Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
!
Bom verjetno prej rabila nove hlače kot modrc! 
Že brez tega mi je bilo dovolj slabo
Da ne govorim o driski!! Danes sem že skoraj dobra - ko mi je vmes malo nehalo biti slabo, sem na dušek požrla kilo klementin, sendvič in pol sklede francoske solate
- sori, nisem utegnila brati za nazaj
pa vsake toliko časa kdo. Zadnč je naletela ena v Mcdonaldsu. Mi je blo kr žal, sm bla pa pol še bolj azkurjena, k je bla sam tiho. V glavnem v sendvič brez sira so dali sir - moj je pa alergičen na mlečne izdelke. Sva pogruntala, ko sva pršla domov.
, pa potem spet v najhujši gužvi na gorenjstko, pa potem še zimske gume menjat, pa letne peljat k meni domov na skladiščenje pa potem tgovina , pa banka, pa vmes še kak opravek, je pa vsak dan ura 8, ko pridem domov, s tem da zjutri ustajam ob pol šestih in se ob 6-ih peljem v lljubljano....