|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  563 564 [565] 566 567   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
11.10.2007 13:07:52   
Anonimen
Kako sem vesela da smo se tudi o čustvih malo pogovorile in se odprle. Včasih se mi zdi kot da sem edina ki se počuti totalno nemočno, neprivlačno in nesposobno. Tako sem vesela da obstaja ta forum, da vidim da vse plavamo v istem zosuuser posted image .
Skoraj ne mine dan da ne potočim kako solzo. Pa je to ali zato ker Žan tako zelo joče da mu solze tečejo zraven in ne vem kako naj mu pomagam in mu vzamem bolečino in se mi srce trga zraven. Bodisi zato ker ujamem svojo podobo v ogledalu in vidim mami frizuro (hudo neurejen masten čop), očala na nosu (drugače obvezno leče), pobruhana trenerka, podočnjaki in vse odvečne kile. Pol se pa slečem pa dlake, mrežaste gate s smrdljivim vložkom in seksi modrc za dojenje z premočenimi blazinicami noter. Moj parfum pa je Eau de lateuser posted image .
Če se me mož dotakne me joški bolijo, rana po CR boli in se mu samo izvijam in stokam zraven. On mene za seks sprašuje, jaz pa se sprašujem ali je res tako potreben, ker si ne morem mislit da bi mu lahko bila privlačna. Pa pravi da sem zelo, da si me želi....meni pa gre že spet na jokuser posted image .
Pa na jok mi gre ravno ob tem, ko mi hoče mož malo prevzet Žana in mi reče naj si grem jaz malo spočit, pol pa se grem vležt in me pride vsakih 5 min vprašat zakaj tako joka, kdaj bo nehal, ali naj ga previje, ali naj mu da čaj, ali je mogoče lačen......in jaz naj ob tem počivam? Še več energije mi požre ker mi gre na živce, raje vstanem in ga prevzamem in joka pri meni.
Sem si pa tudi sama kriva, ker sem že celo življenje takšna da najraje naredim vse na svetu sama. Nikoli ne naredijo drugi dovolj dobro. Pa ko me mož vpraša zvečer če ga on malo nosi mu raje rečem naj gre spat, ker mora zgodaj zjutraj vstat in it delat za cel dan in vem da je tudi utrujen.....Raje sama trpim, ker vem da je res zelo grozno poslušat ure in ure otrokovega kričanja, zdi se mi da samo mama lahko to prenese (komajda, priznam, da sem si tudi že dala zamaške proti hrupu v ušesa) in da vsek drug (tudi oče) res živčnega fasa zraven. Pa človek se res nemočnega počuti zraven.
Pa ponoči se mi meša, ko itak moram jaz vstat, zakaj bi njega dvigala, če lahko dojim samo jaz. In se mi pol zdi bedasto da zbujam še njega zato, da bi pol pri njemu kupčka podrl. In tako po eno uro traja nočno vstajanje, tako da se včasih bojim da bom res kar na kavču z njim vred v naročju zaspala in ga še spustila iz rok......
Se mi je že zgodilo, da sem bila tako izčrpana da sem mu rit pozabla namazat in se čez pol ure spomnila, da se mu ga ni ljublo preoblečt v pižamo in je v trenerkici spal. Eh, še sebe kdaj nisem preoblekla in sem kar v trenerki spat šla in naslednji dan še cel dan v tistem okoli lazla.
Hvala bogu da je folk res štekal da hočem mir in res nihče ni prišel na obisk, ker bi se mi še srtgalo.....
Ampak danes je nov dan in uživajmo ga, Žan sedaj spi že 1 uro v ležalniku. Mogoče pa bo danes lepši dan za vse nas.

Eno user posted image za vse nas mamice in najtežjo službo od vsehuser posted image .

(odgovor članu zvezda71)
  Neposredna povezava do sporočila: 14101
   RE: Septembrke
11.10.2007 13:17:15   
Anonimen
Srček, Guppy in vse ostale mamice - RES SMO SUPER MAME!!!user posted image user posted image user posted image . Vse bomo potrpele in najboljše plačilo za vsa trud in napor bo, ko nas bo naš malček (ali malčica) zaljubljeno pogledal z majhnimi očkami in se  nasmejal.
 
Pogumno!!!
 
Zelo hitro odrastejo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14102
   RE: Septembrke
11.10.2007 13:19:39   
lemavrica
Meni že sedaj odleže ko se mi Jaka nasmehne oz. naredi nekaj kar je podobno nasmehu. Takrat bi se pa kar stopila zraven.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14103
   RE: Septembrke
11.10.2007 13:23:57   
Anonimen
Punce, ali ste brale zgodbo od RR Paštetke in njene Maše?

Mene pa zanima kje si to prebrala?

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 14104
   RE: Septembrke
11.10.2007 13:25:33   
lemavrica
Malo poglej po forumu. In zakaj je treba bit Anonimen za takp zadevo?

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14105
   RE: Septembrke
11.10.2007 13:28:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, ali ste brale zgodbo od RR Paštetke in njene Maše?

Mene pa zanima kje si to prebrala?



http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1925134

ne vem pa čemu anonimnost......je pa res zelo žalostno, meni je bilo kar žal da sem post odprla, ker od takrat naprej kar naprej k posteljici hodim in gledam če še diha.......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14106
   RE: Septembrke
11.10.2007 13:33:59   
Anonimen
Hvala za odgovor.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14107
   RE: Septembrke
11.10.2007 13:59:32   
jst86
jst sm tud vesela da obstaja tale forum. in ja vse smo super mame!!!user posted image in vse bomo zmogle!
 
a mogoče kera uporablja kapljice oleovit?no neki tazga. jst mu jih bom dajala namesto AD3,ker menda povzročajo krče.mi je tud zdravnica svetovala te,so pa plačljive.
 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14108
   RE: Septembrke
11.10.2007 14:09:08   
Anonimen
Ve katera kaj o Tianni?

Samo 2x se je javila z enim stavkom tako, da vsaj vemo, da je še živa.
Upam, da je z njo vse O.K.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 14109
   RE: Septembrke
11.10.2007 14:11:27   
nana 27
Punce, en velik objem za vse user posted image   Ena teorija obstaja za "frišne" očke user posted image  če bo kateri v tolažbo. Me smo mamice, ki smo otročke devet mesecev nosile v trebuščku, se odzivale na njihove gibe. Ves čas smo že v nosečnosti skrbele za njih, ampak kljub devetim mesecem, nam je ob neutolažljivem joku, krčih, neprespanih nočeh, težko in naporno v življenje sprejeti to malo bitjece. Se pravi, da smo že zaradi nosečnosti v devetmesečni prednosti in očki nas bodo dohiteli šele nekje čez devet mesecev user posted image  Nekje pri dveh letih pa se bodo otroci "obesili" na očke. Se pravi devet mesecev in še enkrat toliko, da ima otrok končno kaj od njih user posted image  Seveda so izjeme.. Meni je moj ful pomagal, pa jaz sem ga pošiljala spat zaradi službe...zdaj pa sploh ni panike (se je očitno že pri prvem veliko naučil) in kar funkcioniramo s pomanjkanjem spanja, živahnim dvoletnikom.. Malo razmislite, če lahko kje dobite pomoč. Je treba kar vse, ki jim zaupate in vas imajo radi malo skupaj zbobnat in pojamrat. Več glav več ve in sigurno se bo našla rešitev...študentski servisi (npr. študentka predšolske vzgoje z izkušnjami z dojenčki - sigurno kakšna taka obstaja), sorodniki..mogoče, kdo pozna kakšno upokojenko, ki bi prišla malo pomagat v gospodinjstvu pa še malo boste poklepetale in bo dan hitreje minil. Za tiste v Ljubljani in okolici. Tale vrtec nudi tudi pomoč pri dojenčkih (so prav urne postavke spodaj napisane), če bo kateri v pomoč. Že ena urica dela čudeže: http://smrkolin.si/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14110
   RE: Septembrke
11.10.2007 14:13:38   
Anonimen
Punce kdaj gremo na "starši čvekamo"???

Predlagam da se kot prvi post da seznamček otrok in mer in da tam tudi ostane, seznam namreč. Ko bo treba dopoljnevati, ga bo pač avtorica dopolnjevala ("popravljala"), ampak na prvi strani - tako ne bomo basale teme? Kaj se vam zdi? Je to sploh mogoče? No vsi bomo pa na ta način vedeli kje je seznam.

Ker smo pač pozabljive "te dni"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14111
   RE: Septembrke
11.10.2007 14:13:47   
nana 27
Jst86, jaz dajem Oleovit kapljice po dve na dan.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 14112
   RE: Septembrke
11.10.2007 14:17:03   
nana 27
Misska, meni se zdi ideja dobra user posted image  Mislim, da se bo treba kar preselit user posted image  Carmy, tudi pri Maji "ropota" - se sliši in čuti user posted image  Si kaj zrihtala potem glede možne alergije?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 14113
   RE: Septembrke
11.10.2007 14:19:49   
lemavrica
Nana tale link je pa super. Sigurno bo kdaj prov prišel, če ne drugega za kako večerno varstvo.
Sej jest mojega tud spat pošiljam zarad službe oz. ga kar malo šparam. On sicer pravi da ni panike ampak jaz se tako bojim da bi mu šlo kej narobe v službi zarad utrujenosti in bi posledično lahko bil še ob službo. Sej to je ful paničarjenje ampak vseeno.

Je pa fino da imamo tale forum da se lahko nekje spucam in mal ( no kar velik ) pojamram.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 14114
   RE: Septembrke
11.10.2007 14:23:42   
Anonimen
ej a se kakšen vaš dojenček tudi že slini?

mojemu teče, ko da bi že zobke dobival...

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14115
   RE: Septembrke
11.10.2007 14:28:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Ve katera kaj o Tianni?

Samo 2x se je javila z enim stavkom tako, da vsaj vemo, da je še živa.
Upam, da je z njo vse O.K.


Evo me. user posted image  Še sem živa in vse je ok. Le časa ne najdem z internet, ker me moj mišek popolnoma zaposli. Nisva še našla pravega ritma, pa se še full lovim... user posted image  No, upam, da bova kmalu usklajena. Trenutno ninčka... Po 21h ga pa krčki dajejo... user posted image  Dajem mu Sab simplex, ampak ne vem, če kaj pomagajo. Je katera izmed vas poskusila z italijanskimi MYLICON GOCCE?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14116
   RE: Septembrke
11.10.2007 14:58:46   
PBJ
Ani se tudi fejst pretaka in ropota po trebuščku. Ko držim roko na trebuščku se dobro čuti. Takrat se zvije in rdeča postane v obraz. Joka pa redko, je potrpežljiva.

Do 7 dni je še normalno,da user posted image  ne kaka. Pri Ani tega ni, ker kaka 3x dnevno.

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14117
   RE: Septembrke
11.10.2007 15:20:54   
guppy
Ojla,

danes je očitno, da bo mamica boljše volje, krasen dan. Po vsakem hranjenju in crkljanju takoj zaspita in spita dve urici. Nasmeški se pa kar vrstijo. Popoldan, ko ju bo mož malo pazil, vam bom napisala, zakaj sem bila tako žalostna. Počasi se je nabralo, ena malenkost za drugo, potem je pa samo butnilo ven.

Takole smo šli včeraj v Ljubljano:
user posted image

Takle je pa Marko te dni:
user posted image

Še za opombo:
Klicala sem pediatrinjo glede AD3 kapljic, ker je zelo očitno, da imata od tega krčke. Danes sem jima zjutraj pozabila dati, pa sta spala kot angelčka. Dobila sta jih pri naslednjem hranjenju in po tem je bil jok in stok, ampak je Sab Simplex hitro prijel in pomagal. Pediatrinja je rekla, da odsvetuje D3 kapljice, ker so ponavadi izdelane na oljni osnovi in se lahko zgodi, da jih otroček malo vdihne in hop dobimo pljučnico. Poleg tega je za moja malčka (ker sta bila nedonošena) rekla, da je bolje, da malo potrpimo in ju ne prikrajšamo za vitamin A, ki je tudi pomemben za razvoj.

< Sporočilo je popravil guppy -- 11.10.2007 15:22:49 >

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 14118
   RE: Septembrke
11.10.2007 15:34:00   
NalLa
Danes sem pa jest čisto uničena. Ponoči je bila akcija, nato sva šla zjutri na sprehod in mali bi skoz gledu. Prideva domov in je bil jok in stok, jest pa čisto fertik. Sem tako neprespana, da me je začela mrzlica dajat. Na srečo je Lan zaspal in sem lahko vsaj dobro uro tudi jest spala.

Drugače (kadar je malo boljši ritem) se imamo pa fino, samo babica je malo panična. Stalno nekaj komplicira. A je pri vas tudi tako?

Aja, še to. Kaj pomeni, če me je začela desna joška kar naenkrat boleti? A je samo preveč polna?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 14119
   RE: Septembrke
11.10.2007 15:37:36   
helenav
Guppy kdaj se je začel Marko smejat?? Jaz komaj čakam, da se prične Klara odzivat...., da mi da nagrado po vseh jokanjihuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa je danes spet katastrofa, kot včeraj..sicer je sedaj končno nekaj zaspala, vendar vsakih 15 minut zacvili, hvalabogu da mi jo uspe umirit kar iz zibke in spi dalje. Jaz pa sama, jem že celdan samo kruh in komaj čakam, da pride mož iz ribolova, ker sem utrujena..pa še ta dež, ki ga sploh napovedali niso.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 14120
   RE: Septembrke
11.10.2007 15:39:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Ve katera kaj o Tianni?

Samo 2x se je javila z enim stavkom tako, da vsaj vemo, da je še živa.
Upam, da je z njo vse O.K.


Evo me. user posted image  Še sem živa in vse je ok. Le časa ne najdem z internet, ker me moj mišek popolnoma zaposli. Nisva še našla pravega ritma, pa se še full lovim... user posted image  No, upam, da bova kmalu usklajena. Trenutno ninčka... Po 21h ga pa krčki dajejo... user posted image  Dajem mu Sab simplex, ampak ne vem, če kaj pomagajo. Je katera izmed vas poskusila z italijanskimi MYLICON GOCCE?


user posted image user posted image user posted image LEPO JE VIDET, DA NAM ŠE SLEDIŠ.
Ko bo več časa, pa čakamo na kaj podrobnejšega...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14121
   RE: Septembrke
11.10.2007 16:23:14   
Anonimen
Sedaj sem pa čisto zbegana, še sedaj ne vem kaj je za Žanom......zjutraj je normalno jedel ob 9h. In ker ga je še vedno zvijalo (še od včeraj) sem mu dala prekuhano vodo s sladkorjem da bo ga pognalo, ker ni kakal že 4 dni. In je takoj zaspal, prespal naslednjo obrok ob 12h (čeprav sem ga šla previt (malo kakca je bilo) in ga poskušala nahranit). Pa je kar bruhnil ven pojedeno in zaspal. Zato sem ga pustila pri miru in je tako spal do naslednjega obroka ob 15h. Sem ga previla, začela dojit in je spet vse vrgel ven. Pa sem poskušala ponovno in je spet vrgel ven. In sedaj spet drema v ležalniku. Sploh ne razumem, pošteno ni jedel že od 9h zjutraj, samo tisti cuker. A ga je ta tako nasiti da sploh ni lačen in samo spi? Ker drugače ne zgleda kaj bolan ali vročičen.......Ker do danes ni še niti enkrat vrgel ven. Pa kar spi že cel dan, se bojim da bo menjal dan za noč. Ker je do sedaj bil zbujen vedno celo popoldan tudi po 6 ur.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14122
   RE: Septemberke
11.10.2007 16:28:04   
zvezda71
user posted image za tiste ki si črpate mleko,jaz v 1uri spravim iz obeh dojk cca 70ml user posted image pa rabi za 1 obrok na 4ure 120ml zdaj pa sploh ne vem a mam jaz dost mleka al ne? Pa kolk on pol poje in klk naj doda, ker naš poje tolk ko mu dam se nažira pol pa poliva, pa joka mislim da zato ker ga želodček boli skratka cele štale immo okoli hranjenja sploh ne vem kako naj delava da bo prav. Rada bi ga dojila na polno ampak po drugi strani če mu dam flašo pa točno vem kolk je pojedu. sorry malo zatežila.user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 14123
   RE: Septembrke
11.10.2007 17:11:53   
CUKRČEK
joj, Guppy, kolk je Marko na prvi sliki tebi podobenuser posted image Ful luškana otročka.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 14124
   RE: Septembrke
11.10.2007 17:19:16   
guppy
NaILa, ko je mene tresla mrzlica in bolela joška, sem ugotovila, da imam nad 38 vročine --> masitis.

helenav, včeraj :)) Torej točno na dopolnjena 2 meseca. Kot da je vedel, da praznuje.

zvezda, mleko tudi čez dan niha gor in dol. Če boš veliko pila, bo v naslednji rundi več mleka (preverjeno!!). Jaz si zjutraj skupah 3-4 litre čaja in čez dan to zmažem, mleka je pa en liter na dan. Ne glej na to, koliko mleka imaš posamezen obrok, ampak koliko ga je skozi celoten dan.

cukrček, zadnjič sem videla tudi vaše slikice in sem se čist zaljubila. Krasna sta!! Pa super napredujeta. Čestitam!!! Počasi bi se lahko dobile na kakšnem sprehodu. Kaj praviš?

user posted image  Kaj pa ostale mamice? Ste za kak sprehod v soboto ali nedeljo? Bi šle malo v Tivoli, če bo lepo vreme? Čolnarna je odprta in imajo krasen sladoled user posted image
 
Kje pa je naša sandra?

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 14125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  563 564 [565] 566 567   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  563 564 [565] 566 567   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?