Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:50:39
|
|
|
|
Njuškalo
|
Otroci nimate kej počet na tej temi.Tukaj smo samo odrasli.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:53:55
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Otroci nimate kej počet na tej temi.Tukaj smo samo odrasli. Se opazi, ja.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:54:31
|
|
|
|
srki
|
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:56:46
|
|
|
|
tanikaa
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:58:16
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Otroci nimate kej počet na tej temi.Tukaj smo samo odrasli. Se opazi, ja. Se ne opazi, ker skoz eni otroci hodijo.Če bi me končno pustili samo na tej temi, bi se opazilo.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 12:59:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Kaj ti ni jasno? zara,me bomo večno mlade,ti pa ki si tok resna,boš pa že juti s palčko okol krevsala
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:00:49
|
|
|
|
Mešamdrek
|
A še kar trajbate to temo?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:02:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek A še kar trajbate to temo? Kokr vidš,je odgovor JA
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:06:02
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Ma ve niste resne.Dejte novo temo odprt,ker preden pridem na zadnjo stran traja in traja...pa še kar traja.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta tema zna še kakšen rekord podreti
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:12:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Ta tema zna še kakšen rekord podreti Vse je možno,k temu pripomoremeo vse me.Ne bi bila prva,je ena že bila,kar dve leti se je vlekla.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:12:34
|
|
|
|
solatja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Ma ve niste resne.Dejte novo temo odprt,ker preden pridem na zadnjo stran traja in traja...pa še kar traja. sej zato pa imaš 2 puščici spodaj. da ni tega zadjič huAnita prav brihtno pogruntala
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:13:43
|
|
|
|
solatja
|
o otročjosti pa samo tole: me se na RR sprostimo, da smo potem v vsakdanjem življenju zrele in lepo vzgojene odrasle gospe. tukaj se nam pač sfudla
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:15:09
|
|
|
|
HuAnita
|
Rekord, ja... Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejmo!
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:25:00
|
|
|
|
Njuškalo
|
Zdaj vas žal zapuščam..vem, da me boste zelo pogrešale.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:32:09
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pa ga podrimo? Koliko strani je pa bil rekord, ker se ne spomnim več?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:35:32
|
|
|
|
tanikaa
|
Preveč strani je bilo, preveč.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:36:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny No, pa ga podrimo? Koliko strani je pa bil rekord, ker se ne spomnim več? A veš,da se ne spomnim,vem,da jih je bilo ogromno,kar računaj dve leti,skoraj vsakdanjega čveka.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:37:23
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Ma ve niste resne.Dejte novo temo odprt,ker preden pridem na zadnjo stran traja in traja...pa še kar traja. sej zato pa imaš 2 puščici spodaj. da ni tega zadjič huAnita prav brihtno pogruntala Vem,vem sam vseen mi dolgo odpira.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:37:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Preveč strani je bilo, preveč. potem jih pa naredimo še velik preveč
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:38:48
|
|
|
|
Anonimen
|
no, saj smo že na 51. strani
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:39:36
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny no, saj smo že na 51. strani Glede na tisti rekord je 51 strani malenkost. Bo potrebno kar nekaj trudi vložiti, da bomo dobili vsaj približek.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:40:57
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny no, saj smo že na 51. strani Glede na tisti rekord je 51 strani malenkost. Bo potrebno kar nekaj trudi vložiti, da bomo dobili vsaj približek. Ja,sam od tebe zadnjecajte ni nič kej velik koristi.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:41:02
|
|
|
|
HuAnita
|
A ni bilo nekje 650 strani
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 10.10.2007 13:41:48
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Ja,sam od tebe zadnjecajte ni nič kej velik koristi. Hja, kot da sem jaz kriva.
|
|
Vozički ImplastBožička09Kateri od Implastovih vozičkov se vam, po vaših izkušnjah, zdi najbolj primeren za makadam, pesek in neraven teren nasploh?Clipper 3 (
27%)

Bolder 3 (
8%)

Bolder 4 (
6%)

Bolder SD (
11%)

Če bi kupovala ponovno, bi kupila drugo znamko vozička (
48%)
Število vseh glasov: 84Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!