nana35
|
Barbas,verjamem,da si se prestrašila,jaz bi se tudi.Takih strahov si najmanj želim na svetu!Po resnici povedano,nisem neki paničar in vse to bolj tako jemljem,ker je tako treba jemati,se ne preveč razburjati in podobno,ampak bi odletela h ginekologu.Pa četudi da me samo pomiri in potem ne rabim več o tem tako razmišljat.Vidim pa,da bo vaš otroček tudi Klemen,kakor najin! Pri nas pa sploh ne diši po snegu.To je fajn,dežek pa imam tudi jaz rada.Pa vso noč je deževalo in sem poslušala kapljice na strešnem oknu,kadar sem se obrnila iz ene strani na drugo(ja,tudi meni ni več prijetno to obračanje).Stokam,ko da imam 90 let zraven,upam vsaj da me moj ne sliši in da ga ne budim,ker zjutraj hodi vedno v službo in ne bi rada prispevala k njegovi utrujenosti.Pa tako rad spi! Drugače pa imam rada če grmi in dežuje,pa da piha veter...ja to je moje vreme. Me v MB pa začnemo z mat.šolo kmalu,kajne?Sicer se je preveč ne veselim,ker imam prenaporen dan ko bo vsega konec,pa kaj hočemo,ne gre drugače. Muzika,bom uporabila ta recept,da ne bom zbolela,tega res ne bi rada.Jaz bi seveda šla v Avstrijo malo gledat in nakupovat,pa imam doma že vse in bi si samo luštke delala.Drugače pa obožujem trgovine in še bolj zapravljanje.Pa mi moj ne pusti več.Ti pa uživaj v nakupih in najdi kaj čudovitega. Mala pikica,zdaj boš pa uživala!Vse boš pospravila,sproti zlikala,vse boš lahko mirno naredila,lahko boš dopoldan ležala,spala,...jaz že vem!!Saj s tem trebuhom pa res ni več prijetno hodit v službo,raje v mesto pa malo okrog !! Pri nas tudi ni nobena nič počastila ko je šla v porodniško,ampak to je stvar tega res,kako se razumeš oz.počutiš v službi.V glavnem ni te navade.Če vam lahko povem,da moj v službi še sploh ni povedal,da bo postal očka,pa bom že kmalu rodila!!Je rekel,da si prihrani vsa zbadanja in pripombe.Ima zelo otročje sodelavce,pa šefa,ki samo zafrkava.Pol pa bi mu govorili,da bo imel še en kredit...ker pač že plačuje eno preživnino za prvega otroka in kako bom tudi jaz šla in še drugega odpeljala,pa bo imel še en kredit,pa take fore.Tako si raje prihrani vsaj nekaj mesecev zbadanja.Najlešpe mu je,če je s šefom skregan in ima potem res mir pred njim.Pol pa mu je žal-šefu seveda. Eh,kaj hočemo,meni je prav.Pomembni smo samo mi in se mi fučka za njegovih 6 sodelavcev.Ne vem zakaj so taki,pa to do vsakega.Samo med seboj se vedno nekaj prčkajo,kot v hecu.Ne vem,je to fovšija ali kaj? No,pa sem se zopet razpisala.Bodite zdrave in uživajte v toplih sobicah.In pazite nase,pa na vaše pikice in pikece.
|