Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

in da je imela splav. Mogoče beseda splav ni ravno rpava, ne vem, mogoče je šlo za prezgodnji porod. Bom povprašala in sporočim.
No, saj sem jaz tudi zadnjič tako razmišljala na ta način, da kdaj si sploh mirnih živcev? Od pozitivnega testa dalje po mojem nikdar več.
pomagal, da je mal hitreje šlo, pa seveda bil za moralno podporo
Bom verjetno kr malo zalegnla na kavč
še bolj močne kot kdaj koli prej. Ne sme nas vsaka slaba novica iztiriti...pomislimo na naše male pikice, ki potrebujejo sedaj le pozitivno mamo, brez stresa.....(to jst neki govorim k obvladam teorijo, ki jo ne znam prenesti v prakso
, predvsem kadar gre za službo se pre-prevečkrat obremenjujem).
.
tudi jaz sem marčevka 2008, moj rok je 25.3.2008, tako da se vam vsa srečna pridružujem.
. Ja kje si se pa skrivala do sedaj?
kje si se skrivala tako dolgo, dobrodošla!!!
.
), pa sploh ni mogla verjet, da sem noseča
. hm, jst pa vsa ponosna že na moj trebuh. no, razn moja hči, je v nedeljo rekla: joj mami kakšn trebuh, pa joške maš! sej takrat, ko je to rekla, mi pa to sploh ni blo preveč všeč
in pol so ostale v trgovini. no in danes mi ni več žal, ker itak res lohk še vse svoje hlače nosim. sem pa ugotovila, da se zopet širim v napačno smer in sicer v križ (sploh noč trebuh tko lepo kot žogica vn gledat, ampak tko grdo se v križ širim) in seveda v stegna. ne vem zakaj ravno stegna, to me mal moti, pa ne vem kako preprečit? se verjetno ne da.
pa se samo smeje in pravi, da ne bo reveža že zdej šokiral, naj vsaj na svet najprej pride
Ne vem, mogoče pa bo še.
...... kar presenečena sem gledala v gineko cel čas pa sem se pripravljala na