemo pa v Lucijo čez vikend, še ne vem točno, kateri... Upam, da bova na vezi, pa se res dobimo, kaj praviš? EJ jaz sem takoj za Upam,da bo kakšen od šoferjev vsaj popoldne fraj,da me pelje,bodimo na vezi.
|
|
|
|
Varčevanje za otrokajenkicaAli imate odprt varčevalni račun za otroka?da (
49%)

ne, vendar ga nameravamo odpreti (
22%)

ne (
29%)
Število vseh glasov: 376Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!