|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
23.10.2007 9:16:24   
nana35
Barbas,verjamem,da si se prestrašila,jaz bi se tudi.Takih strahov si najmanj želim na svetu!Po resnici povedano,nisem neki paničar in vse to bolj tako jemljem,ker je tako treba jemati,se ne preveč razburjati in podobno,ampak bi odletela h ginekologu.Pa četudi da me samo pomiri in potem ne rabim več o tem tako razmišljat.Vidim pa,da bo vaš otroček tudi Klemen,kakor najin!

Pri nas pa sploh ne diši po snegu.To je fajn,dežek pa imam tudi jaz rada.Pa vso noč je deževalo in sem poslušala kapljice na strešnem oknu,kadar sem se obrnila iz ene strani na drugo(ja,tudi meni ni več prijetno to obračanje).Stokam,ko da imam 90 let zraven,upam vsaj da me moj user posted image ne sliši in da ga ne budim,ker zjutraj hodi vedno v službo in ne bi rada prispevala k njegovi utrujenosti.Pa tako rad spi!

Drugače pa imam rada če grmi in dežuje,pa da piha veter...ja to je moje vreme.

Me v MB pa začnemo z mat.šolo kmalu,kajne?Sicer se je preveč ne veselim,ker imam prenaporen dan ko bo vsega konec,pa kaj hočemo,ne gre drugače.

Muzika,bom uporabila ta recept,da ne bom zbolela,tega res ne bi rada.Jaz bi seveda šla v Avstrijo malo gledat in nakupovat,pa imam doma že vse in bi si samo luštke delala.Drugače pa obožujem trgovine in še bolj zapravljanje.Pa mi moj user posted image ne pusti več.Ti pa uživaj v nakupih in najdi kaj čudovitega.

Mala pikica,zdaj boš pa uživala!Vse boš pospravila,sproti zlikala,vse boš lahko mirno naredila,lahko boš dopoldan ležala,spala,...jaz že vem!!Saj s tem trebuhom pa res ni več prijetno hodit v službo,raje v mesto pa malo okroguser posted image user posted image user posted image !!

Pri nas tudi ni nobena nič počastila ko je šla v porodniško,ampak to je stvar tega res,kako se razumeš oz.počutiš v službi.V glavnem ni te navade.Če vam lahko povem,da moj v službi še sploh ni povedal,da bo postal očka,pa bom že kmalu rodila!!Je rekel,da si prihrani vsa zbadanja in pripombe.Ima zelo otročje sodelavce,pa šefa,ki samo zafrkava.Pol pa bi mu govorili,da bo imel še en kredit...ker pač že plačuje eno preživnino za prvega otroka in kako bom tudi jaz šla in še drugega odpeljala,pa bo imel še en kredit,pa take fore.Tako si raje prihrani vsaj nekaj mesecev zbadanja.Najlešpe mu je,če je s šefom skregan in ima potem res mir pred njim.Pol pa mu je žal-šefu seveda.

Eh,kaj hočemo,meni je prav.Pomembni smo samo mi in se mi fučka za njegovih 6 sodelavcev.Ne vem zakaj so taki,pa to do vsakega.Samo med seboj se vedno nekaj prčkajo,kot v hecu.Ne vem,je to fovšija ali kaj?

No,pa sem se zopet razpisala.Bodite zdrave in uživajte v toplih sobicah.In pazite nase,pa na vaše pikice in pikece.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
23.10.2007 9:34:33   
TRIŠ
Punce jaz se odpravljam v porodnišnicouser posted image prav zaradi teh krčov pa še pritisk mi je skočil na 160/100 držite pesti da se zvečer javim če se ne ležim v porodnišniciuser posted image user posted image .OBJEMČEK VSEM user posted image IN DRŽITE PESTI KER ME JE ZELOOOOOOOOOOOOOOOOO STRAHuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
23.10.2007 9:36:18   
nana35
Triš,lepe misli v glavo in bo že boljše.Kar se porodnišnice tiče,pa kar lepo idi,ja,tako je tudi prav.Čeprav ni prijetno,kar se mora se mora.Vse lepo in dobre rezultate ti želim,samo da se pošlihtaš!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
23.10.2007 9:42:07   
klepetka
oj

triš ,samo pogumno .Tudi pri meni se je  prejšnji teden isto dogajalo kot tebi zdaj ,šla sem do G in je rekla da zgleda vse tako kot mora bit.Drži se pa javi ,ko prideš domov.Držimo pesti.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
23.10.2007 9:47:04   
klepetka
nusy,kdaj si bila to na tv?Ali bo ponovitev ,da te gledamouser posted image ?
muzika,jaz bi šla s tabo rade volje v šoping v  A,ampak to žal ni izvedljivo.Sem vseeno mal predaleč.Škoda.

mala pikica ,to je pa lepa gesta od sodelavcev,pohvalnouser posted image .No ,zdaj pa le uživaj doma.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
23.10.2007 9:50:58   
piškamiška
TRiš, kar pogumno. Naj te ne bo strah. Tudi če bi se slučajno kaj dogajalo, bodo lepo poskrbeli zate in za tvojega user posted image , tako, da bo še nekaj časa pri tebi v trebuščku.
Tudi jaz sem pristala v porodnišnici in se je na koncu vse uredilo, tako, da samo optimistično in nič panike. user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
23.10.2007 9:53:47   
klepetka
aja,še  enkart jaz,pozabljivkauser posted image .

barbas,isto na tak način je bilo prejšnji teden pri meni.Trajalo je cel opopoldne in še cel o noč.user posted image In ravno tako se je zjutraj vse umirilo.

Vseeno sem poklicala G,pa je rekal ,da naj se kljub temu ,da s eje umirilo,pridem pokazat.Bilo je vse ok.
Pa G je rekla,da če se umiri,da to ziher niso bli pravi popadki.Vprašala sem jo še ,zakaj pride do tak omočnih bolečin in tako boleče otredvanja trebuha ,če niso to pravi popadki ,pa je rekla ,da ponavadi to rajši pride  v drugi in vsaki nasledni nosečnosti,ko je vse že bolj raztegnjeno.Mal opa tudi da lahk o pripomore hrana ,ki napenja.

Jaz sem pa skoz mislila,da vsaka naslednja nosečnost ima manj težav ,ko je pa že vs e tak o raztegnjeno in teren že udelanuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
23.10.2007 10:03:30   
piškamiška
Karmyka, tebe pa že dolgo nisem brala tule gor. Upam, da je vse uredu z tvojima user posted image user posted image . Glede spanja jaz (še) nimam problemov. Imela sem jih par tednov nazaj in kot si napisala me je vse bolelo, ko sem se obrnila. Sedaj je pa uredu in lahko spim. Razen na WC grem enkrat na noč.
Kako se pa drugače počutiš? Jaz sem sicer bolj ležečki. So me teli popadki prov prestrašili.Tako, da sedaj preventivno počivam, čeprav imam MV lepo zaprt in dolg 40mm. Baje je počivanje v tem primeru zastonj, ampak vseeno četudi je zastonj, ne bom reskirala. Pa naj Pušenjak reče kar hoče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz imam za user posted image user posted image že vse pripravljeno (torba za porodnišnico) - da me ne bo spet kaj presenetilo. Moja torba za porodnišnico je pa v pripravi.user posted image
A si ti šla na 3D UZ? Če si šla, ali sta user posted image user posted image sodelovali? user posted image Mojadva sta bila tako živahna, da je joj.user posted image

Nussy uživaj v Tuniziji! user posted image

Barbas, verjamem da je šlo za lažen alarm. Sedaj pa le malo več počival (horizontala) in vse bo OK. user posted image

lep pozdravček za vse souser posted image in pobožajte svoje trebuščke!
user posted image user posted image

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
23.10.2007 10:08:50   
Lusa
klepetka-mogoče pa se bosta kje srečala tvoj fantič in Luša ,nikol se ne ve in midve bove lepo povezani še boljuser posted image glede revij in slik ,ravno prej sem šla pogledat Ajšin album ,ko se je rodila ,je bila tko cartig ,za Lušo pa bomo verjetno morali kar psa nabavituser posted image  čez kakšnih 10let.

nussy-mi je žal ,da te nisem videla na tv ,smo ravno bili na enem rojstnem dnevu in smo ob 20.15 prišli domov.Vem pa ,da ziher nisi čudno izpadla.Pa lepo se imejta v tuniziji ,jaz bi tud šlauser posted image

Piškamiška-tvoja malčka bosta že nadoknadila težo ,še prehitro.

Urssy-na tvojem mestu bi se šla pokazat zdravniku ,ker diareja ne sme tako dolgo trajat.Ti bodo verjetno blato pregledali.

Nalin-bo pa ati poskrbel za ta manjšega otročka.Edino problem bo zizauser posted image Kaj delaš izpit za avto?

Karmyka-ti se pa res nisi že en čas oglasila.Tudi jaz imam te bolečine pri obračanju in so kar močne ,ko se pa zjutraj zbudim ,sem pa kot novauser posted image

Mala pikica-to pa ni kar tako 100e bonov.Super!

Triš-upam ,da pikica v tebi zdrži čimdlje in ,da se ti pritisk popravi.

muzika-jaz bi šla s teboj takoj ,če bi si zbrala kak drug teden ,namreč ta teden mam doma polno dela ,moram Ajši nekaj za grob nardit ,potem hišo ščistit ,ker čez vikend greve z Lušo k mami spat ,ker bo možek stopnice lakiral in bo tako smrdelo.

Jaz sem pa končno dobila posteljnino preko e-baya,sem bila že tako neučakana.Je pa tko lepa.samo sem roza naročila ,ker je brat rekel ,da če vemo ,da je punčka si on želi ,da ima roza posteljnino.Ima pa itak še modro in zeleno.

Drugač pa imam jutri po 1mesecu ginekologa.Že komaj čakam ,da vidim Dašo ,namreč meni nardi moj g. vsakokrat uz in zato se vedno veselim ,ko grem na pregled.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
23.10.2007 10:24:09   
martinca
pozdravljene souser posted image !

po dolgem času se vam zopet javljam,ste tak pridne s pisanjem, da komaj folgam brat.

jaz  sem pa včeraj dobila za darilo od moje babice za rojstni dan(predčasno) ene take lepe nosečniške hlače. jih rabim ker mam zdaj sredi novembra svečano podelitev diplome pa ne morem it v kavbojkah po diplomo.  taka da sem full vesela tega darila.

nana35, jaz mam pa 56 št 4 body, 62 pa 2 bodya. pa 3 komplete tako da so hlače pa majica. bom mogoče malo poslikala pa dala v album. v bistvu pa ste tako videle kake cotike so v C&A, in mislim da mamo kar vse nekaj podobne.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
23.10.2007 10:33:13   
mml
Dan,

meni se kar nič ne da, ko je takšnale sivina in mraz...prav krasno vreme za poležavanje v postelji, branje kakšne limonadaste knjige...no pa še kakšna vroča čokolada bi pasala zraven

Triš upam, da ne bo nič hujšega in da boš zvečer že doma. Sodelovka je imela od sredine 6. meseca konstantno boleče otrdevanje trebuha, večkrat se je šla pokazat v porodnišnico in je bilo vedno vse OK. V sredo je patočno na PDP rodila zdravega fantiča. Pritisk ti je pa narastel zaradi strahu (no vsaj upam). Drži se user posted image

Mala pikica kako preživljaš šrvi nedelovni dan? Upam, da lenariš in uživaš user posted image

sani cepivo bo v KC na voljo v prvih dneh novembra in takrat bodo tudi začeli s cepljenjem. Kako se kaj giba tvoj sladkor? Upam, da ga imaš pod kontrolo in da si tudi sicer OK user posted image

karmyka počivaj kar se le da...čeprav mislim, da z dvema user posted image  v trebuhu niti to ni tako lahko

piškamiška me zelo veseli, da ste vsi trije OK. A dežnik potrebuješ user posted image ?

barbas upam, da se nočne težave ne bodo ponovile user posted image

nussy lepo se imej v Tuniziji user posted image

Še dobro, da sem brala vaše debate o pregeldih pri G, ker sem se čisto pozabila naročiti user posted image , tako da sem vmes opravila še to. Imam pregled 9. novembra, takrat dobim spet RhoGamm injekcijo. Na naslednjem pregledu bom imela pa že CTG, ker v Lj porodnišnici začnejo s CTG-ji že po 30. tednu, kar pomeni še več čakanja, no pa saj bom takrat že na dopustu in bom imela čas user posted image
Včeraj sem bila na pregledu pri okulistu, kejr so videli dve manjši pikici v desni leči, kar je pa menda bolj kozmetične narave kot kar koli drugega, me je pa naročila spet na pregled po porodu - no tam enkrat junija. Sicer se mi pa dioptrija ni nič poslabšala, kar je prav OK. Aja pa svetovala mi je, da bo počasi čas, da zamnjam leče, ker so sedaj že dosti "modernejši" materiali, tako da to bova tudi naredili po porodu...

lusa jaz  moram tudi še nabavit posteljnino, ker Mancina je pretežno roza user posted image , pa novo obrobo za posteljo moram tudi najt. Sem zadnjič gledala v Kiki v Avstriji pa so imeli same debele in čuden, tako da moram v BabyCenter in v Oddejo, se mi zdi, da imajo tam največjo izbiro

zasanjan upam, da je tvoj pritisk že boljši in da boš imela čim manj težav še v teh naslednjih tednih. Upam, da se tvojemu fantiču ne bo prehudo mudilo na svet user posted image

jaz kar veselo živim v prepričanju, da bo tudi ta user posted image  rojen po PDP tako kot Manca, tako da se mi še nikamor ne mudi s pripravami. Moram G vprašat, kakšna je verjetnost, da bo tudi ta čez PDP. Glede na to, da se ploda dolgo ni videlo in je bila prisotna samo gestacijska vrečka (v obeh nosečnostih), očitno traja pri meni ta začetna faza oploditve in ugnezditve kakšen teden dalj...no ja čez dobre tri mesece mi bo vse jasno user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
23.10.2007 11:04:31   
muzika
Martinca, lep ležalnik imaš. So mi ga vsi priporočali, da je zelo uporaben, tako da ga bomo mi tudi nabavili.

Nussy, lani smo mi bili v Tuniziji in ko se spomnim, kako je bilo, ti kar zavidam. Verjamem, da boš ful uživala, sploh, če imaš tam še sorodnike, ki te bodo gotovo razvajali.

Nana, zelo si srečna, da že vse imaš. Jaz sem šele na začetku. Čakam na komodo, da lahko to, kar imam, pregledam, operem, zložim in ugotovim, kaj mi še vse manjka. V Avstrijo grem zato torej bolj na oglede kot v resnično nabavo.
Materinska šola pa se začne menda takoj po počitnicah. Bomo videli, kako bo.

Mala pikica, spočij se, vzami si čas zase in za svojega user posted image  in se pusti razvajati.

Barbas, držim pesti, da je bil to samo lažni alarm.

lep dan vam želim

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
23.10.2007 11:11:58   
ljubljana
Da se še jaz malo oglasim.

Vreme mi ravno ne ustreza sem ful zaspana.

mml: jaz imam pa pregled 7.11. Tako da bom poročala kako bo šlo.

Veselo odštevam dneve do porodniške in se najbolj veselim tega, da bom lahko vstala kasneje kot ob 6:00.

Drugače je pa naš dečko tako živahen, neprenehoma razgraja.

Ne vem sicer kako je z vami, ampak že s petih koncev sem slišala, da češ kaj da je z mano, da sem shujšala in da sem čisto shirana videti.

Sem šla gor za 7 kg in se čisto v redu počutim. Pa so spet vsi bolj pametni kot jaz. user posted image  Ma nej si mislijo kar čjo. Če se bo nadaljevalo tako kot je treba se bom glih zredila za 11 kg kar je čisto v redu.

Kako ste pa ve kaj s kg. Jaz sploh ne morem veliko pojest, ker nimam nobenga prostora v trebuhu, je mali že tako visoko, da sem po enem jogurtu in kosu kruha čisto zabasana. Potem pa še pijem tista 2 litra tekočine pa sloh ni placa za veliko hrane.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
23.10.2007 11:20:39   
limma
Pozdravljene vse user posted image ,

TRIŠ - držim pesti, da bo vse v redu user posted image user posted image user posted image , prav tako kot tudi pri tebi, Barbas.

Muzika -  po "mojem" receptu je pa žlica medu in 1/4 žličke cimeta. Najbolje, da za zdravljenje prehlada vzamete 1/2 žličke, bo ravno prav user posted image

Nussy - uživajta v Tuniziji user posted image  midva sva v petek pri prijateljih gledala diase s potepanja po svilni cesti (Uzbekistan, Turkmenistan, Kazahstan,..) in me je prav zagrabilo, da bi kam šla... user posted image  mi že prav manjka!
Tinča1 -  če si mislila na solidarnostno pomoč, to piše v Kolektivni pogodbi za negospodarske dejavnosti v RS, 40. člen. Ena je spraševala tudi, kako je s tem po Splošni kol. pog. za gospod. dejavnosti - v 51. členu, 4. točka je omenjena solidarnostna pomoč, vendar samo v primeru smrti delavca ali njegovega ožjega družinskega člana, ki ga je delavec vzdrževal.... za ostale primere solidarnostnih pomoči pa je navedeno, da se LAHKO določijo v kolektivnih pogodbah dejavnosti.. kar pomeni, da ni nujno, da se tudi dejansko določijo.

Sunny Morning - še teden dni nazaj sem "jamrala", da sem na bolniški in pogrešala službo.. ampak ti povem, da jo vedno manj, pa čeprav sem delala z največjim veseljem. zdaj pogrešam le še sodelavce, pa tudi ne vseh user posted image  Neverjetno hitro se navadiš bit doma, boš videla.

Lep dan vsem, upam, da imate kaj sončka. Pri nas je ena sama sivina...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
23.10.2007 11:28:58   
nussy
Ljubljana, tudi jaz se nisem neki ful zredila, čeprav še dobro, ker mam že od prej preveč zaloge. Nisem se že kakšen teden tehtala, nazadnje je bilo +5. Upam, da ne bo šlo zdaj na gor preveč hitro.

Mal sem si zračunala glede porodniške. Naj bi šla 14.12., ampak imam še par dni dopusta, tko da bom verjetno zadnji dan v službi v petek, 7.12.! Miklavž mi bo prinesel počitek!!user posted image  Bom pa jaz v službi tut častila, ker mamo tako navado. Mamo pa tuki zraven eno gostilno, pa ponavadi naročimo plošče, jaz bom pa še spekla gibanico ali kaj podobnega.
V glavnem v službo grem samo še 26X!user posted image  

A veste kaj se meni zdi? Da se obeta mleko. Zadnjič je že ena rekla, da ji mal iz bradavic teče, zgleda se bo tut pr men začel.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
23.10.2007 12:24:43   
katee
Živjo še od mene!

Sem že zjutraj napisala cel post, ko sem ga pa poslala, se je pa zbrisal user posted image  sem bila jezna kot user posted image . Sam se mi je že v službo mudilo, pa nisem imela časa, da še enkrat vse napišem.

nussy, jaz grem sam še 3× v službo. Juhu!!! Bom šla na bolniško en mesec, ker se mi dogaja, da mi trebuh full otrdeva, pa začel me je bolet. Sem danes G klicala, pa je rekla, naj veliko počivam, pa da naj po bolniški list pridem. Potem si bom pa tudi jaz privoščila veliko lenarjenja!!!

križ: danes me spet ful boli (sem včeraj veliko hodila), drugače je pa kar znosno.

Sem si morala včeraj kupiti nov plašček v H&Mu, ker ne morem nobenega vač zapeti zaradi trebuha. Še dobro, da je bil ful poceni.

Jaz sem spet sama ostala. Je šel user posted image  v Beograd za dva dni. Ma sej sm mu včeraj spet ful zatežila, da sem konstantno sama, še vikende, ko naj bi skupaj preživela, on dela. Potem pa jaz okrog z njim hodim, da sva vsaj malo skupaj. No, mi je pa rekel, da bo od novembra dalje veliko več z mano, ker ne bo imel toliko dela. Res komaj čakam, da pride november, da me bo malo razvajal. Ko vas berem, kako vas nekateri user posted image  razvajajo, sem vam kar folš, ker moj pa nimam nič časa. Ampak se bo tudi to spremenilo.

Sedaj imam pa še 2 uri pouka, potem grem pa po opravkih.
Lep dan vam želim (pri nas malo sonček sije). Uživajte!!!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
   [Brisano sporočilo]
23.10.2007 13:25:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barbas)
  Neposredna povezava do sporočila: 3592
23.10.2007 14:03:04   
ljubljana
Meni so dali injekcijo že 14 dni nazaj tako, da sem do poroda uspešno pičena.

Bomo videli ali bo malček + ali -. Če bo + mi še ena injekcija ne uide.

Dones na srečo prej odhajam iz službe bom ure koristila, pa po starejšega v šolo in veselo domov. Če bo vse po sreči bom tole matrane z vožnjo prestala v uri in pol.

Pol ure do Lj in potem 1 uro po Lj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
23.10.2007 14:35:48   
zofija nr.2
Živjo punce,

jaz sem bila danes pri moji gin, vse ok, mali raste kot je treba in njej se ne zdi, da karkoli kaže na potrebo po CR. Tako da me je pomirila. Ni mi pa povedala, koliko tehta. Jaz imam 11 kg plusa. Se tolažim, da zdaj ne bo šlo tako hitro gor, ker mi ne paše več prav veliko jest.

Zelo se mi smilite vse, ki imate probleme z otrdevanjem trebuha in pritiskom in krči! Držim pesti, da bodo vsi naši user posted image   čimdlje ostali noter na varnem!!! Zasanjana, jaz si pri pritisku največkrat pomagam s soljo, vsako resno hrano dodatno posolim, pa kar gre (100/60 je zame kar ok). Je pa res da ob kombinaciji težav s ščitnico, pomanjkanjem železa in nizkim pritiskom pogosto komaj zberem energijo za vstat iz postelje....

Nussy, srečno pot v Tunizijo! Jaz se odpravljam v Pariz za vikend. To je pa  verjetno res zadnjič da letim v tej user posted image !  A se vam res zdi to previsoka nosečnost za letenje? Letalske družbe ne delajo težav do 30.tedna, po tem pa lahko letiš s potrdilom zdravnika da je vse ok. Jaz sem danes stopila v 29.teden. Računam, da ne bo težav.

Pa še to: a je katera slišala, da ti v user posted image  pripada neka dekompresija za noge (neki 'škornji' al kako) , če imaš težave z otekanjem? V zdr. domu baje to delajo. Kako pridem do te storitve?

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
23.10.2007 15:13:28   
muzika
Koala in ostale: sem zadnjič rekla, da je predavanje "Porod - odpravimo strahove" od dr. Završnikove danes. Dobila sem obvestilo, da je prestavljeno na naslednji teden, torej 30. 10. Upam, da z obvestilom nisem prepozna.

Torej se vidimo čez 1 teden.

lp

(odgovor članu zofija nr.2)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
23.10.2007 15:21:06   
muzika
Aja še to, sem danes šla na zavod za transfuzijo dat kri za rogham inekcijo, v četrtek pa še enkat piknit, brrr ne maram inekcij.

Saj vem, da sigurno nekje piše, če ne drugje, v kakšnih knjigah, pa vseeno: Zakaj pa dobiš to injekcijo? Jo dobimo vse?

Zofija: tudi jaz sem prebrala o tej dekompresiji, ki ti pripada po 30 tednu. Ampak avtorica članka je bila iz Lj in bojim se, da to delajo samo tam, ker v MB še nihče ni slišal nič o tem.

lp

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
23.10.2007 15:32:11   
barbas
sem ravno iz pregleda! bil je lažni alaremuser posted image user posted image
triš držim pesti
zdej grem pakončno počivat

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
23.10.2007 15:33:49   
Sunny Morning
Barbas in TRIŠ držim pesti za obe, da bi bilo vse le v najlepšem redu.

nussy glej, da boš uživala v Tuniziji. Pa na tvoje souser posted image  januarčice ne pozabi, ko se boš martinčkala na soncu.user posted image  Ti kar zavidam, ker tole vreme ni kaj prida.

limma me veseli, da doma uživaš. Jaz tudi že komaj čakam, da zaključim, ker imam počasi res dovolj. Danes sem šla domov "že" ob 11.00. Sem si kar določila, da bom hodila kar prej domov, ker enostavno ne morem več. Važno, da mojo namestnico naučim vsaj nujnih stvari, ostalo se bodo pa že znašli. Jaz sem se tudi vsega sama naučila, če pa nisem vedela kaj in kako sem pa malo okrog vprašala, pa sem glih tako uredila. Treba se je znajti.

ljubljana komaj čakaš, da ne bo treba vstajat ob 6.00. Jaz vstajam ob 5.10 in se mi bo kar zmešalo ko ne bo treba več tako zgodaj vstajat. Sva kar v podobni situaciji, ampak december bo kmalu tukaj pa bova potem uživali.user posted image

Kar se kg tiče (imam občutek, da se samo o tem pogovarjamo) jaz sem na +6. Od prej imam nekaj zaloge in je tole super. Se mi zdi, da zadnje čase kar veliko jem, je pa tudi res, da me dostikrat tišči v želodcu od hrane. Zdaj bo treba začeti jesti kot ptiček, ker bo user posted image začel še bolj pritiskati.

katee midve se morava kaj dobit, ker sva glede odsotnosti naših user posted image glih na istem. Mojega tudi ni do srede. Je pa tudi rekel, da si bo za praznike decembra vzel frej in bova še tiste zadnje dni sama skupaj.
Včeraj me je mami spomnila, da imam doma še en "plašček" na kapuco. Sem ga probala in je v njem še nekja prostora za trebušček, tako da sem prav vesela, da mi ne bo treba nič novega kupovat za en mesec.

Jaz grem drug teden tudi v IKEO. H&M mi ne uide, pa C&A tudi. Že komaj čakam. Domov bom prišla najbrž čisto izžeta, denarno in drugače.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
23.10.2007 15:37:23   
Sunny Morning
katee vedno pozabim povedat, da imaš prav fletno user posted image . Pravi cukerček.

Nalin RR če slučajno pozabim, držim pesti 30.10.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
23.10.2007 15:39:08   
barbas
Hvala vsem za nasvete, opozorila in spodbudne besede, ki sem jih res potrebovala!
Sem pa skoz čekirala, da se nisem slučajno že kej odprla.
Drugač sem bla pa pridnauser posted image in sem dobila do sedaj 8 kg, pritisk pa še vedno 90/60 tako da sem si premislila za EAuser posted image  bi bila verjetno bolj primerna ultiva
Uživajte sončen dan!

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Priprave na novega člana
teba

Kdaj ste začele s pranjem in likanjem za malčka?

2 meseca pred porodom (39%)

1 mesec pred porodom (35%)

3 tedne pred porodom (9%)

2 tedna pred porodom (6%)

teden pred porodom (5%)

To so zame opravili drugi (5%)

Število vseh glasov: 384

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!